Dodaj do ulubionych

prezent na 50-tkę

IP: *.tktelekom.pl 06.08.13, 20:41
poszukuje prezentu na 50 urodziny mojej mamy. Nie mam pomysłu co kupić, czy coś śmiesznego z jajem czy bardziej poważniejszego. Proszę o porady
Obserwuj wątek
    • prezentowamama Re: prezent na 50-tkę 07.08.13, 00:01
      To wszystko zależy od tego jaka Twoja Mama jest, a tego nikt z nas nie wie bo nie napisałaś nic ponad to ile kończy lat - to naprawdę zbyt mało informacji żeby móc sensownie poradzić Ci jakiś prezent... Mogę za to polecić Ci fajnego bloga o prezentach gdzie znajdziesz dużo prezentów dla różnych typów osobowości, nawet pogrowanych według kategorii cenowej - może tam znajdziesz podpowiedź co podarować mamie
    • Gość: zuza Re: prezent na 50-tkę IP: *.adsl.inetia.pl 08.08.13, 21:58
      Na stronie rockmaniak.pl mozna znaleźc fajne koszulki na taika okazje np z napisem "Sumer Mama" :):):)
    • mrs.perfect Re: prezent na 50-tkę 09.08.13, 14:25
      hmmm 50 to okrągła liczba, więc raczej nie kupowałabym nic z jajem... No i rzecz podstawowa - ile masz na to pieniędzy. Dobry prezent to karnet do spa albo bon do jubilera.
    • Gość: obserwator Re: prezent na 50-tkę IP: *.tktelekom.pl 09.08.13, 18:59
      zdziwiłabyś się ile jest ludzi, którzy wybierają prezenty z jajem nawet na 50 urodziny. teraz wszyscy szukają czegoś szczególnego, wyjątkowego, żeby rozweseliło i najlepiej z "butów wysadziło" hehe coś czym można zaskoczyć. oczywiście wszystko zależy od charakteru dlatego takie śmieszne gadżety są robione dla tych bardziej "postrzelonych" i dla tych mniej- takie które rozweselą a nie urażą. myśle ze bez problemu wybierzesz coś na rockmaniak.pl
      • Gość: kornela Re: prezent na 50-tkę IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.13, 20:20
        myślę ze śmieszny prezent ale ze smakiem to całkiem dobry pomysł trzeba sobie ubarwić życie :):) zajrzę na ta stronkę jak będę szukała prezentu i na pewno skorzystam z niej :):)
    • jan7787 Re: prezent na 50-tkę 12.08.13, 10:58
      Spraw wyjątkowy prezent bliskiej osobie. Zamów już dziś oryginalny obraz drukowany na płótnie ze zdjęcia w fotograficznej jakości, w rozmiarze do 120 x 80 cm. Z pewnością upominek sprawi nie lada niespodziankę. Zamów już dziś!

www.fotonaplotnie.pl
    • chabry_i_maki Re: prezent na 50-tkę 06.09.13, 23:28
      www.ambertic.pl/pl/p/Wisior-Krolewski-z-koniakowym-bursztynem/943
    • Gość: Magia Re: prezent na 50-tkę IP: *.161.246.94.ip4.artcom.pl 25.09.13, 10:03
      Każda kobieta ucieszy się z nowej, modnej torebki, biżuterii czy pięknego szala. Wszystkie dodatki znajdziesz w dodateria.com.pl
      • Gość: tricky Re: prezent na 50-tkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.13, 20:05
        Zależy jaka Twoja mama jest. Mojej mamie w prezencie z okazji 40 lat kupiłam rower. Nie miałam problemu, bo wiedziałam, że lubi ruch.
    • annamiro Re: prezent na 50-tkę 17.10.13, 12:41
      nie sądzę, aby moja rada okazała się pomocna, ponieważ ja gustuję w praktycznych prezentach... mamie kupiłam na urodziny poduszkę ortopedyczną, bo narzekała na kręgosłup. Są takie poduszki z pianką, bardzo pomogają w dolegliwościach bólowych. Najlepsze to tempur i armedical.
      • Gość: Joj Re: prezent na 50-tkę IP: *.4web.pl 20.10.13, 22:41
        Szczyt braku kultury :(
    • Gość: Kleotka Re: prezent na 50-tkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.13, 19:08
      Dla mamy fajnym pomysłem będzie może książka pamiątkowa?
      W Empiku są takie z poszczególnych roczników np na pięćdziesiątkę "Wyjątkowy rocznik 1963"
      Mama miło powspomina czasy dzieciństwa i młodości
      Wg mnie to dość ciekawa rzecz na prezent
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka