Dodaj do ulubionych

Do brunetek

31.05.04, 12:12
Dziewczyny, czy jest wśród Was brunetka, po depilacji laserem brody, której
te włoski nie odrastają? Waham się czy iść na zabieg, mam czarne i mocne
włoski, ale boję się wydać kasy jeśli to nie zadziała. Tanie to nie jest.
Obserwuj wątek
    • gryka1 Re: Do brunetek 31.05.04, 15:36
      Jeżeli jesteś brunetką to masz duże szanse powodzenia, ale zabieg trzeba będzie
      powtarzać przynajmniej 3 razy.
    • justysia25 Re: Do brunetek 01.06.04, 00:51
      Jeszcze się nie orientowałam ale w moim mieście pewnie nie ma tego cuda, więc
      nawet nie wiem ile kasy potrzeba - także interesowałaby mnie broda i bikini.
      Proszę więc uświadom mnie ile kasy trzeba wydać na jeden zabieg. I w jakim
      mieście?
      Pozdrawiam
      Justyna
      • ikkala Re: Do brunetek 01.06.04, 08:32
        Mieszkam w Warszwie. Dowiadywalam sie w gabinecie na Brackiej. Konsultacja
        bezpłatna, jedna wizyta na brodę kosztuje 250 zł. Zabieh podobno 3 - 4 razy
        trzeba powtarzać. Włoski nie mogą być przedtem usuwane pęsetą, jeśli były to
        trzeba je golić, i odczekać jakieś 3 tygodnie. Chyba po to by płyciej rosły. Na
        konsyltacje jak narazie nie dotarłam, te wiadomości uzyskałam telefonicznie.
        • justysia25 Ha ha - 3 tyg. 01.06.04, 23:07
          Będe mieć lepszy zarost niż mój mąż. Dobre sobie - to chyba dla mnie odpada.
          Justyna
          • ikkala Re: Ha ha - 3 tyg. 02.06.04, 09:45
            to nie chodzi o to, zeby je zapuszczac tylko o to zeby golic, a nie wyrywac
            • justysia25 Re: Ha ha - 3 tyg. 02.06.04, 19:04
              Acha, no to całe szczęście bo już się przestraszyłam. Z moją brodą jest coraz
              gorzej, im więcej i częściej wyrywam pęsetą tym szybciej rosną :(
              Niestety do Warszawy mam daleko, może zorientuję się jak jest w Poznaniu albo
              Szczecinie.
              A może któraś z Was mieszka w tym mieście i coś wie na temat usuwania laserem.
              Bo nawet prawdę mówiąc nie wiem jak się do tego zabrać - szukać w necie pod
              hasłem laser, czy jak??
              Pozdrawiam
              Justyna
              • karusia4 Re: Ha ha - 3 tyg. 02.06.04, 20:18
                Ja sie zastanawiam nad elektrolizą na brodzie i na górnej wardze. Jest tańsza,
                a przede wsztystkim nie ma (chyba! mam nadzieję!) tego cholernego zapuszczania.
                Tylko jak znaleźć dobrą kosmetyczkę od tego? Oto jest pytanie...
                • gryka1 Re: Ha ha - 3 tyg. 02.06.04, 20:45
                  Jeżeli jesteś z Warszawy to mam dobry adres. Samo od 20 lat tam chodze na
                  wszystkie zabiegi naelektrolize również.
                  • karusia4 Re: Ha ha - 3 tyg. 02.06.04, 21:10
                    będę bardzo wdzięczna, bo jestem
                    czy trzeba zapuszać do elektrolizy?
                    • gryka1 Re: Ha ha - 3 tyg. 02.06.04, 22:17
                      W zasadzie trzeba się troszę zapuścić, ale ja to rozwiązuję w ten sposób, że
                      jak mi coś wyrośnie to przycinam nożyczkami. Kosmetyczka musi wiedzieć co
                      elektrolizować, a potem chwycić pęsetą aby wyjąć włosek.Adresu nie pamiętam bo
                      chodzę tam na czuja. A telefon:8287340 Joanna.Zapytasz o dokładny adres.Do
                      gabinetu wchodzi się przez maleńki salonik fryzjerski.Okna i drzwi pomalowane
                      są na złoto.Życzę powodzenia.
                      • karusia4 Re: Ha ha - 3 tyg. 03.06.04, 16:23
                        Wielki dzięki. Jak bede miala dopływ gotówki sie tam wybiore, choc bardzo
                        martwi mnie to zapuszczanie. Gdzie jak gdzie, ale na twarzy to jest trudne...
                        • gryka1 Re: Ha ha - 3 tyg. 04.06.04, 09:12
                          Spokojnie, chodzi o to aby kosmetyczka miała za co chwycić pęsetą.0.5 mm juz
                          wystarczy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka