Dodaj do ulubionych

Jak pani Stępień atakuje Budkę

IP: *.centertel.pl 05.06.11, 16:56
Jeśli ktoś uważnie śledzi ten rynsztok to widzi jak rownoczesnie z wpisami, jaka swietna jest pani Stepien, z tego samego IP wala wpisy na Budke. Zenada ci ludzie z PO, pani Joanno albo niech se pani wezmie na wstrzymanie albo niech pani kolegom to przekaze...

Re: B. Budka na Prezydenta Zabrza ! IP: *.centertel.pl
Gość: mil 03.06.11, 21:12 Odpowiedz
nie jest ok, to czlowiek manki8 szulik

Re: Zabrze głosuje na Kobiety !IP: *.centertel.pl
Gość: itd 03.06.11, 21:16 Odpowiedz
ide i zaglosuje na kobiete . nareszcie fajna jest na liscie :))

Re: B. Budka na Prezydenta Zabrza ! IP: *.centertel.pl
Gość: zzaokna 05.06.11, 00:45 Odpowiedz
taki konus ???? z uszami jak wachlarze ??? NIE .NIE NIE . manka jest lepsza

Re: Zabrze głosuje na Kobiety !IP: *.centertel.pl
Gość: ze sklepu 05.06.11, 00:50 Odpowiedz
spotkałam Pania Joanne Stepien - zadnych watpliwosci !!! Kandydatka numer 1 w Zabrzu . Naprawde warto poznac te osobe !!! powodzenia :))

Nocne frustracje można wyładować inaczej ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: kiwi Re: Jak pani Stępień atakuje Budkę IP: *.dynamic.chello.pl 05.06.11, 17:31
      No to gościu ze sklepu zagłosuj na nią.
      Oprócz Ciebie zna ją jeszcze kilkanaście osób. Tych kilkanaście namówi kilkadziesiąt... i to wszystko. Ten Twój nr 1 zbierze nikłą ilość głosów
      A na Borysa zagłosuje kilka tysięcy i to bez względu na to który numer mu na liście przypiszą władze PO.
      • Gość: Anita Re: Jak pani Stępień atakuje Budkę IP: *.stk.vectranet.pl 05.06.11, 21:49
        Skoro pani Joanna kłóci się z panem Borysem, to trzeba glosować na pana Rafała. Teraz nie mam już wątpliwości.
        • Gość: Ed Re: Jak pani Stępień atakuje Budkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.11, 22:14
          Pana Rafała ? Jeden poseł Wita już wystarczy, żeby wybierac podobnego gościa.
    • Gość: Kobieta do autora : Alex IP: *.12.foxnet.com.pl 06.06.11, 09:32
      Autor: Gość: Alex IP: *.centertel.pl 05.06.11, 16:56
      Szanowny Panie Alex . Zbyt duza pewnosc uderza z Pana postu. Postu z tegoz własnie adresu IP- patrz wyzej. Stawiam teze - to Pan na polecenie BB lub tez własne / niepotrzebne skreslic / pisze posty szkalujace imie pani Stępień . I nie podoba mi sie to. Zupełnie. Sami robicie rynsztok a potem sie tym upajacie. Pozdrawiam .Kobieta !
      • Gość: Alex Re: do autora : Alex IP: *.centertel.pl 06.06.11, 14:34
        Szanowna Pani!

Daleko mi do zabrzańskich partii, nie muszę też zniżać się do tego, żeby wykonywać czyjeś polecenia. Czasem tu zajrzę i lubie kojarzyć fakty. Jakoś nie widziałem ataków na panią Stępień. Chyba że coś przeoczyłem. Natomiast razi mnie, jak swoi się okładają. A pana Budkę poznałem i żal mi go, że pakuje się w szambo. Tylko tyle.

Pozdrawiam. Mężczyzna.
        • Gość: kobieta Re: do autora : Alex IP: *.12.foxnet.com.pl 06.06.11, 17:34
          Szanowny Panie.
          Nie watpie w uczciwosc reprezentowana przez Pana, byc moze nie zrozumiał Pan przekazu . Jesli chce Pan wyrazac swoje opinie - prosze bardzo , ale prosze uwazac z jakiego adresu Pan pisze , bo póki co obarczam wina Pana za owe niefajne komentarze , toz to Pana nr IP .......
          A, jesli ktos nie ma komentarzy negatywnyc to nie musi sie martwic , tak ? Pan sie postara zeby miał??? o co Panu chodzi , tak naprawde ?? pozdrawiam KOBIETA
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka