Gość: kaz59 Re: Miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.11, 23:23 Co to jest Miłość ? O to jest pytanie . Zabiegani w tym świecie za pracą, za kasą żeby przeżyć z dnia na dzień w tym kraju stajemy się coraz mniej romantyczni. Rządzi nami komercja ale takie są realia . Spotykamy partnera w życiu ...mówimy przed ślubem : Kocham Ciebie itp. Po jakims czasie okazuje się , że to są tylko słowa.Pasuje nam ten układ ...mieszkanko, dzieci, ogródek , grill . Po prostu wzorowa rodzinka . Niektórym osobom kojarzy się to z milością i tkwią z tym do spotkania z grabarzem . Złudzenia... Miłość to wspaniałe i piękne uczucie ...nie można określić tego stanu słowami . To trzeba przeżyć ale pamiętaj Miłość potrafi też zabić . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też kierowca Re: Miłość IP: *.stk.vectranet.pl 26.05.11, 23:28 Kielonku, co ci jest? Upiłeś się na "romantycznie"? A jeśli się jeszcze nie upiłeś, to znaczy, że starzejesz się i nachodzą cię refleksje. Radzę upić się i znikną refleksje i problemy. No to zdrówko! Odpowiedz Link Zgłoś
net.kielonek Re: Miłość 26.05.11, 23:35 Nic mi nie jest. Stwierdziłem jedynie, że warto rozmawiać o tym co w życiu jest ważne. Dziury w ulicach, Mańki-wstańki, wyroki sadów, straż miejska i tramwaje są nieistotnymi bzdetami, szkoda dla nich czasu. Zdrówko! Odpowiedz Link Zgłoś
amadeo214 Re: Miłość 27.05.11, 06:49 W życiu wszystko jest ważne i warto rozmawiac tak o dziurach jak i o miłości Odpowiedz Link Zgłoś
goja2i Re: Miłość 27.05.11, 09:04 To Ja Kocham, kocham szczerze. Choć w miłość do grobowej deski nie wierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krycha Re: Miłość IP: *.opera-mini.net 27.05.11, 09:16 Kielnoka kocham, a bez dziur to nie ma spełnienia w miłości. Odpowiedz Link Zgłoś
net.kielonek Re: Miłość 27.05.11, 21:17 Krycha! Gdzie jesteś? Już Ciebie pokochałem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bard Re: Miłość IP: *.stk.vectranet.pl 27.05.11, 21:48 jedną dziurke w życiu znałem i w tej dziurce sie kochałem czułem do niej pociag wielki bo to dziurka od butelki .... Odpowiedz Link Zgłoś
onufry-z Re: Miłość 28.05.11, 23:29 Wygasła wielka miłość aktorki "M jak miłość" Anny Muchy do Platformy Obywatelskiej, bo nie zalegalizowali związków partnerskich, nie wprowadzili refundacji środków antykoncepcyjnych i nie złagodzili obostrzeń ustawy antyaborcyjnej. Chociaż pozostała wdzięczność, że zatrzymali syf PIS-u, to miłość odeszła. Kiedy miłość odchodzi nie zatrzymuj jej siłą - radzi ekspert. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena33m Re: Miłość 29.05.11, 00:00 jeśli odchodzi to jeszcze popędzaj, znaczy ze to nie była miłośc tylko jakis substytut,badź oszust.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rączkowska Re: Miłość IP: *.stk.vectranet.pl 29.05.11, 00:06 Miłość jest ślepa,dlatego obmacuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Miłość IP: *.stk.vectranet.pl 29.05.11, 00:13 Piszesz to w koło Macieju. Dlaczego nudzisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena33m Re: Miłość 31.05.11, 19:24 Każdy ma swoja definicje miłości i ją prezentuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
jaspis-jaspis Re: Miłość 31.05.11, 20:48 Trywialna, prymitywna definicja miłości :( Odpowiedz Link Zgłoś
jaspis-jaspis Re: Miłość 31.05.11, 23:52 O milości milion górnolotnych słów napisali poeci. Definiowali to uczucie psychologowie i socjolodzy, a taże etycy. Według mnie wielkie uczucia najlepiej opisują proste słowa. Takie słowa kiedyś przeczytalam i z nimi zgadzam się. Przytocze te słowa tak jak zapamiętałam. Milość to wielkie słowo i jeszcze większa wartość w życiu każdego z nas. Na miłość musimy pracować każdego dnia. Nie pamiętam kto to napisał, wyczytałam to gdzieś, błądząc kiedyś w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena33m Re: Miłość 03.06.11, 20:57 bardzo ładna regułka..stosujesz ja w swoim zyciu? miłości są rózne. inna miedzy dzieckiem i rodzicem, inna między rodzenstwem i inna miedzy kobieta i mężczyzna...miłość się powinno okazywac :) Odpowiedz Link Zgłoś
jaspis-jaspis Re: Miłość 03.06.11, 22:23 Te słowa chyba coś więcej niz zwykla regulka i pasuję do każdego rodzaju miłości o której piszesz i dlatego mi się podobają. Są prawdziwe. Trudno nie okazywac uczuć komuś bliskiemu, np. swojemu dziecku, rodzicom, rodzeństwu itd. Odpowiedz Link Zgłoś
net.kielonek Re: Miłość 03.06.11, 22:30 Czyli milość jak wódka, trzeba na nią pracować kazdego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś
jaspis-jaspis Re: Miłość 03.06.11, 23:37 Kazdy racujena to, co jest mu bliskie :) Odpowiedz Link Zgłoś
jaspis-jaspis Re: Miłość 03.06.11, 23:39 jaspis-jaspis napisał: > Kazdy racujena to, co jest mu bliskie :) Kazdy pracuje na to, co jest mu bliskie :) Odpowiedz Link Zgłoś
net.kielonek Re: Miłość 04.06.11, 18:52 Przypominam sobie swoją pierwszą miłość. To było niesamowite uczucie, całym mózgiem ją kochałem, biegałem jak oszalały pod Jej dom, patrzyłem na światło w Jej oknach i chciałem być żarówką. Czekałem na każde jej słowo, wierzyłem, ze będziemy zawsze razem. Czasami jeszcze mi się śni, ślad pozostał na całe życie. Napełniam szklankę wódką, człowiek zbyt łatwo się wzrusza, nie potrafię byc twardy. Do dupy! Odpowiedz Link Zgłoś
1-smieszek Re: Miłość 04.06.11, 19:37 Kto nie pamięta swojej pierwszej miłości ? Prawie wszyscy pamiętają i te motylki fruwające w zołądku przed kazdym spotkaniem. Fajne uczucie, które też zapamiętuje się na zawsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
bulczanka Re: Miłość 04.06.11, 21:57 Widzę kielonku że masz tu niezłe branie. Nie zapominaj jednak o TG. Odpowiedz Link Zgłoś
net.kielonek Re: Miłość 04.06.11, 22:00 Tutaj jestem, tutaj byłem, wolny jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
net.kielonek Re: Miłość 04.06.11, 22:10 Dziękuję, będę kutry na złom sprzedawał to wpadnę i tam. Odpowiedz Link Zgłoś
bulczanka Re: Miłość 04.06.11, 22:14 Mogłeś to powiedzieć panom którzy niedawno zatopili stary statek. Lepszy z takowego pożytek byłby na Cmentarnej niż na dnie:D Odpowiedz Link Zgłoś
bulczanka Re: Miłość 04.06.11, 22:20 Chcesz powiedzieć że jestem tu kibolem? Że pochodzę z wsiowego forum? Że tutaj banuje się chamów? Czemu więc nie zakazują picia? Odpowiedz Link Zgłoś
net.kielonek Re: Miłość 04.06.11, 22:24 Nie, tu wolność panuje, ale obawiam się, że przyciągniesz swoich kolesi, którzy wszystko potrafią spaprać. kończę rozmowę z panem panie b zdrówko! Odpowiedz Link Zgłoś
bulczanka Re: Miłość 04.06.11, 22:26 Tu papa, a na TG dobry wieczór. PS. Ja na tamtym forum nie mam kolesi. Pouciekali. Zostałeś ty, ja, robin i wdch. Odpowiedz Link Zgłoś
net.kielonek Re: Miłość 05.06.11, 23:31 Wszystko dziwi. Na zdziwieniu cywilizację zbudowano. Zdrówko! Odpowiedz Link Zgłoś
bulczanka Re: Miłość 06.06.11, 13:37 "Upadamy wtedy gdy nasze życie przestaje być codziennym zdumieniem". Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena33m Re: Miłość 08.06.11, 23:18 W dzisiejeszych czasach światem rządzą takie absurdy, ze nie powinno już nic dziwic, a jednak... Odpowiedz Link Zgłoś