Gość: Mysz IP: *.zabrze.net.pl 27.01.04, 09:23 Witam... Czy ktoś nie orietuje się ile kosztuje wizyta u dr Tiszlera (przyjmuje na 3 Maja). Chodzi o prowadzenie ciąży. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gw. Re: dr Tiszler IP: *.bater.net.pl / 213.216.78.* 27.01.04, 21:30 Myśle że 50 zł. tak słyszłam i tak jest wszędzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: dr Tiszler IP: *.zabrze.net.pl 29.01.04, 19:06 Ja tam Tiszlera nie polecam.Wyciagnie od Ciebie ostatnia zlotowke, nie wspominając jakie glupoty wygaduje.Za duzo by pisac,a poza tym po co jak ktoś chce do niego chodzic jego sprawa ale ja dziekuje. Polecam Wróblewskiego i Kazmierczaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Babcia z dziadkiem Re: dr Tiszler IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 05.03.04, 17:45 Każdy ma wolny wybór w doborze lekarza. Dr Tiszler to fachowiec wysokiej klasy. Można go zaliczyć do grona najlepszych polskich lekarzy. Wnuki które przyszły na świat bez powikłań zawdzięczamy dr Tiszlerowi. Z tego miejsca serdecznie go pozdrawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karmiąca Re: dr Tiszler IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.04, 06:12 kochana, 50 zł to za wizyte. Ale za prowadzenie to miesięczny abonament. A potem za okresokołoporodowy następna stawka, za czas po porodzie znowu abonament itd.itd..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mysz Re: dr Tiszler IP: *.zabrze.net.pl 28.01.04, 11:12 No to wygląda, że to dość kosztowna sprawa. No ale nikt nie obiecywał, że dziecko nie kosztuje :) Jego zdrowie najważniejsze :) A leczenie na fundusz jest zbyt ryzykowne niestety. Ktoś mi ostatnio polecał Wróblewskiego :) Ciężka ta decyzja wyboru lekarza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młoda mama Re: dr Tiszler IP: *.mironet.pl / 217.153.42.* 28.01.04, 13:27 oj, chyba ktoś poskromić dr Tiszlera nie pozwolę na to!!! całą moją ciążę prowadził dr Tiszler i nie pobierał żadnych opłat 'abonentowych' ani w czasie ciąży, przed porodem, w trakcie porodu, po porodzie, ani też podczas zwykłych wizyt jeżeli chodzi wizytę to rzeczywiście kosztuje 50zł i tyle samo kosztuje każda wizyta w czasie ciąży i NIC WIĘCEJ ktoś tu pisze niezłe brednie i niezłe robi szykany wokół dr Tiszlera dr Tiszler to super fachowiec i profesjonalista w swoim fachu!!!! POLECAM GO SZCZERZE wiele mi i mojemu dziecku pomógł (w trakcie Jego przyjścia na świat)...i gdy nie on nie wiem jakby się wszystko skończyło każda złotówka się opłacała!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: dr Tiszler IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.04, 03:37 piszesz : "...i gdy nie on nie wiem jakby się wszystko skończyło." A może napiszesz nam jak się to zaczęło? Jestem ciekaw czy pamiętasz kiedy i w jakich okolicznościach? To ciekawsze niż stawki u ginekologów. Bo coś mi się wydaje, że kilka godzin temu ja też zacząłem i będę miał zwiększone wydatki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olala Re: dr Tiszler IP: *.zabrze.net.pl 31.01.04, 12:49 Nie znam dr Tiszlera ale jak któraś z moich przedmówczyni polecam dr kazimierczaka albo Wojcieszka (ten z braci który ma gabinet z wróblewskim). Ja chodzę do Kazimierczaka z moja ciążą i nie prywatnie tylko do poradni, i jestem b. zadowolona z niego i obsługi. Wspaniały doktor, niesamowita postac. Odpowiedz Link Zgłoś
marrgolcia1 Re: dr Tiszler 11.05.04, 21:58 Witam!! Ja również nie pozwolę powiedzieć złego słowa na doktora Tiszlera. Jest b.dobrym specjalistą, a jak komuś nie odpowiada jego sposób bycia to niech lepiej poszuka psychoterapeuty a nie specjalisty!!!!Ja miałam przyjemność już kilka lat temu przebywać u niego na oddziale, a teraz z pełnym zaufaniem powierzyłam mu moją ciążę.Dodam jeszcze że całe środowisko medyczne (łącznie z lekarzami) prowadzi u niego ciąże, bardzo sobie chwali i twierdzi że w najbliższym regionie nikt inny z ginekologów nie jest godzien polecenia!!! Szukam mam które rodziły u dr. Tiszlera jako jego "pacjentki prywatne". Mam kilka pytań, a że termin się zbliża to proszę bardzo o szybki kontakt. Chciałam się zapytać odnośnie porodu, czy był przy rodzącej, czy przyjechał specjalnie do szpitala, a jeśli tak to na jakich warunkach. Z góry dziękuję.Pozdrawiam Marrgolcia1 i maleństwo Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_samosia Re: dr Tiszler 14.05.04, 08:05 dr Tiszler prowadził moje 2 ciąże, więc jak masz jakieś pytania to chętnie odpowiem ale na priva ; zaznaczam tylko że u mnie rozwiązanie odbywało się przez cc anie naturalnie; Odpowiedz Link Zgłoś
marrgolcia1 Re: dr Tiszler 14.05.04, 19:23 Gosiu!!Pewnie że chętnie pogadam. Powiedz czy na gg, czy inaczej. Niestety nie mam stałego dostępu do internetu. Dzisiaj i jeszcze jutro gdzieś do południa bez problemu.Proszę o kontakt. Imienniczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kimuś Re: dr Tiszler IP: *.bater.net.pl / 81.210.100.* 05.03.04, 16:21 Witam ! zainteresowana, wypowiedziami na temat dr Tiszlera, zastanawiam się czy któraś, z Was Kobietki wie, w której poradni przyjmuje w/w doktor? Pytam, bo dla mnie cena 50 zł co miesiąc, albo i częściej jest znacząca. Jeśli ktoś wie, to proszę odpiszcie na Forum. dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalena Re: dr Tiszler IP: *.zso.zabrze.pl 11.05.04, 12:39 Tiszler nie przyjmuje w zadnej poradni. Jest ordynatorem poloznictwa w Starych Tarnowicach a gabinet ma w Zabrzu na 3-go Maja. Wizyta 50zl, b.krotka ale diagnoza i decyzje zawsze trafne. Ufam mu choc jest malo komunikatywny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: dr Tiszler IP: *.zabrze.net.pl 14.05.04, 11:22 Magdalena napisała:"...b.krotka ale diagnoza i decyzje zawsze trafne." Powiedziałabym mega krótka, bo jakies 10 min. i w tym czasie nasz "super specjalista" robi expresowe USG, wypisuje recepty, skierowania, przeprowadza 2- 3 rozmowy telefoniczne, umowi sie z toba na nastepna rozmowe i zdąży skasowac 50 zł. A co do trafnych decyzji to mam odmienne zdanie, bo w 3 mies. ciąży oznajmił mi że mam łozysko przodujące, dziecko jest niedorozwiniete itd. Przerazona poszłam na konsultacje do 3 innych lekarzy i okazało sie że wszystko jest OK, a do tego jeszcze dowiedziałam sie ze 3 mis. to za wczesnie zeby zdiagnozowac łozysko przodujące. To była moja ostatnia wizyta u Tiszlera. Jednym słowem nie ufam mu i nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żabcia Re: dr Tiszler IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.04, 22:42 Byłam pacjentką Tiszlera przez cała ciaze ale do porodu specjalnie nie przyjechał bo akurat mial wolne w szpitalu Odpowiedz Link Zgłoś