Dodaj do ulubionych

Przedszkole Miriada

13.04.11, 19:14
czy ktoś wie może kiedy będzie ogłoszona lista dzieci przyjętych?
Obserwuj wątek
    • Gość: sa Re: Przedszkole Miriada IP: *.debacom.pl 13.04.11, 19:47
      Ja nie wiem, a wy?
      • net.kielonek Re: Przedszkole Miriada 13.04.11, 20:24
        W przedszkolu nie wiedzą, czy nie masz telefonu?
        • Gość: imili86 Re: Przedszkole Miriada IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 14.04.11, 09:43
          Masz głupie pytania kielonek wiesz..?
          Mam telefon nie jestem ze sredniowiecza abym go nie posiadała.
          Pytam bo w przedszkolu mi nie powiedzieli jak zapisywałam..powiedzieli tylko żeby czekac ze niby będą dzwonic a jak sie spytałam zeby powiedzieli mniej więcej kiedy to powiedziała czekac.
          Dlatego pytam może ktoś jest z rodziców i wie mniej wiecej kiedy ogłaszają liste..czy to takie dziwne..
    • Gość: Ola Re: Przedszkole Miriada IP: *.stk.vectranet.pl 14.04.11, 14:34
      To przedszkole prywatne...więc pewnie wszyscy będą przyjęci
      • net.kielonek Re: Przedszkole Miriada 14.04.11, 20:43
        Nie ma głupich pytań, bywają głupawe odpowiedzi.
        • Gość: Amadeo Re: Przedszkole Miriada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.11, 20:46
          Ciekawe opinie ma to przedszkole.
          forum.gazeta.pl/forum/w,120,70579052,,Przedszkole_Miriada_w_Zabrzu_opinie_.html?v=2
          • Gość: kalcia Re: Przedszkole Miriada IP: *.215.192.35-internet.zabrze.debacom.pl 06.05.11, 10:13
            Zapisałam moje 2,5 letnie dziecko do tego przedszkola, czy mogę poznać aktualne opinie? Czytałam wątek tych negatywnych i trochę się załamałam, ale ostatnie posty są z 2009 roku, może coś się zmieniło? Proszę o opinie rodziców dzieci które tam aktualnie uczęszczają.
            • Gość: imili86 Re: Przedszkole Miriada IP: *.play-internet.pl 06.05.11, 17:01
              ja tez je czytalam ale powiem ci jedno sama tam dziecko zapisałam..
              czytalam i negatywne i pzoytywne i raczej niema przedszkola z ktorego wszyscy rodzice byliby zadowoleni..coz czekam na wiadomosc czy zostal przyjety syn i tyle
              • Gość: kalcia Re: Przedszkole Miriada IP: *.antynet.pl 08.05.11, 09:33
                Masz rację. A co do zapisów to mi Pani zagwarantowała że już mam miejsce pewne. Ale może to zależy od wieku dziecka, moje będzie w grupie adaptacyjnej.
                • Gość: imili86 Re: Przedszkole Miriada IP: *.play-internet.pl 08.05.11, 12:22
                  no mój bedzie mial 2lata i2 miesiace we wrzesniu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka