Dodaj do ulubionych

Kim jest Rama29?

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.11.09, 18:42
Po przeczytaniu wpisów z kilku ostatnich dni (bo wcześniej niestety
mnie tu nie było) zastanawiam się kto to jest Rama 29.

Albo bierze kasę za robienie wazeliny Wazelinie, albo ma obiecane
tyle ile dać mu nigdy nie będzie mógł albo mają na niego teczkę?
Obserwuj wątek
    • Gość: marco Re: Kim jest Rama29? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.09, 18:49
      Nie masz kundlu większych problemów?
      • Gość: bulterier Re: Kim jest Rama29? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.11.09, 23:14
        Zależy mi na prawdzie. Więc chcę wiedzieć. Ale lepiej jest obrażać
        niż rozmawiać! Typowe metody ludzi Miro Pierdziuły
        • Gość: waryniol Re: Kim jest Rama29? IP: *.stk.vectranet.pl 12.11.09, 09:40
          marco jeszcze nie jest świadom faktu, że poprzez obrażanie kogokolwiek może trafić przed oblicze sądu i ciekawe czy wówczas będzie skory do obrażania
          co do rama29 to jego posty i komenty charakteryzują się krytyką i narzekaniem na obecną władze miasta
          • rama29 Re: Kim jest Rama29? 12.11.09, 13:08
            Bulterierze, waryniolu, gościu czy też inne kiwi,
            rama29 to w odróżnieniu od Ciebie osoba, która się oficjalnie
            zalogowała i nie ma najmniejszego problemu z ustaleniem jej
            tożsamości o czym doskonale Wiesz.
            Pragnę Cię uspokoić iż nie jest to siedmiogłowy smok, który pożera
            niewinne SKUTECZNE owieczki, bo te już dawno nie są niewinne.
            Pozdrawiam i życzę miłego dnia.
            Stara, dobra rama29.
            • Gość: jazz Re: Kim jest Rama29? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.09, 13:38
              ludzie.gazeta.pl/rama29/0,0.html
              ta po lewej czy po prawej? ;-)))))
            • Gość: bulterier Re: Kim jest Rama29? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.11.09, 19:19
              Jak zwykle Ramo 29 mijasz się z prawdą. Jak ci wystarczy odwagi
              cywlinej to może się przedstawisz. Ale raczej wątpię, że będzesz
              chciał firmować swoje wypowiedzi własnym nazwiskiem
              • Gość: Pudel Re: Kim jest Rama29? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.09, 20:43
                a dlaczego ma sie przedstawiać z imienia i nazwiska? nie ma takiego obowiązku.
                to moze Ty bulterierze przedstawisz się? Tobie odwagi nie brakuje do szczekania,
                gdy w pobliżu masz szefową.
                zalogowanie się kogoś, np. ramy29 świadczy juz o sporej odwadze. w razie
                obrażających wpisów osobę z loginem od razu można namierzyć. właściwie to nie
                jest już tak całkiem anonimowa.
                • Gość: Bulterier Re: Kim jest Rama29? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.11.09, 22:17
                  Ramo 29 ja się nie przedstawiam, bo na forum to nie jest przyjęte.
                  Ale też w odróżnieniu od ciebie nie wypisuję głupot, że w zasadzie
                  nie jestem anonimowy.
                  Tu wszyscy są bez nazwiska. I nie sposób powiedzieć czy ktoś np. ma
                  udokumentowane wstydliwe ekscesy na obozach sportowych czy ich nie
                  ma. Forum jest anonimowe. I już. A mimo to wypada zachowywać się
                  kulturalnie. Prawda?
                  • Gość: gość Re: Kim jest Rama29? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.09, 19:14
                    rama29 to niejaki Marian Srau, któremu trzęsą się łapki i który
                    wyżera za darmochę na publicznych imprach, choć go nikt nie spraszał
                    ( po co), never. Ma chłopina ambicje ale niestety - to miś o
                    baaaaardzo małym rozumku ( nie obrażając Puchatka misia).
                    • rama29 Re: Kim jest Rama29? 13.11.09, 20:31
                      Coś widzę nerwowo się robi w okolicach Domu Muzyki i Swawoli.
                      Anonimowo obrażać jest łatwo, jednak Bozia jest nierychliwa ale
                      sprawiedliwa. Podobno do trzech razy sztuka. Misia Puchatka bardzo
                      lubię i porównanie z nim jakoś mnie nie obraziło.
                      Natomiast co do wyżerek, to jadam za swoje. Podobnie jak i bilety na
                      imprezy na które chodzę też kupuję za swoje, w odróżnieniu od całej
                      tej skutecznej chałastry. Jak chcesz zobaczyć jak się imprezuje na
                      koszt podatnika to polecam relację na zabrzanach.pl
                      Mimo wszystko życzę udanego wieczoru a także pełnego kielonka-online.
                      rama29.
                      • Gość: gość Re: Kim jest Rama29? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.09, 20:53
                        marian, nie pękaj. Jaki dom swawoli jaka muzyka jacy skuteczni. Nie
                        trafiłeś staruszku, no cóż popularność bywa męcząca. ale wiesz jak
                        to jest na koszt podatnika to bierzesz stary zasiłek reszta to
                        bzdury. Coś ostatnio posiwiałeś stary, szanuj się. Przecież mnie
                        znasz bardzo dobrze, nie obrażaj się stary, ale kumple pytają kiedy
                        zaadoptujesz Gracjankę, bo wiesz rączki świerzbią.Bywaj mój były
                        przyjacielu.
                        • Gość: kicia Re: Kim jest Rama29? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.09, 21:02
                          Wystarczy, że zaadoptowałem princessę małgośkę. Innych adopcji nie
                          przewiduję.
                          • Gość: gość Re: Kim jest Rama29? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.09, 21:08
                            kicia nie wtrącaj się w poważną dyskusję, poszła won do obory. To
                            sprawa dwóch facetów marianka i moja.
                            • Gość: ... Re: Kim jest Rama29? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.09, 21:32
                              Już chyba wiem kto to RAMA 29.To facet bezrobotny, który ma dużo czasu na
                              siedzenie przed komputerem, zresztą tak jak większość na tym forum.Jak ktoś coś
                              robi to nie ma czasu na pierdoły !!!
                              • Gość: piotr Re: Kim jest Rama29? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.09, 22:35
                                Odpuściłeś ?
                                • Gość: bezstronny Re: Kim jest Rama29? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.09, 22:44
                                  Ktoś kiedyś powiedział, że na tym forum jest 20 osób. I to chyba
                                  prawda.Zainteresowani czyli Rama, Gracjanna, Borys, Kasia,Asystentka, Jan SZ.
                                  Darek, Kefir,Brygida,i jeszcze niewielu już poszło spać.DOBRANOC NUDZIARZE !!!
                                  • Gość: kotek Re: Kim jest Rama29? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.09, 22:54
                                    Marianie, zabrakło weny i pomysłów szkalowania MMS. Dajesz!!!Mirek Ci wynagrodzi.
                                    • Gość: waryniol Re: Kim jest Rama29? IP: *.stk.vectranet.pl 13.11.09, 23:09
                                      a co Wy tu robicie? czyżby nocna zmiana? dorośnijcie ludziska bo bredzicie, że aż żygać się chce
                                      • Gość: ... Re: Kim jest Rama29? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.09, 23:11
                                        Żygaj Wayniol jak się za dużo napiłeś.
                    • Gość: Fan Górnika Zabrze Re: Kim jest Rama29? IP: 188.33.198.* 14.11.09, 15:26
                      Publiczne imprezy jak sama nazwa wskazuje są publiczne. A nawet na niepubliczne
                      też Marian jest zapraszany, a jak nie jest, to tylko zapraszający powinni się
                      wstydzić, jak również goście, którzy obrażają jego i jego nazwisko.
                      • Gość: maslo Re: Kim jest Rama29? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.11.09, 23:19
                        To w koncu kim jest ten człowiek o którym piszecie Marian, a on sam
                        uważa, że jak sobie zrobił bezpłatne konto na serwerze GW to może
                        wypisywać idiotyzmy?
                        • Gość: maślanka Re: Kim jest Rama29? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.09, 23:45
                          Myślę, że Twoja ocena masło jest niesprawiedliwa. Lepiej sobie
                          golnij, a rano polecam maślankę.
                          • Gość: masło Re: Kim jest Rama29? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.11.09, 18:14
                            Co jest niesprawiedliwego w ujawnianiu ludzkiej głupoty, która
                            wmawia innym, że założenie bezpłatnej poczty to przejaw bohaterstwa?
                            Wypisywanie anonimowych oskarżeń po zalogowaniu się z tej bezpłatnej
                            poczty to natomiast nic złego, prawda?
                            • Gość: Misio Re: Kim jest Rama29? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 18:48
                              jałowa dyskusja. szkoda na nią czasu. w miescie sa powazniejsze problemy, niz
                              ujawnianie tozsamosci ramy29.
                              • Gość: PrOmocyja 1 Re: Kim jest Rama29? IP: *.stk.vectranet.pl 04.03.10, 20:33
                                no to juz wszystko sie wyjasnilo margaryno/z ramą Ci sie upiecze/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka