Gość: zombie IP: *.kwsa.pl 02.09.11, 09:40 www.gloszabrza24.pl/wydarzenia/2101-foto-alarm-bombowy-i-ewakuacja-czteropietrowego-budynku-przy-ul-zeromskiego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qosiula Re: alarm bombowy 02.09.11, 10:49 Scenariusz jak w amerykańskim filmie. Mieszkam w tym bloku i ewaukowali mnie z rocznym dzieckiem na rękach. Co się na tym świecie teraz dzieje to przechodzi ludzkie pojęcie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: alarm bombowy IP: *.stk.vectranet.pl 02.09.11, 11:39 i po co to piszesz ze z rocznym dzieckiem cie ewakuowali ?! co, mieli cie z tego powodu zostawić w mieszkaniu ? Odpowiedz Link Zgłoś
qosiula Re: alarm bombowy 02.09.11, 12:03 nie dotyczy Cie sprawa to się nie wypowiadaj, po co się czepiasz każdego słowa. Ja ze swojej strony bardzo dziękuję policjantom za profesjonalne przeprowadzenie ewakuacji i pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nula Re: alarm bombowy IP: *.stk.vectranet.pl 02.09.11, 12:52 Nie przejmuj się po prostu niektóre barany nie rozumieją ile znaczy małe dziecko w domu i jak ciężko w nerwach i stresie takiego zaspanego malucha zabrać w nocy w ciągu kilku minut Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyjezdny Re: alarm bombowy IP: 95.154.230.* 05.09.11, 15:37 A policja nie chciala ewakuowac podobno: www.gloszabrza24.pl/zagrozenia/2115-nowe-szczegoly-w-sprawie-alarmu-bombowego-przy-ul-zeromskiego-policja-wiedziala-o-bombie-juz-po-godz-15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyjezdny Re: alarm bombowy IP: 95.154.230.* 05.09.11, 15:38 www.gloszabrza24.pl/zagrozenia/2115-nowe-szczegoly-w-sprawie-alarmu-bombowego-przy-ul-zeromskiego-policja-wiedziala-o-bombie-juz-po-godz-15 policja nie chciala ewakuowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: alarm bombowy IP: *.dip.t-dialin.net 05.09.11, 19:45 Moze policja wiedziala wczesniej o ladunku. Ale ich procedury przewiduja cos innego. Np gdyby natychmiast rozpoczeli ewakuacje a "wlasciciel" bomby odpalil by ja, podczas jej przeprowadzania to wtedy wszyscy by narzekali ze najpierw nie przeprowadzono rozpoznania. Moze najpierw "tajniacy" zrobili owe rozpoznanie i dopiero podem podjeto decyzje o ewakuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena33m Re: alarm bombowy 09.09.11, 09:19 Ważne ze nic sie nikomu nie stało Odpowiedz Link Zgłoś