Gość: chce czytac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.10, 21:18 byl juz ktos w gwarku w tg? jak wrazenia? warto jechac na zakupy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pati z Gliwic Re: gwarek IP: *.95.89.140.gl.digi.pl 22.12.10, 20:08 Przyjedź na zakupy do Forum w Gliwicach. Albo jeszcze lepiej do zabrzańskiego M1 (najlepsze w regionie - poza SSC w Katowicach) Odpowiedz Link Zgłoś
chilli-and-vanilla Re: gwarek 22.12.10, 22:52 byłam w tym gwarku. wydaje mi się że warto. mają tam stoiska nie tylko sprzedawcy chińszczyzny (patrz - załęże), ale jest też wiele sklepów z ciuchami polskich producentów. można znaleźć coś dla siebie i to za mniej niż w firmowych sklepach w centrach handlowych. szczególnie polecam jak szukasz czegoś do założenia tylko raz na szczególna okazje i nie chcesz wydać na to kupę forsy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też kierowca Re: gwarek IP: *.stk.vectranet.pl 22.12.10, 23:10 Byłem tam, da się znaleźć sklepy z dobrej jakości odzieżą, chociaż przewaga to podła chińszczyzna. Są też promocje, co podnosi atrakcyjność zakupów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: gwarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.10, 12:51 na studniowke znajde tam cos?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chce czytac Re: gwarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.10, 13:36 zastanawiam sie czy w okresie po swiatecznych przecen warto odwiedzic to miejsce czy lepeij dac sobie spokoj i szukac czegos na pasazu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: godziny Re: gwarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.10, 19:42 nowe godz otwarcia : 10-20 , sob i ndz 10-18 Odpowiedz Link Zgłoś
chilli-and-vanilla Re: gwarek 29.12.10, 21:32 przeceny faktycznie są konkretne. tylko jakoś po tych świętach nic dobrze nie leży ... i ludzi dzikie tłumy na pasażach, trzeba mieć dużo cierpliwości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniusia Re: gwarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.11, 11:54 CENTRUM HURTU= HURT CZY CENY HURTOWE?????? Odpowiedz Link Zgłoś
bus.kat Re: gwarek 31.03.14, 13:52 Zapraszam na STOISKO D15 i D16 - do 12 kwietnia prowadzimy wielką wyprzedaż marynarek męskich (80 zł), spodni męskich (20zł) i garniturów (100 zł) . Towar jest pełnowartościowy, a wyprzedaż związana jest z likwidacją stoiska. Mnóstwo klientów skorzystało już z wyprzedaży - Zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś