Gość: pilotpirx IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.04, 20:26 Sam nie wiem ale Urbańczyk chociaż umiał się wysławiać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: neo Re: Kto lepszym prezydentem Urbańczyk czy Gołubow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.04, 01:12 ja wole Gołubowicza, pomimo tego że otacza sie takimi miernotami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopidol Re: Kto lepszym prezydentem Urbańczyk czy Gołubow IP: *.187.49.147.porchlight.ca 28.05.04, 02:11 kazdy bedzie lepszy od urbanczyka,jakby tak dalej bylo to czarne koszule bylyby wszedzie,a rano zamiast mleka pukal by do drzwi wikary,pyrsk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edward F Re: Kto lepszym prezydentem Urbańczyk czy Gołubow IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 28.05.04, 11:00 Jednemu w pewnym momencie zaczęło wydawać się że jest Bogiem drugi jest figurantem realizującym polecenia grupy trzymającej władzę. Generalnie tragedia tylko myślą o tym jak najdłużej utrzymac się na bardzo dobrze płatnych stołkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adsl Re: Kto lepszym prezydentem Urbańczyk czy Gołubow IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.04, 09:43 oczywiście że Gołbi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilotpirx Re: Kto lepszym prezydentem Urbańczyk czy Gołubow IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.04, 12:39 Adsi a może bys nam zdradził czemu tak uwazasz ??? Dla mnie Gołubowicz to totalna miernota i absolutny ignorant, sadzę też że to nie on kieruje miastem ( każdy ma swojego Kulczyka ) Wiekszość jego decyzji jest conajmniej dziwna a niektóre wręcz podejrzane. Nie znaczy to że nie krytykowałem Urbanczyka za nepotyzm i arogancję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neo Re: Kto lepszym prezydentem Urbańczyk czy Gołubow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.04, 17:18 Gołubowicz jest THE BEST, dajcie mu jeszcze troche czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilotpirx Re: Kto lepszym prezydentem Urbańczyk czy Gołubow IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.04, 21:18 Juz jednemu daliśmy 90 dni spokoju a on jakis czas później ogłosił stan wojenny Odpowiedz Link Zgłoś
carvajal Re: Kto lepszym prezydentem Urbańczyk czy Gołubow 02.06.04, 07:20 Ten pan G. zniszczył PAN-a, a teraz wziął się za Zabrze. Trzeba stąd spieprzać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilotpirx Re: Kto lepszym prezydentem Urbańczyk czy Gołubow IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 17:53 Ja tam spieprzać nie zamierzam wolę uprzykrzać życie tym wszystkim pajacom od lewa do prawa, w końcu juz nie tak daleko do końca kadencji prezydenta wszystkich zabrzaków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: promotor Re: Kto lepszym prezydentem Urbańczyk czy Gołubow IP: 213.186.84.* 03.06.04, 18:41 przetrwać te dwa lata... byle przetrwać... i znikną te kreatury-z tym drobnym cwaniaczkiem_pijaczkiem... na czele... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilotpirx Nie tędy droga IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.04, 20:07 Promotor co z tego że Przetrwamy cwaniaczka i pijaczka jak po nich przyjdą bandyta i idiota ??? Potrzebna jest poważniejsza zmiana niż same wybory ten cwaniaczek i pijaczek powinni za swoje łajdactwa odpowiedziec KARNIE, tak by następni bardziej szanowali wyborców Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Kto lepszym prezydentem Urbańczyk czy Gołubow 04.06.04, 20:29 Gość portalu: pilotpirx napisał(a): > Ja tam spieprzać nie zamierzam wolę uprzykrzać życie tym wszystkim pajacom od > lewa do prawa, w końcu juz nie tak daleko do końca kadencji prezydenta > wszystkich zabrzaków. Wszystkich Zabrzan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilotpirx Re: Kto lepszym prezydentem Urbańczyk czy Gołubow IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.04, 21:45 Rico chorzów dzięki za cenną uwagę masz 100 % racji tylko że ty po prostu nie zrozumiałeś mojego żartu boroku. To miała być pararela. Kwasniewskiego nazywali prezydentem wszystkich Polaków to ja pozwoliłem sobie zażartować z naszego nadętego zasciankowego odpowiednika Kwaśniewskiego nazywając go prezydentem wszystkich zabrzaków Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re:Do połamanego pilota 05.06.04, 16:35 Gość portalu: pilotpirx napisał(a): > Rico chorzów dzięki za cenną uwagę masz 100 % racji tylko że ty po prostu nie > zrozumiałeś mojego żartu boroku. To miała być pararela. Kwasniewskiego nazywali > > prezydentem wszystkich Polaków to ja pozwoliłem sobie zażartować z naszego > nadętego zasciankowego odpowiednika Kwaśniewskiego nazywając go prezydentem > wszystkich zabrzaków Więc ja Pana przepraszam,nie wiedziałem że Pan jest tylko żartownisiem,to tłumaczy pańskie wypowiedzi/bzdury w różnych tematach/wątkach,proszę napisać kiedy będzie Pan poważnie pisać,Boroku. Rico. PS."chorzow"pisze się dużą literą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilotpirx Re:Do połamanego pilota IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.04, 18:30 rico hożóf przeprosiny przyjęte jak będę pisać na poważnie dam ci znać masz to jak w banku zatem żegnaj, ale dziękuję za uważną lekturę wszystkich moich watków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilotpirx do Rico Hożóf IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.04, 18:41 Nie wkur.... sie o pierdoły nie bądź Solista Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: do Rico Hożóf -Oblicze Polaka 05.06.04, 23:13 Gość portalu: pilotpirx napisał(a): > Nie wkur.... sie o pierdoły nie bądź Solista Polak-pilotpirx-,połamany pilot pokazał swoje polskie oblicze,nie wiedziałem że tak szybko można żartownisiów "wkur.....",sądziłem trochę żartu,a on połamany pilot zaraz się"wkur.....". Panie Pilot,poważnie, mam pytanie:Czy to boli? Rico. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilotpirx Re: do Rico Hożóf -Oblicze Polaka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.04, 23:42 Nie boli trochę swędzi, ale kończ juz waść wstydu i pośmiewiska oszczęź ty jesteś z Chorzowa wiec ci to pewnie zwisa ja jednak znam ludzi w Zabrzu i nie będę robił z siebie błazna BEZ ODPOWIEDZI Ps. Wysil sie trochę przy odpowiedzi bo te twoje komentarze jak dotąd to jakieś cieniuuutkie. Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: do Rico Hożóf -Oblicze Polaka 06.06.04, 09:44 Gość portalu: pilotpirx napisał(a): > Nie boli trochę swędzi, ale kończ juz waść wstydu i pośmiewiska oszczęź ty > jesteś z Chorzowa wiec ci to pewnie zwisa ja jednak znam ludzi w Zabrzu i nie > będę robił z siebie błazna BEZ ODPOWIEDZI Ps. Wysil sie trochę przy odpowiedzi > bo te twoje komentarze jak dotąd to jakieś cieniuuutkie. Panie Pilocie!zawsze sądziłem że głupota boli,przyjmę pańską wersję-swędzenie- ,z pewnością Pan się często drapie,dodam jeszcze ordynarność,Pan napisał- wkur...- itp.,więc wychowanie było też nie specjalne-nie daleko pada jabłko od jabłoni-wyniósł Pan ordynarność z domu?,osobiście znam Polaków,którzy nie są ordynarni,ordynarny Boroku. Widzę też poprawę,zauwżyłem,już Pan potrafi napisać-Chorzów-,tylko tak dalej,widzę -szkoła nie idzie w las-. Pozdor Rico. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilotpirx Re: do Rico Hożóf -Oblicze Polaka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.04, 11:15 Chrzeskrzyboczekpacionkociewiczarokrzysztofoniczny Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: do połamanego pilota 06.06.04, 17:03 Gość portalu: pilotpirx napisał(a): > Chrzeskrzyboczekpacionkociewiczarokrzysztofoniczny Cieniuuuutko Panie ordynarny Boroku i pan chce rozmawiać o AWF? Rico. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilotpirx Re: do połamanego pilota IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.04, 20:20 To cytat nieuku ze Stanisława Lema ( moze słyszałeś o tym autorze ? ) ten cytat ma swoje znaczenie ale by je pojać trzeba być troszeczkę oczytanym Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: do połamanego pilota 06.06.04, 23:28 Gość portalu: pilotpirx napisał(a): > To cytat nieuku ze Stanisława Lema ( moze słyszałeś o tym autorze ? ) ten cytat > > ma swoje znaczenie ale by je pojać trzeba być troszeczkę oczytanym Tak,ma Pan znowu rację,jestem nieukiem:))),sądzę jednak Pana bardzo swędzi?,jednak jest to dla mnie"Bajka robotów"-1964-dodam od siebie,jak Pan ordynarnych,który cierpi na-"Wielkość urojoną"-1973 i przeżywa znowu-"Fiasko"- 1987,proszę uważać,że Pan nie spadnie z-"Wysokiego zamku"-1966 i skończy Pan - "Opowieści pilota Prixa"-1968,chce Pan dalej żyć wśród krasnoludków i marsjan? może lepiej pojedzie Pan do Lwowa?,proszę nie zapomnieć kremu przeciwko swędzeniu. Rico. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilotpirx Re: rico ja konczę bo mi wstyd IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.04, 15:51 Nasza dyskusja osiagnęła żenujący poziom w związku z tym ja się wyłączam a tak na wszelki wypadek to oświadczam że jestem kawał durnia i nieuka natomiast Rico jest de beściak To prawdziwa eksplozja intelektu i wszystko co o mnie napisal; jest w 100 % prawdą ( to tak na wszelki wypadek by mu się nie zachciało jeszcze czegoś dodać ) KONIEC BEZ ODZEWU ( mam nadzieję ) Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: rico ja konczę bo mi wstyd 07.06.04, 17:50 Gość portalu: pilotpirx napisał(a): > Nasza dyskusja osiagnęła żenujący poziom w związku z tym ja się wyłączam a tak > na wszelki wypadek to oświadczam że jestem kawał durnia i nieuka natomiast Rico > > jest de beściak To prawdziwa eksplozja intelektu i wszystko co o mnie napisal; > jest w 100 % prawdą ( to tak na wszelki wypadek by mu się nie zachciało jeszcze > > czegoś dodać ) KONIEC BEZ ODZEWU ( mam nadzieję ) Panie Pilocie!wręcz przeciwnie,ja Pana nie uważam za nieuka a pewnością nie za durnia,jeszcze raz,wręcz przeciwnie,dlaczego uczepiłem się Pana?,bo Pan potrafi w różnych tematach mądre odpowiedzi udzielić,tylko w jednym nie,mianowicie Sląsk/Slązacy,dlatego proszę Pana w przyszłości o trochę zrozumienia dla Sląska/Slązaków,którzy nie czują się Polakami. Pozdrawiam Rico. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala- Re: Kto lepszym prezydentem Urbańczyk czy Gołubow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 14:19 ale w czym Gołubowicz jest dobry? poczucie humoru masz,a pozatym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zator Re: Kto lepszym prezydentem Urbańczyk czy Gołubow IP: *.mironet.pl / *.mironet.pl 19.03.05, 11:54 INNO R. Urbańczyk. p.s. Chopie wracej!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _'_ Re: Kto lepszym prezydentem Urbańczyk czy Gołubow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 09:05 Kolejne zarzuty w sprawie handlu gruntami w Zabrzu ostatnia aktualizacja 14-03-2005 22:17 Policja zarzuca Romanowi U., byłemu prezydentowi Zabrza, że nie dopełnił obowiązków przy sprzedaży miejskich gruntów W zeszłym tygodniu zarzut niedopełnienia obowiązków prokuratura postawiła Józefowi G., wieloletniemu naczelnikowi wydziału geodezji w Urzędzie Miasta w Zabrzu. Grożą mu za to nawet trzy lata więzienia. Ewa Zajączkowska, rzeczniczka prasowa Prokuratury Okręgowej w Gliwicach, wyjaśniała, że Józef G. przygotowywał rażąco wadliwe projekty uchwał dotyczące sprzedaży bez przetargu komunalnych gruntów i przez to działał na szkodę gminy. Sprawa dotyczy poprzedniej kadencji samorządu, gdy prezydentem miasta był właśnie Roman U. Wczoraj prokurator Zajączkowska potwierdziła nam, że policjanci z wydziału do walki z korupcją Komendy Wojewódzkiej Policji w Katowicach przedstawili zarzuty niedopełnienia obowiązków także Romanowi U. i jego dwóm byłym zastępcom. Chodzi o kilkanaście transakcji bezprzetargowej sprzedaży ziemi. Z naszych informacji wynika, że były prezydent Zabrza pojawił się na policji w piątek, a jeden z jego byłych zastępców wczoraj. Żaden z nich nie przyznał się do winy. Nieoficjalnie dowiedzieliśmy się, że antykorupcyjni oficerowie badają, czy urzędnicy, którzy zajmowali się sprawą, nie brali łapówek, i że jeszcze w tym tygodniu zarzuty zostaną postawione kolejnym osobom związanymi z transakcjami. Roman U. odmówił nam komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibi KOPIDOLE IP: 213.227.75.* 02.06.04, 07:16 A teraz są same "czerwone" koszule i takie w pionowe pasy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopidol Re: KOPIDOLE IP: *.187.49.242.porchlight.ca 07.06.04, 03:02 ja mosz recht,same ekstremalne wybory,pyrsk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: Kto lepszym prezydentem Urbańczyk czy Gołubow IP: *.zabrze.net.pl 04.06.04, 23:04 masz racje,otoczenie coraz gorsze!!COZ zdziałał nowego naczelnik Wydziału Kultury i Sportu! Ciekawe,ze pracując na etacie Naczelnika w Urzędzie Miejskim ma jeszcze godziny w szkole !!! Takiemu to wolno ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilotpirx Re: Kto lepszym prezydentem Urbańczyk czy Gołubow IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.04, 23:14 zdziwiony czy masz na myśli tego wuefistę gregorczyka ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: Kto lepszym prezydentem Urbańczyk czy Gołubow IP: *.zabrze.net.pl 05.06.04, 00:22 oczywiscie, jestes dobrze zorientowany. Czy Ciebie nie dziwi to,ze zabroniono ludziom na stanowiskach kierowniczych dodatkowej pracy, a Naczelnikowi wolno? Czy taka powinna byc sprawiedliwość? Kiedy on wyrabia te dodatkowe 1/2 etatu w szkole, musi przeciez dojechac na Helenkę, a praca w Urzędzie trwa 8h.Synowi tez załatwił zaraz po ukonczeniu szkoły pracę w ZIS-ie. Niestety,boli taka nierówność ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilotpirx AWF to idealne studia dla urzednika IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.04, 10:45 Zdziwiony - Ja troche gregorczyka usprawiedliwiam facet po AWFie ma kondycje i pewnie biega sprintem na tę helenkę więc nie traci czasu na stanie w korkach. Nawiązujac do tytułu mojej odpowiedzi. AWF to super studia jak na przedstawiciela władzy, dają sporo gwarancji na to że jakby co to zdąży spier..... przed rozwścieczonym tłumem ( podobnie choc na odwrót niz Zamachowski w filmie K Kutza Zawrócony ) Odpowiedz Link Zgłoś
xpwili Re: AWF to idealne studia dla urzednika 05.06.04, 15:03 Oj pilot przyczepiłeś się absolwentów AWF jak wiadomo w każdym stadzie znajdzie się czarna owca Póki co nie mam czasu brać czynnego udziału w dysk. Mam nadzieję że na dniach się to zmieni. Myślę że też jestem w stanie wnieść parę istotnych faktów do dyskusji. Do usłyszenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilotpirx Re: AWF to idealne studia dla urzednika IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.04, 18:31 xpwili nie przyczepiłem sie wcale absolwentów AWFu tylko naigrywam się z jednego z nich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelek Re: Kto lepszym prezydentem Urbańczyk czy Gołubow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 10:06 sam jest miernota do potegi n Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdegustowany Re: Kto lepszym prezydentem Urbańczyk czy Gołubow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 14:17 jak tu W OGÓLE można porównywać?! CO?!!? żeby chociaż było między dobrem a złem... a tu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DoReMi Re: Kto lepszym prezydentem Urbańczyk czy Gołubow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 23:48 Dwóch sie bije ........ a WERETA RZADZI. Popatrzcie tylko1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiewiork Re: Kto lepszym prezydentem Urbańczyk czy Gołubow IP: *.zabrze.net.pl 10.06.04, 13:15 Chyba moze sobie "odbic" swoje udzialy w akcji wyborczej(kampanijnej)jako przedluzenie ramienia posla cH .Oj zazdrosnicy !;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annaconda Re: Kto lepszym prezydentem Urbańczyk czy Gołubow IP: *.microchip.net.pl 15.03.05, 13:23 zdecydowanie Urbańczyk przynajmniej cos dla tego zabrza robił cos bylo widac ze sie robi a za prezydentury pana G. prosze pokażcie co zrobił dla zabrza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lothian Re: Kto lepszym prezydentem Urbańczyk czy Gołubow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 11:59 Zgadzam się w 100% z przedmówcą. Gołubowicz rządzi już prawie 3 lata i nie zrobił dosłownie nic. Tylko martnotrawi pieniądze, zmienia naczelników jak ja dziewczyny :-) a poza tym to miernota. Sterowany z zewnątrz, nawet decyzji nie potrafi podjąć. Czy ktoś widział może jakąś inwestycję (inwestora), który stworzył jakąś nową inwestycję za obecnego prezydenta. Urbańczyk też nie był najlepszy i niejestem jego zwolennikiem, ale muszę się zgodzić z pilotem, że był po prostu lepszy. I nie mówcie, że trzeba mu dać trochę czasu, miał już 3 lata, wystarczający czas, zeby się wykazać. A afera z Urbańczykiem to przecież epizod w przeciągu jego 12 letniej kadencji. Zarzuty można postawić tylko takim ludziom, którzy coś robią. A leniom i nierobom (takim jak Gołubowicz) nie można wiele zarzucić, bo on nic nie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KNS Re: Kto lepszym prezydentem Urbańczyk czy Gołubow IP: *.bater.net.pl / 81.210.100.* 16.03.05, 16:53 A kto Cie zatrudnił pilociepirx? ciepełko było jak był Pan Roman U., a teraz nie zna się dnia ani godziny... to już czytali? zabrze.naszemiasto.pl/wydarzenia/458314.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mam w dupie małe m Re: Kto lepszym prezydentem Urbańczyk czy Gołubow IP: 212.106.128.* 18.03.05, 17:10 Do waszej wiadomości nie jesteśmy niestety brani pod uwagę jako miasto u żadnego poważnego inwestora przynajmniej nie w tej pięciolatce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emili Re: Kto lepszym prezydentem Urbańczyk czy Gołubow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 17:25 Gołubowicz to największa pomyłka w histotii tego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zat Re: Kto lepszym prezydentem Urbańczyk czy Gołubow IP: *.mironet.pl / *.mironet.pl 19.03.05, 11:57 Niestety takie "miasto" Odpowiedz Link Zgłoś