Gość: Celina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 12:08 Ciekawa jestem tego dnia, jak ludzie beda w tym roku obchodzic 1 maja? Czy ludzie ciesza sie na te swieto? Beda okrzyki... Niech sie swieci 1 maj? Pozyjemy, zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Europejczyk Re: 1maj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.04, 22:19 Najwięcej bedzie strachu o przyszłość... wejdziemy do Europy! Cieszmy się jednak 1 majem, póżniej okaże się jaka jest rzeczywistość. Jedno mnie dziwi, wchodzimy do Europy? Uczyłem się ze Polska od zawsze leży w Europie, nawet w jej centrum... dziwne, czyżbym się mylił? Odpowiedz Link Zgłoś
quba Re: 1maj 05.05.04, 07:42 Gość portalu: Europejczyk napisał(a): > Najwięcej bedzie strachu o przyszłość... wejdziemy do Europy! > Cieszmy się jednak 1 majem, póżniej okaże się jaka jest rzeczywistość. > Jedno mnie dziwi, wchodzimy do Europy? > Uczyłem się ze Polska od zawsze leży w Europie, nawet w jej centrum... dziwne, > czyżbym się mylił? sam napisales ze wchodzimy do Europy a teraz masz pretensje nie wchodzimy do Europy tylko do Unii Europejskiej Odpowiedz Link Zgłoś