Dodaj do ulubionych

spis powszechny

31.03.11, 09:32
Nie lubię być spisy -wana, a z góry przeświadczona, że moje dane osobowe będą fruwać po śmietnikach. W dodatku za ten spis powszechny / tak go zwią /, mam zapłacić !
Nie chcę brać w tym udziaŁu. w DODATKU MAM ŚWIADOMOŚĆ , ŻE 13 MILIONÓW JEST BEZ PRACY, A DRUGIE 20 MILIONÓW W SKRAJNEJ NĘDZY !
Obserwuj wątek
    • Gość: Amadeo Re: spis powszechny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.11, 10:58
      A te 13 milionów to niby skąd ?
      • Gość: irys.p Re: spis powszechny IP: *.stk.vectranet.pl 31.03.11, 11:07
        Masz rację, nie dopisałam, że dot. to nas, ludzi.Masz 13 mln. ludzi bez pracy, a reszta j.w.
        To mnie boli, i dlatego - nie oczekuję " spisywaczy ".
        • Gość: Amadeo Re: spis powszechny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.11, 11:47
          Oj, nieładnie "podpinac" się pod kogoś.
          Widac jak na dłoni, że "gośc irys.p" to nie irys.p. autor wątku.
          • irys.p Re: spis powszechny 31.03.11, 11:50
            Amadeo - przyjdz i sprawdz !
            • Gość: Amadeo Re: spis powszechny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.11, 11:57
              Tylko co mam sprawdzac ?
              • Gość: waryniol Re: spis powszechny IP: *.stk.vectranet.pl 31.03.11, 13:13
                irysowi wskakuje liczba 1 zanim napiszę liczbę 3, facet czy Ty sobie zdajesz sprawę co byłoby przy 13 mln bezrobociu w niespełna 40 mln kraju? pomyśl zanim coś głupiego palniesz
                • Gość: Amadeo Re: spis powszechny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.11, 15:42
                  A przyznanie do błędu jakosc mu nie wypada ?
                  Uparciuch i tyle.
                  • jaspis-jaspis Re: spis powszechny 31.03.11, 19:10
                    Błąd błędem, ale ciekawe jakie będą wyniki spisu u nas na Śląsku ?
                    • Gość: Adi Re: spis powszechny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.11, 19:25
                      Czy będziecie podawać narodowość śląską? Tylko proszę bez awantur. Po prostu pytam. Bez podtekstów.
                      • chilli-and-vanilla Re: spis powszechny 31.03.11, 19:30
                        oczywiście że śląską, tutaj się urodziłam i wychowałam, nie wyobrażam sobie inaczej i tylko dlatego dam się "spisać"
                        • Gość: Amadeo Re: spis powszechny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.11, 19:47
                          Mnie to nie dotyczy.
                        • Gość: Adi Re: spis powszechny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.11, 08:57
                          Ja też tak czuję. Mam nadzieję, że ankieter nie odmówi wpisania narodowości śląskiej. Bo jeżeli tak, to mu powiem, że skoro odpowiedzi na pytania zna lepiej niż ja sam, to niech sam wypełni cały formularz. Przy okazji poproszę o jego dane, aby popchnąć sprawę dalej.
                          Przy ostatnim spisie mojej mamie, starszej pani, odmówiono wpisania jej narodowości.
                          Pozdrawiam.
                          • net.kielonek Re: spis powszechny 02.04.11, 18:09
                            Sam się spisałem przez internet. Jako bezdomnego nie muszą już mnie szukać.
                            • chilli-and-vanilla Re: spis powszechny 03.04.11, 20:06
                              już załatwione, ale warsiawka się jednak boi Śląska, bo nie wymienili śląskiej narodowości w wykazie, tylko trzeba zaznaczyć "inne"... :]
                              • Gość: as Re: spis powszechny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.11, 21:12
                                chili, mozna wpisac narodowosc polska oraz slaska (to dodatkowa rubryka).
                                No, chyba, ze sie Polka nie czujesz, a wylacznie Slazaczka...
                                • chilli-and-vanilla Re: spis powszechny 04.04.11, 20:45
                                  obywatelstwo - polskie, narodowość - śląska
                                  • net.kielonek Re: spis powszechny 04.04.11, 20:56
                                    Wracając do pierwszego wpisu mam jedno pytanie.
                                    Gdzie można zobaczyć te 20 milionów ludzi żyjących w SKRAJNEJ NĘDZY?
                                    Sporo się poruszam i jakos ich nie spotykam zbyt wiele razy.
                                    Kolejna PiSowska brednia.
                                    • magdalena33m Re: spis powszechny 06.04.11, 22:53
                                      ubodzy duchem..po prostu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka