olaczup 30.05.11, 19:29 Nie wiecie przypadkiem gdzie pracuje fryzjerka z salonu na przeciwko Ibisa??? Wysoka blondynka z kręconymi włosami?????? Od stycznia już tam nie pracuje a ja nie umiem ją namierzyć... Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
net.kielonek Re: Poszukuje fryzjerki 30.05.11, 23:22 Pracuje zapewne w departamencie stanu, lub Komitecie Noblowskim, te typy tak mają. Zdrówko! Odpowiedz Link Zgłoś
net.kielonek Re: Poszukuje fryzjerki 01.06.11, 21:34 Tylko ja mogłem coś w tej sprawie napisać. Zdrówko! Odpowiedz Link Zgłoś
hard.candy Re: Poszukuje fryzjerki 02.06.11, 08:50 Pytaj w salonie na 3-go Maja, naprzeciw banku spółdzielczego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antekpolicmajster Re: Poszukuje fryzjerki IP: *.stk.vectranet.pl 02.06.11, 23:04 Nie wiecie przypadkiem gdzie pracuje fryzjerka z salonu na przeciwko Ibisa??? przypadkiem nie wiem,ale jak dobrze robi,to bedzie mozna Ja namierzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
net.kielonek Re: Poszukuje fryzjerki 02.06.11, 23:50 Naprzeciwko, nie "na przeciwko" Na zdrowie! Odpowiedz Link Zgłoś