Dodaj do ulubionych

Nowy tor kartingowy

IP: *.play-internet.pl 16.04.11, 19:43
W Bytomiu pod Plejadą otworzył się nowy tor. Czytałem na stronie, że mają elektroniczny pomiar czasu. Kto jedzie się pościgać?
Obserwuj wątek
    • net.kielonek Re: Nowy tor kartingowy 16.04.11, 20:45
      Właściciel toru się pyta?
      • Gość: kiks Re: Nowy tor kartingowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.11, 09:05
        Jakie mają ceny?
        • Gość: Amadeo Re: Nowy tor kartingowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.11, 09:41
          Nie licz na tanie jazdy.
          Napewno ok.20 zł/7-8minut.
          • net.kielonek Re: Nowy tor kartingowy 18.04.11, 10:14
            Właśnie w sklepie nabyłem jazdę za 16złotych, otwieram ją i jadę!
            Zdrówko!
          • Gość: ELF Re: Nowy tor kartingowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.11, 10:59
            Sprawdziłem na stronie: 17zł za 5 minut, 25zł za 10. To dobre ceny?
            • Gość: Amadeo Re: Nowy tor kartingowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.11, 14:00
              Tak,bardzo dobre, tylko dla kogo ?
              A swoją drogą nie pomyliłem sie w swych przypuszczeniach.
              Teraz przypuszczam że "biznesmen" zatrudnia z 2 pracowników na czarno a "bilety" sprzedaje z pominięciem rejestrowania poprzez kasę fiskalna.
              Kolejny "uczciwy inaczej " na firnamencie biznesu .
              Ruch w interesie ruszy wieczorem, gdy zjadą "robotnicy" w swych beemkach i innego rodzaju "autach".
    • pr51 nie spamuj i spadaj do googli 18.04.11, 14:04
      Masz tam wszystko razem ze szczegółami
      • Gość: Amadeo Re: nie spamuj i spadaj do googli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.11, 14:36
        Prawda boli ?
        • Gość: bob Re: nie spamuj i spadaj do googli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.11, 14:58
          Projekt jest współfinansowany z Europejskiego Funduszu Społecznego. Jak zwykle się pospieszyliście. Wystarczyło zajrzeć na stronę.
          • Gość: Amadeo Re: nie spamuj i spadaj do googli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.11, 19:10
            Jaki projekt ?
            Europejski Fundusz Społeczny wspiera coś, co tak po prawdzie nijak ma sie do społeczeństwa. ?
            Tzn. bez wsparcia "bilety" byłyby po stówie ?
            Wpisy takie same, anonsujace owy tor są i na forach osciennych miast.
            Tresc w 100%-ach taka sama.
            Kielonek ma racje , ze na tor sprytnie "zaprasza" sam właściciel .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka