nataliala 22.10.06, 13:06 Jakiego uzywacie podkładu? Ja mam nad górną wargą...taki biały placek, bo mi sie skóra rozjasniła od depilatora chemicznego do usuwania włosów na twarzy... Wygladam strasznie...:(( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatka555555 Re: podkład 25.10.06, 08:41 Ja np. używam podkładu Maybelline New York fresh matte. Do tego korektor firmy Bell...i to dla mnie wystarcza :) Odpowiedz Link
mandalaa1 Re: podkład 04.11.06, 21:45 najpelszym dostepnym na naszym rynku podkladem, ktory ma najwiecej pigmentu jest La Roche Posay. Jest to dermokosmetyk, w zwiazku z czym dostepny jest wyłącznie w wybranych aptekach. Uzywam go od kilku lat w zwiazku z przebarwieniami po tradziku. Polecam Jest jeszcze cos mocniejszego do zastosowania punktowego. Jest to Vichy do miejscowych przebarwien. Jest na maksa mocne, w konsustencji przypomina plasteline. Na poczatek radze sprobowac La Rocha Odpowiedz Link
desperanca Re: podkład 27.11.06, 10:28 Nie ma takiego pojęcia jak DERMOKOSMETYK, to tylko chyt marketingowy... A ten podkład, jest wybacz, raczej średni. Odpowiedz Link
agaos2 Re: podkład 01.12.06, 12:24 Witajcie. Ja mam koszmarny problem bo podklady nie kryły mi włochow. Znalazlam Max Factor PAN STICK i uwazam ze jest super. Tak kryje ze prawie nic nie widac. Polecam, aczkolwiek ma mankamenty - wysusza skore. Odpowiedz Link