Gość: Maniek IP: *.play-internet.pl 16.04.11, 19:43 W Bytomiu pod Plejadą otworzył się nowy tor. Czytałem na stronie, że mają elektroniczny pomiar czasu. Kto jedzie się pościgać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kiks Re: Nowy tor kartingowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.11, 09:05 Jakie mają ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amadeo Re: Nowy tor kartingowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.11, 09:41 Nie licz na tanie jazdy. Napewno ok.20 zł/7-8minut. Odpowiedz Link Zgłoś
net.kielonek Re: Nowy tor kartingowy 18.04.11, 10:14 Właśnie w sklepie nabyłem jazdę za 16złotych, otwieram ją i jadę! Zdrówko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELF Re: Nowy tor kartingowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.11, 10:59 Sprawdziłem na stronie: 17zł za 5 minut, 25zł za 10. To dobre ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amadeo Re: Nowy tor kartingowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.11, 14:00 Tak,bardzo dobre, tylko dla kogo ? A swoją drogą nie pomyliłem sie w swych przypuszczeniach. Teraz przypuszczam że "biznesmen" zatrudnia z 2 pracowników na czarno a "bilety" sprzedaje z pominięciem rejestrowania poprzez kasę fiskalna. Kolejny "uczciwy inaczej " na firnamencie biznesu . Ruch w interesie ruszy wieczorem, gdy zjadą "robotnicy" w swych beemkach i innego rodzaju "autach". Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 nie spamuj i spadaj do googli 18.04.11, 14:04 Masz tam wszystko razem ze szczegółami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amadeo Re: nie spamuj i spadaj do googli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.11, 14:36 Prawda boli ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bob Re: nie spamuj i spadaj do googli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.11, 14:58 Projekt jest współfinansowany z Europejskiego Funduszu Społecznego. Jak zwykle się pospieszyliście. Wystarczyło zajrzeć na stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amadeo Re: nie spamuj i spadaj do googli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.11, 19:10 Jaki projekt ? Europejski Fundusz Społeczny wspiera coś, co tak po prawdzie nijak ma sie do społeczeństwa. ? Tzn. bez wsparcia "bilety" byłyby po stówie ? Wpisy takie same, anonsujace owy tor są i na forach osciennych miast. Tresc w 100%-ach taka sama. Kielonek ma racje , ze na tor sprytnie "zaprasza" sam właściciel . Odpowiedz Link Zgłoś