paladin 20.10.03, 12:24 znaczy jej poziom??? w tescie ktory mial miejsce wczoraj zdaje sie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzioszka Re: mierzyliscie inteligencje 20.10.03, 16:03 już lepiej nie popadać w kompleksy, z tego co wiem mam tę z gatunku abstrakcyjnech ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: mierzyliscie inteligencje 20.10.03, 17:25 znaczy emocjonalna? tak? :) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: mierzyliscie inteligencje 20.10.03, 17:28 na zasadzie zupełnie swobodnych skojarzeń ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: mierzyliscie inteligencje 20.10.03, 17:40 ma sie rozumiec, takie swobodne sa przeciez najlepsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: mierzyliscie inteligencje 20.10.03, 17:42 samo słowo "swoboda" wywołuje w duszy mej szczególny rodziaj błogości ;) PS. gdyby nie to, że na ostatnim weselu złapałam wianek...<szczegóły w Klubie, się nie będę powtarzać> ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: mierzyliscie inteligencje 20.10.03, 17:46 ho ho ho to niebawem cos sie bedzie dzialo ale przesady sa dziwne ja zlapalem muche jak mialem 5 lat i nic sie nie dzialo i nie dzieje do tej pory hihi Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: mierzyliscie inteligencje 20.10.03, 17:49 hyhy...no ale ten wianek to właściwie na mnie spadł, nie miałam wyboru, nadziejam się, iż na koleiny losowe to wpływ jaki mieć będę ;) PS. tu jest krótka i oficjalna relacja ;) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=618&w=8588665 Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: mierzyliscie inteligencje 20.10.03, 17:56 moze on specjalnie zostal w ciebie rzucony taki nowy sport powstaje przeciez, rzucanie wiankiem a panny na weselach :) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: mierzyliscie inteligencje 20.10.03, 18:03 no raczej nie, to nie było ukartowane, poza tem panna młoda to moja dobra koleżanka, nie życzyłaby mi źle ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: mierzyliscie inteligencje 20.10.03, 18:18 a kogos fajnego muszka Ci wyrzucali??znaczy trafili :) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: mierzyliscie inteligencje 20.10.03, 18:22 brata pana młodego...hyhy, słowem wszystko zostało w rodzinie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: mierzyliscie inteligencje 20.10.03, 18:38 haha fajny przynajmniej jakis i do pogadania? Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: mierzyliscie inteligencje 20.10.03, 18:45 hyhy...może jestem wredna - chyba tylko do pogadania, za młody trochę poza tym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: mierzyliscie inteligencje 20.10.03, 18:47 to ile on mial lat 20? 19? hehe jak za mlody ;P Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: mierzyliscie inteligencje 20.10.03, 18:48 no tak ze 20, może 22 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: mierzyliscie inteligencje 20.10.03, 18:50 kurcze a ja myslalem ze jak podobam sie 17 latkom to juz jestem za stary :) nie no czyli 22 to jeszcze mlody / wzgledne :) / Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: mierzyliscie inteligencje 20.10.03, 19:05 hyhy...no tak przyda się jaka laska <najpierw okular coby ją naleźć> ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_man Re: mierzyliscie inteligencje 20.10.03, 20:39 edzioszka napisała: > hyhy...no tak przyda się jaka laska <najpierw okular coby ją naleźć> ;) > hehe..Eda czy masz na myśli laskę taką drewnianą,galanteryjną czy spacerową ja obstaję aby w tak młodym wieku to galanteryjną poszukał;)..a jeśli chodzi o mnie to rehabilitacyjna jest mi potrzebna:) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: mierzyliscie inteligencje 20.10.03, 20:41 jakby co, kup i dla mnie jedną, zawsze hurt liczy się w cenie promocyjnej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_man Re: mierzyliscie inteligencje 20.10.03, 20:47 no na handlu to ja się nie znam ale mogę zrobić taką laskę,wystarczy tylko kawałek kija i tartak;)ale Tobie to chyba spacerowa potrzebna,co by po parku pospacerować,oko pocieszyć pięknem natury(jeśień przecież pikną porą jest podobno)myśli skupić,przystanąć,zastanowić się co niby oznaczać ma to złapanie wianka;)..bo rehabilitacyjna to chyba nie jest Ci pisana na tenczas;) Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: mierzyliscie inteligencje 20.10.03, 20:42 tak przydala by sie jakas laska nie koniecznie rehabilitacyjny sprzecior :) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_man Re: mierzyliscie inteligencje 20.10.03, 20:53 a masz jakiegoś pomysła gdzie najlepiej szukać?;) Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: mierzyliscie inteligencje 20.10.03, 20:56 napewno wiem gdzie nie warto szukac :) na roznego rodzaju imprezach z serii klubowych lub takich podchodzacych pod klubowe bo tam przychodza cukierki egrhh najlepiej to chyba wsrod takich ktore juz sie troche zna?? Odpowiedz Link Zgłoś
bad_man Re: mierzyliscie inteligencje 20.10.03, 21:09 w rzeczy samej ładnie powiedziane a co zrobić jeśli się nie zna ale telepatycznie wyczuwa,że ładna i na dodatek erudytka z niej wysokich lotów,uduchowiona;)hmm..to co niby do klubu zaprosić;) Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: mierzyliscie inteligencje 20.10.03, 21:14 tak sa takie kluby na ten przyklad mozna ja zaprosic do dramatycznego jazzgotu graja jazz na najlepszym poziomie albo do kawiarenki sa niektore w wawce bardzo przytulne :) i z mila muzyczka saczaca sie z glosnika... jesli przydarzyla by mi sie taka dziewczyna...ehh szkoda pisac...powzdychac mozna... Odpowiedz Link Zgłoś
bad_man Re: mierzyliscie inteligencje 20.10.03, 21:25 Miły kolego,czy to aby nie Ty;) mi otuchy dodałeś jak optymizm mój bliski utraty był,więc Ty również nie popadaj w takowe melancholijne słabostki.. "młodym być i serce w dłoni nieść pokazać że czyste i kochać chce.." wszystko przed Tobą:) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: mierzyliscie inteligencje 20.10.03, 21:31 hyhy...rozmawiamy z Paladinkiem jak grupka emerycka całkiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_man Re: mierzyliscie inteligencje 20.10.03, 21:35 no własnie Eda zastanawia mnie udział Twój w takowej grupie bo nie widziałem Cie na ostatnim zlocie emerytów i rencistów;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: mierzyliscie inteligencje 20.10.03, 23:37 byłam, byłam, tylko jak to miewam w zwyczaju spóźniona i tłoczyłam się przy drzwiach, coby w inauguracji uroczystości owej nie wadzić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: mierzyliscie inteligencje 20.10.03, 21:32 niby ja optymista jestem ale z bagazem doswiadczen, mimo iz niewiele ponad 20 mam, swoje juz widzialem i dalej obserwuje bacznie co sie dzieje w otoczeniu :) na dodatek by obserwacja konstruktywna byla wnioski snuje... mniej lub bardziej prawidlowe... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: mierzyliscie inteligencje 21.10.03, 08:16 Mierzylam kiedys centymetrem, ale poziomu nie udalo mi sie jedynie obwod. Chcialam kupic kapelusz coby intelygencji cieplo bylo w jesienne chlody...ale zapomnialam juz ile intelygencja sobie mierzyla.... Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: mierzyliscie inteligencje 21.10.03, 08:25 z tą inteligencją, to po co mi jakiś tam test, w którym zapewne w zależności od stopnia przemęczenia otrzymam zupełnie różny wynik, lepiej już wierzyć, że jest się choć odrobinkę poza przeciętność, poza tym zawsze miałam spory obwód głowy, a to zdaje się oznacza, iż szarych komórek też jakby więcej - i o cóż się tu martwić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: mierzyliscie inteligencje 22.10.03, 10:05 hyhy...pomiar poczyniliśmy i jesteśmy w szokingu pełnem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: mierzyliscie inteligencje 22.10.03, 11:08 ja w tym czasie zajętaa byłam jej pogłębianiem... nie muszę wiedzieć jak jest głęboka, by uznać, że nie dość... Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: mierzyliscie inteligencje 22.10.03, 11:12 hyhy...w każdem razie z moim wynikiem mogę startować do Mensy <i to nie po znajomości nawet, zaznaczyłam w akiecie, żem blondynka - może potemu zostałam potraktowana ze zrozumieniem> ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: mierzyliscie inteligencje 22.10.03, 12:14 ja i bez testuf wjem rze jestem bardzo inteligętna... na tyle rzeo obawjam sie rze skali by dla mnie niestarczyło... wienc nie robję takih testuf rzeby innych w kąpleksy nie wpendzać... Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: mierzyliscie inteligencje 22.10.03, 12:23 hyhy, no mnie jest taraz gupio - się wolę nie ujawniać, coby nie zmiejszać swej atrakcyjności na i tak trudnem rynku matrimoniale ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: mierzyliscie inteligencje 22.10.03, 12:35 a z ostatnih doniesień prasowyh to wynika rze im miejsza inteligęcja tym większa szansa znaleźenia męrza, jako rze wykształconych kobiet jest więcej nisz wykształconych męszczyzn, a jaki hłop hćałby mieć rzonę mądżejszom od śebie??? (teksty zasadniczo do głośnego czytania ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: mierzyliscie inteligencje 22.10.03, 12:49 hyhy, no chyba żaden - inteligentne kobietki zazwyczaj budzą obawy, by nie rzec postrach śród męskiego plemienia ;) a kto szuka takowej, która mu nie pozwoli poleniuchować, oglądać jakiś bzdurny mecz albo czytać przy jedzeniu, co jakie fanaberie mieć będzie na wypady do filharmonii czy galerii ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: mierzyliscie inteligencje 22.10.03, 15:53 to dlaczego szukając męża starasz się pokazać mu jako kobieta inteligentna. jajakobieta inteligętna nie szukam sobie małrzonka, bo po co mi takowy??? Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: mierzyliscie inteligencje 22.10.03, 16:34 masz rację, mąż to kolejne utrudnienie w i tak zawiłem żywocie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: mierzyliscie inteligencje 22.10.03, 17:48 przepraszam moje drogie panie a zona to niby co??? :P Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: mierzyliscie inteligencje 23.10.03, 13:33 cóż wciąż jeszcze to żona zazwyczaj pierze, gotuje i sprząta... na jedną osobę wygodniej niż na dwie... więc dla mężczyzny żona to zasadniczo sama radość powinna być (jak nie jest, to znaczy że jest on megalomanem, albo oświadczył się nie taj kobiecie, ale w obu przypadkach to jego wyłączna wina ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: mierzyliscie inteligencje 23.10.03, 13:38 z tego wynika prosta kalkulacja: po co inwestować w pomoc domową i opiekunkę do dzieci - wystarczy się ożenić, a w celu rozmów intelektualnych i wszelkich wyrafinowanych inwecji się zapoznaje kogoś na boku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: mierzyliscie inteligencje 23.10.03, 13:40 założywszy, ze facet w ogóle zna pojecie konwersacji, nie mówiąc jjuż o jego zastosowaniu w praktyce ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: mierzyliscie inteligencje 23.10.03, 13:48 hyhy, już nie wspomnę o tem, iż w pojeciu wielu panów ładna = mądra = potakująca bezmyślnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: mierzyliscie inteligencje 23.10.03, 13:51 bo i faktycznie, niekiedy w tym się wyraż mądrość kobieca ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: mierzyliscie inteligencje 23.10.03, 14:00 tylko po co to ściemniarstwo, że sekretarka winna mieć wszechstronne wykształcenie i biegłą znajomość języków <obcymi językami równie dobrze się można posłużyć w agencji - to jest dowcip sytuacyjny wymyślony przez mego kolegę, fuj!>, najważniejszy jest odpowiedni walor oraz całodobowa dyspozycyjność ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: mierzyliscie inteligencje 23.10.03, 15:35 natenprzykład po to, żeby p. Dyrektor ze średnim (lub niższym) mógł powiedzieć: patrz, taka po 2 fakultetach, ze znajomością języków parzy mi kawe Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: mierzyliscie inteligencje 23.10.03, 15:49 jeszcze parzenie kawy to nie jest najgorsze, ale robić po studiach w markecie, jako sprzątaczka albo niania - to dopiero uskrzydla, z pewnością pozwala się spełniać ambicjonalnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś