neutralnie2009 14.05.10, 20:51 PiS zebrał w Zabrzu 4,5 tys. podpisów popierających JK na prezydenta. A ile udało się zebrać parti wiodącej, czy ktoś może ma takie dane? PeOwcy, Tylko bez kitu, powiedzcie prawdę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kielonek-online Re: Głosy poparcia 14.05.10, 23:53 Zawsze twierdziłem, że naćpanych w tym mieście jest sporo. Po prochach, lub trawie ludzie się wygłupiają, wódka oczyszcza umysł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pic_nic Re: Głosy poparcia IP: *.stk.vectranet.pl 15.05.10, 12:35 zimny LECH,pora radości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rom Re: Głosy poparcia IP: *.stk.vectranet.pl 15.05.10, 14:52 podobno tylko pięć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: Głosy poparcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.10, 16:11 Kielonek zapomniał dodać że wódka owszem, oczyszcza umysł ale ze zdrowego rozsądku, wygładza korę mózgową i tym to sposobem robi przestrzeń dla chorych wizji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Armia Re: Głosy poparcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.10, 20:32 Nie można popierać partii która obiecała reformy i nic nie robi bo ileż z tych wszystkich obietnic Tuska zostało zrealizowane ? … niewiele … bardzo niewiele. Odpowiedz Link Zgłoś
kielonek-online Re: Głosy poparcia 15.05.10, 22:24 Jasne, Lepper z Jarkiem jeszcze nie powiedzieli ostatniego zdania. A ono będzie brzmiało "mamy was!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: Głosy poparcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.10, 14:16 Jeśli są tacy co dają powody do łapania to trzeba ich konsekwentnie wyłapać! Kto się boi tego: "mamy was" ? Ja nie. Odpowiedz Link Zgłoś
kielonek-online Re: Głosy poparcia 16.05.10, 17:22 Wszyscy powinni się bać psychopatów takich jak Jarosław. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartoszek Re: Głosy poparcia IP: *.stk.vectranet.pl 16.05.10, 21:42 stwierdzono,ze najwieksza charyzme maja wlasnie psychopaci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Głosy poparcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.10, 22:32 darmozjady boją się charyzmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waryniol Re: Głosy poparcia IP: *.stk.vectranet.pl 17.05.10, 16:58 no no, bojówki Pisowskie w akcji na "terenie" forum Zabrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksenia Re: Głosy poparcia IP: *.stk.vectranet.pl 19.05.10, 15:27 Ja bedę głosowac na PiS. Zatkało ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luzak Re: Głosy poparcia IP: 94.254.193.* 19.05.10, 16:52 nie, zesrało sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wybiórcza Re: Głosy poparcia IP: *.stk.vectranet.pl 20.05.10, 16:25 Miałam odejsc z Lechem,ale poczekam na Jarka " Do wyborów Kaczyński chce odwiedzić co najmniej kilkanaście miejscowości w całej Polsce. Będą to m.in. Zabrze, Gdańsk oraz Łomża". za GW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: Głosy poparcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.10, 17:34 gust czytelniczy nie do pozazdroszczenia ale podobno gusta nie są rzeczą do dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiS do_nos Re: Głosy poparcia IP: *.stk.vectranet.pl 22.05.10, 13:45 Manka w Komitecie Jarka K. A to przechrzta.Widocznie przekreciła Ją Nelly R. i synalek (znanego exradnego i rzutkiego biznesmena)tyrający za asystenta komediowej posłanki. Odpowiedz Link Zgłoś