evlilia 13.07.11, 20:20 Czy ktoś wie gdzie można w Zabrzu lub okolicy wykonać badania znamion skórnych videodermatoskopem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Merry101 Re: Videodermatoskop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.11, 20:58 Może napisz do NFZ zapytanie kto ma podpsisane takie usługi w kontrakcie lub podzwoń po szpitalach mnie ostatnio w biskupicach pokierowały panie trafnie do lekarza o specjalności ze specjalistycznym usg którego szukałam ...może tak się uda. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena33m Re: Videodermatoskop 17.07.11, 21:36 to trafilas na bardzo uprzejme osoby, pozazdrościc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Merry101 Re: Videodermatoskop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.11, 21:42 jakoś zawsze mam szczęście i tak trafiam a jak ktoś jest nieuprzejmy to poprostu pytam czy ma zły dzień i dlaczego na mnie się wylewa z uśmiechem na twarzy ...naprawdę pomaga :) zwłaszcza w urzędach i takich instytucjach .Ostatnio pomogło w drogerii :) pani zaraz zmieniła ton i nawet się uśmiechała do mnie niewymuszenie. Odpowiedz Link Zgłoś