Dodaj do ulubionych

Kto lepszym prezydentem Urbańczyk czy Gołubowicz

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.04, 20:26
Sam nie wiem ale Urbańczyk chociaż umiał się wysławiać
Obserwuj wątek
    • Gość: neo Re: Kto lepszym prezydentem Urbańczyk czy Gołubow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.04, 01:12
      ja wole Gołubowicza, pomimo tego że otacza sie takimi miernotami
      • Gość: kopidol Re: Kto lepszym prezydentem Urbańczyk czy Gołubow IP: *.187.49.147.porchlight.ca 28.05.04, 02:11
        kazdy bedzie lepszy od urbanczyka,jakby tak dalej bylo to czarne koszule bylyby
        wszedzie,a rano zamiast mleka pukal by do drzwi wikary,pyrsk.
        • Gość: Edward F Re: Kto lepszym prezydentem Urbańczyk czy Gołubow IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 28.05.04, 11:00
          Jednemu w pewnym momencie zaczęło wydawać się że jest Bogiem drugi jest
          figurantem realizującym polecenia grupy trzymającej władzę.
          Generalnie tragedia tylko myślą o tym jak najdłużej utrzymac się na bardzo
          dobrze płatnych stołkach.
          • Gość: adsl Re: Kto lepszym prezydentem Urbańczyk czy Gołubow IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.04, 09:43
            oczywiście że Gołbi
            • Gość: pilotpirx Re: Kto lepszym prezydentem Urbańczyk czy Gołubow IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.04, 12:39
              Adsi a może bys nam zdradził czemu tak uwazasz ??? Dla mnie Gołubowicz to
              totalna miernota i absolutny ignorant, sadzę też że to nie on kieruje miastem (
              każdy ma swojego Kulczyka ) Wiekszość jego decyzji jest conajmniej dziwna a
              niektóre wręcz podejrzane. Nie znaczy to że nie krytykowałem Urbanczyka za
              nepotyzm i arogancję.
              • Gość: neo Re: Kto lepszym prezydentem Urbańczyk czy Gołubow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.04, 17:18
                Gołubowicz jest THE BEST, dajcie mu jeszcze troche czasu.
                • Gość: pilotpirx Re: Kto lepszym prezydentem Urbańczyk czy Gołubow IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.04, 21:18
                  Juz jednemu daliśmy 90 dni spokoju a on jakis czas później ogłosił stan wojenny
                  • carvajal Re: Kto lepszym prezydentem Urbańczyk czy Gołubow 02.06.04, 07:20
                    Ten pan G. zniszczył PAN-a, a teraz wziął się za Zabrze.
                    Trzeba stąd spieprzać.
                    • Gość: pilotpirx Re: Kto lepszym prezydentem Urbańczyk czy Gołubow IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 17:53
                      Ja tam spieprzać nie zamierzam wolę uprzykrzać życie tym wszystkim pajacom od
                      lewa do prawa, w końcu juz nie tak daleko do końca kadencji prezydenta
                      wszystkich zabrzaków
                      • Gość: promotor Re: Kto lepszym prezydentem Urbańczyk czy Gołubow IP: 213.186.84.* 03.06.04, 18:41
                        przetrwać te dwa lata... byle przetrwać... i znikną te kreatury-z tym drobnym
                        cwaniaczkiem_pijaczkiem... na czele...
                        • Gość: pilotpirx Nie tędy droga IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.04, 20:07
                          Promotor co z tego że Przetrwamy cwaniaczka i pijaczka jak po nich przyjdą
                          bandyta i idiota ??? Potrzebna jest poważniejsza zmiana niż same wybory ten
                          cwaniaczek i pijaczek powinni za swoje łajdactwa odpowiedziec KARNIE, tak by
                          następni bardziej szanowali wyborców
                      • rico-chorzow Re: Kto lepszym prezydentem Urbańczyk czy Gołubow 04.06.04, 20:29
                        Gość portalu: pilotpirx napisał(a):

> Ja tam spieprzać nie zamierzam wolę uprzykrzać życie tym wszystkim pajacom od
                        > lewa do prawa, w końcu juz nie tak daleko do końca kadencji prezydenta
                        > wszystkich zabrzaków.

Wszystkich Zabrzan.

• Gość: pilotpirx Re: Kto lepszym prezydentem Urbańczyk czy Gołubow IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.04, 21:45
                          Rico chorzów dzięki za cenną uwagę masz 100 % racji tylko że ty po prostu nie
                          zrozumiałeś mojego żartu boroku. To miała być pararela. Kwasniewskiego nazywali
                          prezydentem wszystkich Polaków to ja pozwoliłem sobie zażartować z naszego
                          nadętego zasciankowego odpowiednika Kwaśniewskiego nazywając go prezydentem
                          wszystkich zabrzaków
                          • rico-chorzow Re:Do połamanego pilota 05.06.04, 16:35

> Rico chorzów dzięki za cenną uwagę masz 100 % racji tylko że ty po prostu nie
                            > zrozumiałeś mojego żartu boroku. To miała być pararela. Kwasniewskiego
                            nazywali
                            >
                            > prezydentem wszystkich Polaków to ja pozwoliłem sobie zażartować z naszego
                            > nadętego zasciankowego odpowiednika Kwaśniewskiego nazywając go prezydentem
                            > wszystkich zabrzaków

Więc ja Pana przepraszam,nie wiedziałem że Pan jest tylko żartownisiem,to
                            tłumaczy pańskie wypowiedzi/bzdury w różnych tematach/wątkach,proszę napisać
                            kiedy będzie Pan poważnie pisać,Boroku.

Rico.

PS."chorzow"pisze się dużą literą.

• Gość: pilotpirx Re:Do połamanego pilota IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.04, 18:30
                              rico hożóf przeprosiny przyjęte jak będę pisać na poważnie dam ci znać masz to
                              jak w banku zatem żegnaj, ale dziękuję za uważną lekturę wszystkich moich watków
                              • Gość: pilotpirx do Rico Hożóf IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.04, 18:41
                                Nie wkur.... sie o pierdoły nie bądź Solista
                                • rico-chorzow Re: do Rico Hożóf -Oblicze Polaka 05.06.04, 23:13

> Nie wkur.... sie o pierdoły nie bądź Solista

Polak-pilotpirx-,połamany pilot pokazał swoje polskie oblicze,nie wiedziałem że
                                  tak szybko można żartownisiów "wkur.....",sądziłem trochę żartu,a on połamany
                                  pilot zaraz się"wkur.....".

Panie Pilot,poważnie, mam pytanie:Czy to boli?

Rico.
                                  • Gość: pilotpirx Re: do Rico Hożóf -Oblicze Polaka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.04, 23:42
                                    Nie boli trochę swędzi, ale kończ juz waść wstydu i pośmiewiska oszczęź ty
                                    jesteś z Chorzowa wiec ci to pewnie zwisa ja jednak znam ludzi w Zabrzu i nie
                                    będę robił z siebie błazna BEZ ODPOWIEDZI Ps. Wysil sie trochę przy odpowiedzi
                                    bo te twoje komentarze jak dotąd to jakieś cieniuuutkie.
                                    • rico-chorzow Re: do Rico Hożóf -Oblicze Polaka 06.06.04, 09:44

> Nie boli trochę swędzi, ale kończ juz waść wstydu i pośmiewiska oszczęź ty
                                      > jesteś z Chorzowa wiec ci to pewnie zwisa ja jednak znam ludzi w Zabrzu i nie
                                      > będę robił z siebie błazna BEZ ODPOWIEDZI Ps. Wysil sie trochę przy
                                      odpowiedzi
                                      > bo te twoje komentarze jak dotąd to jakieś cieniuuutkie.

Panie Pilocie!zawsze sądziłem że głupota boli,przyjmę pańską wersję-swędzenie-
                                      ,z pewnością Pan się często drapie,dodam jeszcze ordynarność,Pan napisał-
                                      wkur...- itp.,więc wychowanie było też nie specjalne-nie daleko pada jabłko od
                                      jabłoni-wyniósł Pan ordynarność z domu?,osobiście znam Polaków,którzy nie są
                                      ordynarni,ordynarny Boroku.
                                      Widzę też poprawę,zauwżyłem,już Pan potrafi napisać-Chorzów-,tylko tak
                                      dalej,widzę -szkoła nie idzie w las-.

Pozdor Rico.
                                      • Gość: pilotpirx Re: do Rico Hożóf -Oblicze Polaka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.04, 11:15
                                        Chrzeskrzyboczekpacionkociewiczarokrzysztofoniczny
                                        • rico-chorzow Re: do połamanego pilota 06.06.04, 17:03

> Chrzeskrzyboczekpacionkociewiczarokrzysztofoniczny

Cieniuuuutko Panie ordynarny Boroku i pan chce rozmawiać o AWF?

Rico.
                                          • Gość: pilotpirx Re: do połamanego pilota IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.04, 20:20
                                            To cytat nieuku ze Stanisława Lema ( moze słyszałeś o tym autorze ? ) ten cytat
                                            ma swoje znaczenie ale by je pojać trzeba być troszeczkę oczytanym
                                            • rico-chorzow Re: do połamanego pilota 06.06.04, 23:28

> To cytat nieuku ze Stanisława Lema ( moze słyszałeś o tym autorze ? ) ten
                                              cytat
                                              >
                                              > ma swoje znaczenie ale by je pojać trzeba być troszeczkę oczytanym

Tak,ma Pan znowu rację,jestem nieukiem:))),sądzę jednak Pana bardzo
                                              swędzi?,jednak jest to dla mnie"Bajka robotów"-1964-dodam od siebie,jak Pan
                                              ordynarnych,który cierpi na-"Wielkość urojoną"-1973 i przeżywa znowu-"Fiasko"-
                                              1987,proszę uważać,że Pan nie spadnie z-"Wysokiego zamku"-1966 i skończy Pan -
                                              "Opowieści pilota Prixa"-1968,chce Pan dalej żyć wśród krasnoludków i marsjan?
                                              może lepiej pojedzie Pan do Lwowa?,proszę nie zapomnieć kremu przeciwko
                                              swędzeniu.

Rico.
                                              • Gość: pilotpirx Re: rico ja konczę bo mi wstyd IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.04, 15:51
                                                Nasza dyskusja osiagnęła żenujący poziom w związku z tym ja się wyłączam a tak
                                                na wszelki wypadek to oświadczam że jestem kawał durnia i nieuka natomiast Rico
                                                jest de beściak To prawdziwa eksplozja intelektu i wszystko co o mnie napisal;
                                                jest w 100 % prawdą ( to tak na wszelki wypadek by mu się nie zachciało jeszcze
                                                czegoś dodać ) KONIEC BEZ ODZEWU ( mam nadzieję )
                                                • rico-chorzow Re: rico ja konczę bo mi wstyd 07.06.04, 17:50

> Nasza dyskusja osiagnęła żenujący poziom w związku z tym ja się wyłączam a
                                                  tak
                                                  > na wszelki wypadek to oświadczam że jestem kawał durnia i nieuka natomiast
                                                  Rico
                                                  >
                                                  > jest de beściak To prawdziwa eksplozja intelektu i wszystko co o mnie
                                                  napisal;
                                                  > jest w 100 % prawdą ( to tak na wszelki wypadek by mu się nie zachciało
                                                  jeszcze
                                                  >
                                                  > czegoś dodać ) KONIEC BEZ ODZEWU ( mam nadzieję )

Panie Pilocie!wręcz przeciwnie,ja Pana nie uważam za nieuka a pewnością nie za
                                                  durnia,jeszcze raz,wręcz przeciwnie,dlaczego uczepiłem się Pana?,bo Pan potrafi
                                                  w różnych tematach mądre odpowiedzi udzielić,tylko w jednym nie,mianowicie
                                                  Sląsk/Slązacy,dlatego proszę Pana w przyszłości o trochę zrozumienia dla
                                                  Sląska/Slązaków,którzy nie czują się Polakami.

Pozdrawiam Rico.
                • Gość: ala- Re: Kto lepszym prezydentem Urbańczyk czy Gołubow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 14:19
                  ale w czym Gołubowicz jest dobry?
                  poczucie humoru masz,a pozatym?
                  • Gość: zator Re: Kto lepszym prezydentem Urbańczyk czy Gołubow IP: *.mironet.pl / *.mironet.pl 19.03.05, 11:54
                    INNO R. Urbańczyk.
                    p.s.
                    Chopie wracej!!!!!!!!!!!!!!!!
              • Gość: _'_ Re: Kto lepszym prezydentem Urbańczyk czy Gołubow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 09:05
                Kolejne zarzuty w sprawie handlu gruntami w Zabrzu
                ostatnia aktualizacja 14-03-2005 22:17

Policja zarzuca Romanowi U., byłemu prezydentowi Zabrza, że nie dopełnił
                obowiązków przy sprzedaży miejskich gruntów

W zeszłym tygodniu zarzut niedopełnienia obowiązków prokuratura postawiła
                Józefowi G., wieloletniemu naczelnikowi wydziału geodezji w Urzędzie Miasta w
                Zabrzu. Grożą mu za to nawet trzy lata więzienia. Ewa Zajączkowska, rzeczniczka
                prasowa Prokuratury Okręgowej w Gliwicach, wyjaśniała, że Józef G.
                przygotowywał rażąco wadliwe projekty uchwał dotyczące sprzedaży bez przetargu
                komunalnych gruntów i przez to działał na szkodę gminy. Sprawa dotyczy
                poprzedniej kadencji samorządu, gdy prezydentem miasta był właśnie Roman U.
                Wczoraj prokurator Zajączkowska potwierdziła nam, że policjanci z wydziału do
                walki z korupcją Komendy Wojewódzkiej Policji w Katowicach przedstawili zarzuty
                niedopełnienia obowiązków także Romanowi U. i jego dwóm byłym zastępcom. Chodzi
                o kilkanaście transakcji bezprzetargowej sprzedaży ziemi.

Z naszych informacji wynika, że były prezydent Zabrza pojawił się na policji w
                piątek, a jeden z jego byłych zastępców wczoraj. Żaden z nich nie przyznał się
                do winy. Nieoficjalnie dowiedzieliśmy się, że antykorupcyjni oficerowie badają,
                czy urzędnicy, którzy zajmowali się sprawą, nie brali łapówek, i że jeszcze w
                tym tygodniu zarzuty zostaną postawione kolejnym osobom związanymi z
                transakcjami.

Roman U. odmówił nam komentarza.
        • Gość: Zibi KOPIDOLE IP: 213.227.75.* 02.06.04, 07:16
          A teraz są same "czerwone" koszule i takie w pionowe pasy !!!
          • Gość: kopidol Re: KOPIDOLE IP: *.187.49.242.porchlight.ca 07.06.04, 03:02
            ja mosz recht,same ekstremalne wybory,pyrsk.
      • Gość: zdziwiony Re: Kto lepszym prezydentem Urbańczyk czy Gołubow IP: *.zabrze.net.pl 04.06.04, 23:04
        masz racje,otoczenie coraz gorsze!!COZ zdziałał nowego naczelnik Wydziału
        Kultury i Sportu! Ciekawe,ze pracując na etacie Naczelnika w Urzędzie Miejskim
        ma jeszcze godziny w szkole !!! Takiemu to wolno ????
        • Gość: pilotpirx Re: Kto lepszym prezydentem Urbańczyk czy Gołubow IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.04, 23:14
          zdziwiony czy masz na myśli tego wuefistę gregorczyka ???
          • Gość: zdziwiony Re: Kto lepszym prezydentem Urbańczyk czy Gołubow IP: *.zabrze.net.pl 05.06.04, 00:22
            oczywiscie, jestes dobrze zorientowany. Czy Ciebie nie dziwi to,ze zabroniono
            ludziom na stanowiskach kierowniczych dodatkowej pracy, a Naczelnikowi wolno?
            Czy taka powinna byc sprawiedliwość? Kiedy on wyrabia te dodatkowe 1/2 etatu w
            szkole, musi przeciez dojechac na Helenkę, a praca w Urzędzie trwa 8h.Synowi
            tez załatwił zaraz po ukonczeniu szkoły pracę w ZIS-ie. Niestety,boli taka
            nierówność !
            • Gość: pilotpirx AWF to idealne studia dla urzednika IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.04, 10:45
              Zdziwiony - Ja troche gregorczyka usprawiedliwiam facet po AWFie ma kondycje i
              pewnie biega sprintem na tę helenkę więc nie traci czasu na stanie w korkach.
              Nawiązujac do tytułu mojej odpowiedzi. AWF to super studia jak na
              przedstawiciela władzy, dają sporo gwarancji na to że jakby co to zdąży
              spier..... przed rozwścieczonym tłumem ( podobnie choc na odwrót niz
              Zamachowski w filmie K Kutza Zawrócony )
              • xpwili Re: AWF to idealne studia dla urzednika 05.06.04, 15:03
                Oj pilot przyczepiłeś się absolwentów AWF jak wiadomo w każdym
                stadzie znajdzie się czarna owca
                Póki co nie mam czasu brać czynnego udziału w dysk.
                Mam nadzieję że na dniach się to zmieni.
                Myślę że też jestem w stanie wnieść parę istotnych faktów
                do dyskusji.
                Do usłyszenia
                • Gość: pilotpirx Re: AWF to idealne studia dla urzednika IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.04, 18:31
                  xpwili nie przyczepiłem sie wcale absolwentów AWFu tylko naigrywam się z
                  jednego z nich
      • Gość: lelek Re: Kto lepszym prezydentem Urbańczyk czy Gołubow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 10:06
        sam jest miernota do potegi n
    • Gość: zdegustowany Re: Kto lepszym prezydentem Urbańczyk czy Gołubow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 14:17
      jak tu W OGÓLE można porównywać?!
      CO?!!?
      żeby chociaż było między dobrem a złem...
      a tu....
    • Gość: DoReMi Re: Kto lepszym prezydentem Urbańczyk czy Gołubow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 23:48
      Dwóch sie bije ........ a WERETA RZADZI. Popatrzcie tylko1
      • Gość: wiewiork Re: Kto lepszym prezydentem Urbańczyk czy Gołubow IP: *.zabrze.net.pl 10.06.04, 13:15
        Chyba moze sobie "odbic" swoje udzialy w akcji wyborczej(kampanijnej)jako
        przedluzenie ramienia posla cH .Oj zazdrosnicy !;-)
    • Gość: annaconda Re: Kto lepszym prezydentem Urbańczyk czy Gołubow IP: *.microchip.net.pl 15.03.05, 13:23
      zdecydowanie Urbańczyk przynajmniej cos dla tego zabrza robił cos bylo widac ze
      sie robi a za prezydentury pana G. prosze pokażcie co zrobił dla zabrza.
      • Gość: Lothian Re: Kto lepszym prezydentem Urbańczyk czy Gołubow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 11:59
        Zgadzam się w 100% z przedmówcą. Gołubowicz rządzi już prawie 3 lata i nie
        zrobił dosłownie nic. Tylko martnotrawi pieniądze, zmienia naczelników jak ja
        dziewczyny :-) a poza tym to miernota. Sterowany z zewnątrz, nawet decyzji nie
        potrafi podjąć. Czy ktoś widział może jakąś inwestycję (inwestora), który
        stworzył jakąś nową inwestycję za obecnego prezydenta. Urbańczyk też nie był
        najlepszy i niejestem jego zwolennikiem, ale muszę się zgodzić z pilotem, że był
        po prostu lepszy.
        I nie mówcie, że trzeba mu dać trochę czasu, miał już 3 lata, wystarczający
        czas, zeby się wykazać.
        A afera z Urbańczykiem to przecież epizod w przeciągu jego 12 letniej kadencji.
        Zarzuty można postawić tylko takim ludziom, którzy coś robią. A leniom i
        nierobom (takim jak Gołubowicz) nie można wiele zarzucić, bo on nic nie robi.
    • Gość: KNS Re: Kto lepszym prezydentem Urbańczyk czy Gołubow IP: *.bater.net.pl / 81.210.100.* 16.03.05, 16:53
      A kto Cie zatrudnił pilociepirx?
      ciepełko było jak był Pan Roman U., a teraz nie zna się dnia ani godziny...

to już czytali?
      zabrze.naszemiasto.pl/wydarzenia/458314.html
    • Gość: Mam w dupie małe m Re: Kto lepszym prezydentem Urbańczyk czy Gołubow IP: 212.106.128.* 18.03.05, 17:10
      Do waszej wiadomości nie jesteśmy niestety brani pod uwagę jako miasto u żadnego
      poważnego inwestora przynajmniej nie w tej pięciolatce.
      • Gość: Emili Re: Kto lepszym prezydentem Urbańczyk czy Gołubow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 17:25
        Gołubowicz to największa pomyłka w histotii tego miasta.
        • Gość: zat Re: Kto lepszym prezydentem Urbańczyk czy Gołubow IP: *.mironet.pl / *.mironet.pl 19.03.05, 11:57
          Niestety takie "miasto"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka