Gość: Izabella84 Re: Co kupić na Chrzest? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.13, 15:07 Jako chrzestna już 3 dziecka zawsze kupuję coś co na długo zostanie dziecku jako pamiątka i coś dla jego rozwoju. Ostatni raz w sierpniu gdy chrzciliśmy Antosia podarowałam mu obrazek prezentynachrzest.com/aniol_stroz_pamiatka_chrztu_sw_obrazek_na_chrzciny_z_opcja_grawerowania_dedykacji,p,9968.html z Aniołem stróżem i mate eukacyjną. Obrazek pobłogosławiony mam nadzieje długo będzie go chronił na co dzień Odpowiedz Link Zgłoś
bianca_j Re: Co kupić na Chrzest? 19.03.13, 04:58 kiedyś kupowało się złoty łańcuszek, teraz nie wiem pewnie.. tableta?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martaa Re: Co kupić na Chrzest? IP: *.home.aster.pl 20.03.13, 15:06 Proponuję kupić album na zdjęcia to jest pamiątka na lata podobnie jak biżuteria. Ja kupiłam kiedyś album grawerowany laserowo ze zdjęciem i dedykacją. Bardzo fajne i nie drogie w 100zł z dostawą można się zmieścić :) ja kupowałam tutaj e-grawernia.pl/albumy.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozowazaba Re: Co kupić na Chrzest? IP: *.nowysacz.vectranet.pl 04.04.13, 00:02 Mój syn na chrzciny dostał bardzo oryginalny prezent. Diament. Chrzestny przykazał, że jest to diament do pierścionka zaręczynowego dla jego przyszłej narzeczonej. Jak ja żałuję, że nie potrafię wymyślić tak oryginalnych prezentów. Odpowiedz Link Zgłoś
0jenny123 Re: Co kupić na Chrzest? 27.06.13, 12:14 Matka chrzestna najczęściej kompletuje ubranko dla dziecka. Możesz kupić też złoty medalik na pamiątkę z zawieszką. Odpowiedz Link Zgłoś
pragnatka Re: Co kupić na Chrzest? 09.07.13, 00:48 przez najbliższe 2 tygodni to będzie pewnie mój ulubiony temat, bo mam właśnie taki sam dylemat ;) Dzięki za propozycje wszystkim, napiszę co wybrałam i czy się ucieszyli :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Co kupić na Chrzest? IP: *.telbeskid.com.pl 21.07.13, 20:33 Ja dałam pieniadze w torcie z pampersów allegro.pl/tort-z-pieluszek-pampersow-14dodatkow-chrzest-i3412753347.html Odpowiedz Link Zgłoś
prezentowamama Re: Co kupić na Chrzest? 08.08.13, 22:20 Na moim blogu ostatnio zamieściłam prezentowy raport z chrztu mojej córeczki - znajdziecie tam pełen przekrój prezentów na tą okazję wraz z moimi spostrzeżeniami na ich temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: Co kupić na Chrzest? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.13, 16:34 Ja też przeszukałam internet w poszukiwaniu prezentu na chrzest, tym bardziej byłam zielona, że jeszcze sama nie mam własnych dzieci i tak szukając natknęłam się na stronę Pani Anety www.netafoto.blogspot.com, przejrzałam zdjęcia i wiedziałam, że to będzie idealny i niepowtarzalny prezent, a co najważniejsze, taki który pozostanie z maleńką na zawsze. Tak więc zamówiłam sesję zdjęciową w prezencie. Otrzymałam ładne zaproszenie i muszę przyznać, że rodzice byli zachwyceni. Tak więc polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fiona Re: Co kupić na Chrzest? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.13, 13:14 Może któras z tych sukienek przypadnie ci do gustu dmdmoda.pl/pl/start jak Ci sie podobają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedrulka prezent IP: *.dynamic.chello.pl 18.11.13, 20:16 ja ostatnio natknęlam sie na www.mojindeks.pl/ prezenty z pampersow ! .. mysle ze bardzo praktyczny upominek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Opona 4 co sadzicie? IP: *.dyn.orange.at 10.02.14, 20:36 A co sądzicie o takim prezencie? prezentzhaftem.pl/narodziny-chrzciny-odwiedziny-c-20.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatiankaORLIK Re: Co kupić na Chrzest? IP: *.centertel.pl 12.02.14, 18:42 Ja kupowałam taką statuetkę 3D na chrzciny o której już wyżej ktoś pisał. Pomysł zaczerpnęłam właśnie z neta i muszę przyznać, że bardzo fajny prezent!! Rodzicom bardzo się podobał, mówili, że fajna pamiątka. Grawerowaliśmy tam imię i datę chrztu. Obsługę sklepu bardzo dobrze wspominam bo cierpliwie odpowiadali na wszystkie moje pytania i wątpliwości :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Co kupić na Chrzest? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.14, 18:28 Sklep Toys”R”Us w Krakowie pracuje już pełną parą i nie ma zamiaru zwalniać tempa. Tym razem przygotował niesamowitą akcję. Przy zakupach za minimum 50 złotych każdy klient krakowskiego sklepu otrzymuje bon towarowy o wartości 10 złotych na kolejne zakupy! Bony wydawane będą do końca lutego a zrealizować je można do ostatniego dnia marca. Odpowiedz Link Zgłoś
ergo_seiko Re: Co kupić na Chrzest? 27.03.14, 17:11 Cóż u znajomych rodzice zażyczyli sobie koperty bo uwaga...zbierają na samochód... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiolka Re: Co kupić na Chrzest? IP: *.play-internet.pl 21.02.14, 12:00 a myślałaś nad obrazkami srebrnymi na allegro masz ich sporo tu masz odnośnik do jednej takiej aukcji allegro.pl/anka-bizuteria-srebrny-obrazek-slub-chrzest-i3972682076.html może warto kupic coś innego niż wszyscy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justiwiaj Re: Co kupić na Chrzest? IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.03.14, 12:08 jeśli myślałaś o pościeli to zajrzyj sobie na pościele Bebelini. przede wszystkim to co dla mniej ich wyróżnia to jakość bawełny! Jest taka gęsto tkana co czuć już w momencie jak jej dotkniesz. Po praniu dalej taka sama, nic mi się nie stało z nią. I wiesz co, wcale nie uważam że to mało jeśli chodzi o prezent. Jesli kupisz taki komplet gdzie masz pościel, do tego ochraniacz na łóżeczko, do tego możesz dokupić też śpiworek do spania - to to przecież porządny i duży prezent. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Co kupić na Chrzest? IP: *.play-internet.pl 14.03.14, 09:27 Mozesz kupić wiele rzeczy jak widziałem ostatnio modne jest coś takiego: allegro.pl/anka-bizuteria-srebrny-obrazek-slub-chrzest-i3972682076.html zobacz może jest to warte abys to kupic i dac małemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chabry_i_maki Re: Co kupić na Chrzest? IP: *.play-internet.pl 15.03.14, 21:05 Coś delikatnego i pamiątkowego : bursztyn z ambertic :) aniołki bursztynowe www.ambertic.pl/pl/p/Wisior-Krzyz-z-koniakowym-bursztynem/688 www.ambertic.pl/pl/p/Wisiorek-Aniolek-z-koniakowym-bursztynem/364 www.ambertic.pl/pl/p/Wisiorek-Aniolek-z-koniakowym-bursztynem/366 www.ambertic.pl/pl/p/Wisiorek-Aniolek-z-koniakowym%2C-zielonym-i-cytrynowym-bursztynem-/72 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Co kupić na Chrzest? IP: *.warszawa.vectranet.pl 20.03.14, 11:48 Szok? Niedowierzanie? Radość? Dziewczyny, to tylko kilka słów jakimi mogę opisać super akcję Toys”R”Us! W najnowszych wydaniach magazynów Viva i Flesz możecie znaleźć kupony rabatowe -20% na prawie wszystkie artykuły oferowane w sklepach Toys”R”Us. Kupony można realizować w najbliższy weekend! Już lecę do najbliższego Toys”R”Us po megazakupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mennica Małopolska Re: Co kupić na Chrzest? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.14, 13:11 Polecamy okazjonalną sztabkę złota w eleganckim opakowaniu z motywem religijnym. mennicamalopolska.pl/sklep,10,207.html Odpowiedz Link Zgłoś
anna6442 Re: Co kupić na Chrzest? 28.03.14, 09:23 Zwykle chrzestni kupują kolczyki (jeśli oczywiście to dziewczynka) albo jakieś medaliki czy coś w tym stylu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Opona 4 Re: Co kupić na Chrzest? IP: 46.114.157.* 06.04.14, 20:53 sprawdźcie sobie tutaj prezentzhaftem.pl/narodziny-chrzciny-odwiedziny-c-20.html my kupowaliśmy już kilkakrotnie w tym sklepie i będziemy tam na pewno wracać polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
mojeimie23 Re: Co kupić na Chrzest? 07.04.14, 14:04 super pomysły na prezenty z okazji chrztu: www.fresh-ranking.pl/2724-prezenty-na-chrzciny-ranking Odpowiedz Link Zgłoś
chrzestna2014 Re: Co kupić na Chrzest? 04.04.14, 14:17 Witam - chciałam Wam polecic sklep internetowy wimet.com.pl za posrednictwem którego kupiłam bardzo oryginalny i ładny prezent dla mojej chrzesnicy - szkatułke z pozytywka (ale są tez rózne skarbonki, srebrne smoczki, grzechotki, łyżeczki, ryngrafy...). Ceny niewygórowane, obsługa bardzo miła i przede wszystkim szybka realizacja. Aha, mozna tez zrobic niepowtarzalny grawer na przedmiocie. Maja:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mojeimie23 Re: Co kupić na Chrzest? 07.04.14, 14:04 wyjątkowe upominki z okazji chrztu: www.fresh-ranking.pl/2724-prezenty-na-chrzciny-ranking Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka prezent na chrzest IP: *.adsl.inetia.pl 08.04.14, 14:37 Serdecznie polecam ręcznie robione albumy zuziucha.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Masza Re: Co kupić na Chrzest? IP: *.dynamic.chello.pl 10.04.14, 18:21 Ja chłopcom kupuję ikony z ich patronem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka Re: Co kupić na Chrzest? IP: *.adsl.inetia.pl 12.04.14, 15:52 polecam serdecznie ręcznie wykonane albumy jako wyjątkowa pamiątka zuziucha.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mennica Małopolska Złote prezenty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.14, 13:55 A my proponujemy niewielką sztabkę złota w okolicznościowym opakowaniu z okazji Chrztu. Sztabkę można także dodatkowo wygrawerować. Zapraszamy na www.mennicamalopolska.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Polecam IP: *.dynamic.chello.pl 29.04.14, 09:11 Polecam www.cndukat.pl/pl/p/Pamiatka-Chrztu-Swietego-Jan-Pawel-II/4391 ładne etui z monetą za wstążeczkę można wsunąć banknocik lub dedykację :) Odpowiedz Link Zgłoś