chris-tiana 08.05.09, 18:27 www.apteka-net.pl/photo/bioxet.pdf Czy znacie ten krem i czy ktos go uzywa? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiab777 Re: BIOXET 15.05.09, 15:01 Kupilam i wcieram od 3 dni. Efekty maja byc za 3 miesiace. Odpowiedz Link
chris-tiana Re: BIOXET 15.05.09, 22:05 Tez go zakupilam ,ciekawe tylko czy beda efekty;) Odpowiedz Link
zenobia27 Re: BIOXET 12.07.09, 12:20 ja też ja też:) mam już od 2 tyg, przez pierwsze dni zaczęłam bez depilacji. Ciekawa jestem... Odpowiedz Link
beti_r Re: BIOXET 02.08.09, 19:54 dziewczyny czy bioxet wnika w głab skóry . zauwzylam ze pozostje na skórze. nie wiem jak to dokładnie opisac. ale po innych kremach tego nigdy nie było . zeby efekt po nalozeniu był taki jakbym nalozyła maseczke i dokladnie nie zmyła i pozostaosci zostały . czy tez to zaobserwowaliscie. efekty jeszcze nie widze u siebie wiec nie wiem . czy rzeczywiscie pomaga . Odradzam laser bo zniszczył mi twarz i wcale włoski nie znikneły odrosły po jakims czasie . teraz przerzucilam sie na krem . robilam u samego dermatologa w dermis i zamiast wyładniec . zniszczyli mi twarz . narazie Odpowiedz Link
7_beti_r Re: BIOXET 29.12.09, 20:42 ja juz kilka razy kupiłam ten krem i stosowałam . co moge powiedziec . przedewszystkim ze nie jest 100% rewelacja .na miesiac starcza zalezy od obszaru . A co do wad ze po tym kremie mam krosty co wczesniej nie miałam w miejscach które stosuje. ale wole go uzywac zyjac nadzieja iz nie odrosna niz jeszcze raz udac sie na laser który wcale mi nie pomógł ,, w dermis" robilam w gdansku pod okiem specjalisty mam tylko przez laser przebarwienia, które do koncaq zycia mi pozostana a krem czy pomaga to nie wiem . jednak stosujac go na twarzy nie zdecydowałabym sie na depilacje duzej powierzchni . pojedyncze włoski pinseta mozna wyrwac i stosowac krem . ale zeby wiekszy obszar nie radziła bym . producent zawsze bendzie chwalic swoj produkt ale na duza powierzchnie ciała trzeba było by lata stosowac a to moze by nie pomogło. tak samo mówiono mi o laserze ze wystarczy 10 góra 15 zabiegów .ja miałam 10 zabiegów i co nic nie pomoglo . tylko straciłam kase i nabyłam sie przebarwien . zapach kremu mozliwy , wydajnosc zalezy od obszaru , nie wiem czy dobrze sie wchlania bo nieraz tak jakby pozostawał na skórze. . nie jest rewelacja . a sama nie wiem bo jedno powiem ze ta rewelacja wcale nie jest rewelacja. tak samo te domowe lasery pic na wode bo taki domowy miałam i tylko piniadze wyrzucone w błoto . tak chyba natura chciała i tylko zyje nadzieja.ze moge przeciwstawic sie jej . to tyle Odpowiedz Link
babjaga Re: BIOXET 25.01.10, 20:31 forum.gazeta.pl/forum/w,211,99307814,,bio_xet.html?v=2 no niestety tak jak napisałam. Prawie pół roku użytkowannia i brak efektów :( Nie polecam Odpowiedz Link