imili86 13.04.11, 19:14 czy ktoś wie może kiedy będzie ogłoszona lista dzieci przyjętych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sa Re: Przedszkole Miriada IP: *.debacom.pl 13.04.11, 19:47 Ja nie wiem, a wy? Odpowiedz Link Zgłoś
net.kielonek Re: Przedszkole Miriada 13.04.11, 20:24 W przedszkolu nie wiedzą, czy nie masz telefonu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imili86 Re: Przedszkole Miriada IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 14.04.11, 09:43 Masz głupie pytania kielonek wiesz..? Mam telefon nie jestem ze sredniowiecza abym go nie posiadała. Pytam bo w przedszkolu mi nie powiedzieli jak zapisywałam..powiedzieli tylko żeby czekac ze niby będą dzwonic a jak sie spytałam zeby powiedzieli mniej więcej kiedy to powiedziała czekac. Dlatego pytam może ktoś jest z rodziców i wie mniej wiecej kiedy ogłaszają liste..czy to takie dziwne.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Przedszkole Miriada IP: *.stk.vectranet.pl 14.04.11, 14:34 To przedszkole prywatne...więc pewnie wszyscy będą przyjęci Odpowiedz Link Zgłoś
net.kielonek Re: Przedszkole Miriada 14.04.11, 20:43 Nie ma głupich pytań, bywają głupawe odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amadeo Re: Przedszkole Miriada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.11, 20:46 Ciekawe opinie ma to przedszkole. forum.gazeta.pl/forum/w,120,70579052,,Przedszkole_Miriada_w_Zabrzu_opinie_.html?v=2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalcia Re: Przedszkole Miriada IP: *.215.192.35-internet.zabrze.debacom.pl 06.05.11, 10:13 Zapisałam moje 2,5 letnie dziecko do tego przedszkola, czy mogę poznać aktualne opinie? Czytałam wątek tych negatywnych i trochę się załamałam, ale ostatnie posty są z 2009 roku, może coś się zmieniło? Proszę o opinie rodziców dzieci które tam aktualnie uczęszczają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imili86 Re: Przedszkole Miriada IP: *.play-internet.pl 06.05.11, 17:01 ja tez je czytalam ale powiem ci jedno sama tam dziecko zapisałam.. czytalam i negatywne i pzoytywne i raczej niema przedszkola z ktorego wszyscy rodzice byliby zadowoleni..coz czekam na wiadomosc czy zostal przyjety syn i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalcia Re: Przedszkole Miriada IP: *.antynet.pl 08.05.11, 09:33 Masz rację. A co do zapisów to mi Pani zagwarantowała że już mam miejsce pewne. Ale może to zależy od wieku dziecka, moje będzie w grupie adaptacyjnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imili86 Re: Przedszkole Miriada IP: *.play-internet.pl 08.05.11, 12:22 no mój bedzie mial 2lata i2 miesiace we wrzesniu Odpowiedz Link Zgłoś