ikkala 31.05.04, 12:12 Dziewczyny, czy jest wśród Was brunetka, po depilacji laserem brody, której te włoski nie odrastają? Waham się czy iść na zabieg, mam czarne i mocne włoski, ale boję się wydać kasy jeśli to nie zadziała. Tanie to nie jest. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gryka1 Re: Do brunetek 31.05.04, 15:36 Jeżeli jesteś brunetką to masz duże szanse powodzenia, ale zabieg trzeba będzie powtarzać przynajmniej 3 razy. Odpowiedz Link
justysia25 Re: Do brunetek 01.06.04, 00:51 Jeszcze się nie orientowałam ale w moim mieście pewnie nie ma tego cuda, więc nawet nie wiem ile kasy potrzeba - także interesowałaby mnie broda i bikini. Proszę więc uświadom mnie ile kasy trzeba wydać na jeden zabieg. I w jakim mieście? Pozdrawiam Justyna Odpowiedz Link
ikkala Re: Do brunetek 01.06.04, 08:32 Mieszkam w Warszwie. Dowiadywalam sie w gabinecie na Brackiej. Konsultacja bezpłatna, jedna wizyta na brodę kosztuje 250 zł. Zabieh podobno 3 - 4 razy trzeba powtarzać. Włoski nie mogą być przedtem usuwane pęsetą, jeśli były to trzeba je golić, i odczekać jakieś 3 tygodnie. Chyba po to by płyciej rosły. Na konsyltacje jak narazie nie dotarłam, te wiadomości uzyskałam telefonicznie. Odpowiedz Link
justysia25 Ha ha - 3 tyg. 01.06.04, 23:07 Będe mieć lepszy zarost niż mój mąż. Dobre sobie - to chyba dla mnie odpada. Justyna Odpowiedz Link
ikkala Re: Ha ha - 3 tyg. 02.06.04, 09:45 to nie chodzi o to, zeby je zapuszczac tylko o to zeby golic, a nie wyrywac Odpowiedz Link
justysia25 Re: Ha ha - 3 tyg. 02.06.04, 19:04 Acha, no to całe szczęście bo już się przestraszyłam. Z moją brodą jest coraz gorzej, im więcej i częściej wyrywam pęsetą tym szybciej rosną :( Niestety do Warszawy mam daleko, może zorientuję się jak jest w Poznaniu albo Szczecinie. A może któraś z Was mieszka w tym mieście i coś wie na temat usuwania laserem. Bo nawet prawdę mówiąc nie wiem jak się do tego zabrać - szukać w necie pod hasłem laser, czy jak?? Pozdrawiam Justyna Odpowiedz Link
karusia4 Re: Ha ha - 3 tyg. 02.06.04, 20:18 Ja sie zastanawiam nad elektrolizą na brodzie i na górnej wardze. Jest tańsza, a przede wsztystkim nie ma (chyba! mam nadzieję!) tego cholernego zapuszczania. Tylko jak znaleźć dobrą kosmetyczkę od tego? Oto jest pytanie... Odpowiedz Link
gryka1 Re: Ha ha - 3 tyg. 02.06.04, 20:45 Jeżeli jesteś z Warszawy to mam dobry adres. Samo od 20 lat tam chodze na wszystkie zabiegi naelektrolize również. Odpowiedz Link
karusia4 Re: Ha ha - 3 tyg. 02.06.04, 21:10 będę bardzo wdzięczna, bo jestem czy trzeba zapuszać do elektrolizy? Odpowiedz Link
gryka1 Re: Ha ha - 3 tyg. 02.06.04, 22:17 W zasadzie trzeba się troszę zapuścić, ale ja to rozwiązuję w ten sposób, że jak mi coś wyrośnie to przycinam nożyczkami. Kosmetyczka musi wiedzieć co elektrolizować, a potem chwycić pęsetą aby wyjąć włosek.Adresu nie pamiętam bo chodzę tam na czuja. A telefon:8287340 Joanna.Zapytasz o dokładny adres.Do gabinetu wchodzi się przez maleńki salonik fryzjerski.Okna i drzwi pomalowane są na złoto.Życzę powodzenia. Odpowiedz Link
karusia4 Re: Ha ha - 3 tyg. 03.06.04, 16:23 Wielki dzięki. Jak bede miala dopływ gotówki sie tam wybiore, choc bardzo martwi mnie to zapuszczanie. Gdzie jak gdzie, ale na twarzy to jest trudne... Odpowiedz Link
gryka1 Re: Ha ha - 3 tyg. 04.06.04, 09:12 Spokojnie, chodzi o to aby kosmetyczka miała za co chwycić pęsetą.0.5 mm juz wystarczy. Odpowiedz Link