Dodaj do ulubionych

klub Młodej Mamy

07.03.11, 12:50
Drogie Kobietki,

Jestem mamą 1,5 rocznego chłopczyka i mieszkam na Zaborzu. Od narodzin mojego Maluszka siedzę w domu i bardzooo brakuje mi towarzystwa kogoś, kto rozumie troski i radości młodej Mamy. Nie ukrywam, że również mój Bobas wykazuje ogromną potrzebę kontaktu z innymi dziećmi, a pech chciał, że w najbliższej okolicy nie ma nikogo z tak malutkim dzieckiem. Stąd mój post. Uważam, że fajnie było by spędzić czas w większym gronie (kilka Mam z dziećmi). Myślę o wspólnych spacerach, spotkaniach przy "kawce", gdzie nasze dzieciaczki i my moglibyśmy się "socjalizować" ;). Przy okazji np. o jakiś innych aktywnościach (może wypady do zoo, ogrodu botanicznego, kina, etc)...Mój mail : got_2be_3@o2.pl
pozdrawiam, aga
Obserwuj wątek
    • a-neetka got 2 be 3 07.03.11, 14:03
      cisza tu cisza :-/
      przeszukaj sobie to forum dokładnie, są tu informacje o innym forum zabrzańskich mam;-)
      bo skoro tu słaby odzew;-)
      jest też trochę propozycji zabrzańskich klubów dla maluchów
      kiedyś czytałam,ze w biskupicach się mamy spotykaja ale rano więc tylko dla nie pracujących
      pozdrawiam
      • got_2be_3 Re: got 2 be 3 07.03.11, 14:13
        tak, zauważyłam, że jest już kilka takich klubów. Chciałam jednak odświeżyć wątek. I nie ukrywam, że fajnie było by znaleźć kogoś z okolic Zaborza :)
        • natalakat Re: got 2 be 3 08.03.11, 12:27
          Witam, nie ukrywam, że mam podobną sytuację, tzn siedzę w domu z moim rocznym synkiem i też brakuje mi ludzi... Tylko , że ja mieszkam na Rokitnicy a to jednak po drugiej stronie miasta...
          • got_2be_3 Re: got 2 be 3 11.03.11, 17:56
            Natalio,

Myślę, że odległość nie jest nie do pokonania ;) W końcu możemy się umówić w centrum, wówczas mamy podobne odległości. Możemy spotkać się w parku, ogrodzie botanicznym lub gdziekolwiek indziej, także u mnie na kawce. Fajnie jak będzie nas więcej :) Zatem zapraszam! mój mail feitiso21@yahoo.com

Pozdrawiam!
    • qboos Re: klub Młodej Mamy 13.09.11, 22:26
      Witam
      Jeszcze nie dawno byłam w podobnej sytuacji, tez jestem mamą i przez długi czas siedziałam głównie używając słów ga ga bobo itp.
      Czytałam na forum i ramach relaksu i oderwania się trochę od rzeczywistości zapraszam wszystkie mamy do nowo otwartego miejsca w Zabrzu centrum przy Wolności. Można posiedzieć zjeść ( tanio) napić się kawy zjeść pyszne lody i moją ulubioną szarlotkę z lodami i jest miejsce do zabawy dla dzieci ( trampolina bujak tablice kredy układanki plac zabaw itp wszystko pod dachem).
      Mam tam zamiar prowadzić zajęcia dokładnie warsztaty w ramach spotkań młodych mam z Zabrza. Zajęcia są bezpłatne ewentualnie na materiały zrobimy zrzutkę i w ramach udostępnienia lokalu każdy da coś zarobić znajomej czyli zamów jakaś kawę czy ciacho. Godziny spotkań do ustalenia.
      Myślałam nad tworzeniem jakiś rzeczy i pogawędka przy kawie winku, dodatkowo w soboty od 1.10.2011 będą tam prowadziła tez warsztaty -kreatywnych zabaw, tworzenia czegoś z niczego rysunek itp dla dzieci. W grupach 4-7 i 7+Koszt tych zajęć 5zł za godzinę.( pokrywa to koszt wszelkich materiałów)
      Jeśli kotos jest zainteresowany to proszę o kontakt kojkaart@gmail.com

Bo zbieramy grupę coś w rodzaju mamy dla mamy będziemy tez mieli wymianę ubranek itp.
      Zapraszam na stronę wspomnianego miejsca www.niespodzianka.xpld.net
      W razie czego proszę pytać o Kingę tam podadzą bezpośredni numer do mnie nie chce podawać na forum by uniknąć przysyłania reklam.
      • a-neetka Re: klub Młodej Mamy 14.09.11, 07:58
        faaajne to to ;-)
        zeby tylko "wypaliło" jak planujecie i żeby tam było fajnie;-)
        zajrze niewątpliwie :-D
        sala zabaw w padzierniku dopiero, ale poczekamy, zobaczymy :-))
        może i forumowe mamy się tam spotkają
        te wszystkie aktywne... 3 ! :-D
        • feelicity Re: klub Młodej Mamy 24.09.11, 00:26
          świetna wiadomość!
          może w końcu w Zabrzu powstanie jakieś fajne miejsce dla rodziców i dzieci! Popieram z całych sił i kibicuję. Jak tylko opanujemy te przedszkolne przeziebienia to na pewno się wybierzemy.
          Jestem za spotkanie forumowych mam!
          • syka7 Re: klub Młodej Mamy 21.10.11, 09:10
            Jestem z Zaborza mama 18m Mateuszka i 4 letniej Emiki chętna na spotkanie :)
            W tej chwili chorujemy ale przecież wiecznie to trwać nie będzie :)
            Pozdrawiam, Zabrzanki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka