Gość: Bartek IP: *.stk.vectranet.pl 16.12.11, 17:02 Zastanawiam się nad kupnem sofy BEDDINGE HÅVET z IKEI, proszę o opinię na temat tego produktu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tyle ja Re: Sofa z IKEI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.11, 17:32 Nieżle wygląda w pokoju, dobrze się na niej śpi, bo jest prosta, ale siedzi się okropnie. Plecy wygięte jak literka C. Jestem osobą średniego wzrostu (170 z hakiem) i zawsze muszę sobie podkładać pod plecy ogromną poduchę, aby w miarę wygodnie siedzieć. Siedzisko jest dosyć długie, co jest zaletą tylko przy leżeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
net.kielonek Re: Sofa z IKEI 17.12.11, 16:53 Ikea? Jakoś piękno mebelków oferowanych w tym sklepie mnie nie przekonuje. Zapewniam, że moja piwnica jest ciekawiej umeblowana. Przeciętne mieszkania w związku z ikeową obsesją wyglądają wszystkie tak samo. Globalizacja brzydoty. Lepiej się napić Zdrówko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waryniol Re: Sofa z IKEI IP: *.stk.vectranet.pl 18.12.11, 10:58 Kielonek ma rację, a od siebie dodam, że Szwedzi mają dość Ikea, jedyne co pozytywne to część restauracyjna bo nienajgorsze jedzonko, a do tego tanio Odpowiedz Link Zgłoś
net.kielonek Re: Sofa z IKEI 18.12.11, 11:14 Jedzenie owszem, ale wódki nie podają. Zdrówko! Odpowiedz Link Zgłoś
agathencja Re: Sofa z IKEI 04.01.12, 14:25 Też się zgadzam z Kielonkiem. Tu kilka przykładów tapicerowanych mebli: narożniki kanapy komplety wypoczynkowe Jeśli zdecydujesz się na coś z ikei to sprawdzaj dokladnie jaki stelaż ma dana sofa. Niektóre niestety są badziewne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Sofa z IKEI IP: *.internetia.net.pl 04.01.12, 14:48 agathencja ☺napisał/a: >>jeśli zdecydujesz się na coś z ikei to sprawdzaj dokladnie jaki stelaż ma dana sofa. Niektóre niestety są badziene. Za to te kanapy/narożniki/komplety wypoczynkowe, do których podałeś/aś linka mają okropnie badziewne wzornictwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ginger Re: Sofa z IKEI IP: 194.11.254.* 21.12.11, 12:52 Sofy w ikei, jak i wszelkie inne meble tapicerowane, są wykonane bardzo słabo z kiepskich materiałów. Naprawdę szkoda wydawać na to pieniądze. Polecam przejechać się do Agaty, wybór ogromny, porządnie wykonane meble i ceny tak o połowę niższe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waryniol Re: Sofa z IKEI IP: *.stk.vectranet.pl 21.12.11, 15:34 ginger, meble Agata nie lepsze... sieciówki = tandeta... czasem lepiej dołożyć dwa razy tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
net.kielonek Re: Sofa z IKEI 04.01.12, 16:13 Waryniolu drogi. Trzeba jednak pomimo estetycznych racji brać pod uwagę stronę finansową zakupu. Ja na wódkę pieniądze przeznaczam, nawet tandetna ikea jest dla mnie zbyt droga. Z Agatą miałem przyjemność, ale ona meblem nie była. Natomiast z ekskluzywnością też ona nie miała wiele wspólnego. Zdrówko! Odpowiedz Link Zgłoś