Gość: ble ble. IP: *.215.201.170-internet.zabrze.debacom.pl 27.04.11, 16:35 Kiedy w końcu ja otworzą?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: plan Re: DTŚ-ka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.11, 22:49 Zgodnie z planem miało być w kwietniu, ale się obsunęło, skutecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka Re: DTŚ-ka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.11, 12:28 zabrze.naszemiasto.pl/artykul/882663,dzieki-dts-nie-bedziemy-stac-w-korku-na-wolnosci-trasa-z,id,t.html#12aa8bcc4301d2c9,1,3,5 Obsunęło się bardziej niż skutecznie, zapewniali urzędnicy że w kwietniu pojedziemy nową drogą do Katowic, a tu można wyczytać, że mooooże w czerwcu pojedziemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebastian Re: DTŚ-ka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.11, 19:58 A budowa DTŚ od granicy z Rudą Śląską do węzła de Gaulle'a w naszym mieście idzie pełną parą. Jak zapewnia Danuta Żak, zabrzańskim fragmentem średnicówki kierowcy pojadą w kwietniu 2011 r. zabrze.naszemiasto.pl/archiwum/2041816,zielone-swiatlo-dla-dts,id,t.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mom Re: DTŚ-ka IP: *.opera-mini.net 30.04.11, 20:41 W jakim kwietniu? Jak pili szampana m.in. Szula to DTŚ miała być gotowa we wrześniu 2010. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: DTŚ-ka IP: *.stk.vectranet.pl 28.04.11, 11:29 Przed następnymi wyborami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też kierowca Re: DTŚ-ka IP: *.stk.vectranet.pl 29.04.11, 00:30 Jeśli czytaliście czwartkowe gazety, to może widzieliście ogłoszenia o utrudnieniach w ruchu. A to znaczy, że kończą już ostatnie zaległe roboty. Zgodnie z wieloma różnymi, niekiedy głupimi i sprzecznymi ze sobą nawzajem ustawami, dyrektywami UE itp. każda tak skomplikowana budowa musi przed dopuszczeniem do użytkowania przejść pewne procedury. To znaczy, że samo zakończenie robót to jeszcze nie wszystko i parę tygodni poczekamy zanim uruchomią DTŚ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: DTŚ-ka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.11, 13:52 P r a w d o p o d o b n i e w połowie czerwca przejedziemy Drogową Trasą Średnicową z Katowic do centrum Zabrza. Już się nie mogę doczekać, będę miała bliżej do pracy. zabrze.naszemiasto.pl/artykul/882663,dts-w-zabrzu-na-ukonczeniu-jechalismy-zabrzanskim-odcinkiem,id,t.html#12aa8bcc4301d2c9,1,3,5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale Re: DTŚ-ka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.11, 21:14 Ale na razie pono ino rowerem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: DTŚ-ka IP: *.stk.vectranet.pl 01.05.11, 22:10 Tez się nie mogę doczekać. Dzięki dojazdom z DTS zyskam 20-30 minut dziennie czasu dla siebie. Może nie dużo ale w skali całego życia (no, nie wiem ile mi zostało) to się dość trochę uzbiera. I za to normalnie ucałowałbym Manię SZ tudzież Unię Europejską (nie wiem kto kasę na to wyłożył) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: __-__ Re: DTŚ-ka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.11, 23:44 Ale się rozczuliłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też kierowca Re: DTŚ-ka IP: *.stk.vectranet.pl 02.05.11, 00:33 Jako świadomy kierowca protestuję przeciwko jeżdżeniu rowerem po drodze nie dopuszczonej do ruchu. Dotyczy to zarówno jazd indywidualnych, jak i rodzinnej imprezy promującej władze miasta. Niech ktoś sobie przez przypadek zrobi krzywdę, to co wtedy? Co innego, gdy np. 10 czerwca będzie decyzja o dopuszczeniu trasy do użytkowania, a impreza rowerowa odbędzie się 11 czerwca, a ruch samochodów zostanie otwarty 13 czerwca. To tylko przykład, ale myślę, że można wszystko tak ustawić i będzie bezpiecznie. Odpowiedz Link Zgłoś