Dodaj do ulubionych

Internetowy WiaTerek

IP: *.luna.one.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 16:16
Piszecie i piszecie i co .....Monopoliści na forum i co.....i to same
bzdurki nawet niewiecie jak blisko szukać solisty hi hi.
A tak na prawde to psychiatra wam sie należy nic innego nie robicie tylko
stukacie na ty forum juz od kilku dobrych dni.A on od kilku dni on niedaje
nam żyć w pracy tylko dywanik i dywanik jakieś wyniki mu nie pasują. Niema
cię co dziwić jak nawet gazety juz nie chcą pisać . Jakieś głodne kawałki
tylko .Tak tak zbliża sie koniec Ery Wiaterkowej choć dla nas powoli .A i tak
się długo poślizgał.A moze ktoś napisze o pobiciach żonki albo o braku
uprawnien (podstawowy kurs na strażnika miejskiego )komedianta SM jak to sie
ostatnio dowiedziałem .P.S.a ja mam się normalnie.Dzieki że pytacie o zdrowie
moje to OK, a laski to sobie nawzajem robicie juz o tym też słyszałem .
Obserwuj wątek
    • Gość: neo Re: Internetowy Wiaterek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 17:05
      Ten Solista to jednak kompletne zero , brak słów... Na miejscu Wiaterka
      przekazałbym sprawę o pomówienie do prokuratury, internet nie jest przecież
      anonimowy. A może Solisto masz na tyle odwagi aby się przedstawić, ciekawe
      czy wtedy będziesz dalej pomawiał człowieka. Pisać poprawnie nie umiesz, z
      wysławianiem się też sobie nie radzisz , to i zapewne pracować w tej straży
      też nie za bardzo umiesz, nie dziwi mnie zatem "dywanik" u szefa.
      • Gość: FRANC Re: Internetowy Wiaterek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 17:15
        WIEM KIM JEST SOLISTA. MIESZKA NA ZABORZU, NA UL. KORCZOKA . NUMER BUDYNKU I
        NAZWISKO TEGO < SOLISTY > MOGE PODAC OSOBIE ZAINTERESOWANEJ JEŻELI ZECHCE
        PODJĄC ODPOWIEDNIE DZIAŁANIA. JEST TO OSOBA POWIĄZANA ZE STRAŻĄ I MA ONA
        CIEPŁO KOŁO PIÓRA ZA OBIJANIE SIĘ W PRACY .
        • Gość: enter Re: Internetowy Wiaterek IP: *.zabrze.net.pl 04.06.04, 17:33
          zabrze.naszemiasto.pl/wydarzenia/371715.html.Ciekawe jak zapatruje sie
          na inicjatywe Naczelnika.Czy ja zna ? Efekty juz sa;szkoda,ze tragiczne !!!Mimo
          wszystko Zabrze to nie Knurow,a koles nie zastapi fachowca .
    • puszysty_inaczej Re: Internetowy WiaTerek 04.06.04, 18:38
      Miałem przyjemność trochę współpracować z naczelnikiem Wiaterkiem. Chociaż z
      początku byłem nastawiony sceptycznie do tego człowieka, (bo młody i
      niedoświadczony) to teraz uważam, że jest to właściwy człowiek na właściwym
      miejscu. Niedoświadczenie i młodość w jego wypadku były atutami (nie miał
      bagażu powiązań jak inni starsi naczelnicy). Wiem tez, że podejmuje często
      niepopularne decyzje robiąc sobie wrogów w UM, ale widać ma na to odwagę w
      przeciwieństwie do INNYCH DOŚWIADCZONYCH NACZELNIKÓW.
      • Gość: neo Re: Internetowy WiaTerek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 19:00
        Jak widać za tego typu działania "ktoś" Wiaterka próbuje oczerniać i
        niszczyć. Ot, cała prawda. Niepopularnym jest być w naszym mieście
        konsekwentnym i uczciwym. Hasła : "bije żonę, gwałci dzieci, jest
        alkoholikiem, kradnie w pracy"... - ciekawe, co jeszcze Solista wymyśli. Jak
        widać zaczyna nowe wątki o wiaterku pisać, albowiem nie zadawala go wypowiedź
        pozytywna i prawdziwa. W końcu całe to forum b edzie o panu Wiaterku .
        Franc - jak znasz nazwisko tej persony to podaj je publicznie.
        • puszysty_inaczej Re: Internetowy WiaTerek 04.06.04, 19:15
          Neo, szkoda czasu na polemikę z oszołomami. Jak wdasz się w dyskusję z idiotą
          to po pewnym czasie niewiadomo kto jest mądrym a kto idiotą.
          • annaconda Re: Internetowy WiaTerek 04.06.04, 19:29
            Musze Wam powiedzieć ze jestem w szoku . To pierwszy taki przypadek w historii
            tego Forum, że o zabrzańskim urzędniku nie mówi sie źle tym bardziej, że
            kieruje taka instytucja jak straż miejska, nie podejmuje się rozmów negatywnych
            a wręcz odwrotnie (oczywiście poza niedouczonym solistą). Czyżby jakiś
            ewenement, zjawisko nadprzyrodzone ????????
            • busstop Re: Internetowy WiaTerek 06.06.04, 00:17
              to prawda, ze niezbyt czesto (a raczej niezwykle rzadko) mozna spotkac
              kompetentnych i uczciwych ludzi na właściwym miejscy. takim jest Komendant
              Wiaterek i cieszy mnie, ze wielu forumowiczów wraz ze mną nie potrafi przejść
              obojęnie wobec postów jakiegoś nudzącego sie, niedowartościowanego i
              zakompleksionego gościa, jakim jest niejaki solista

pewnie jest wlaśnie tak jak piszecie. solista dostał słusznego "kopa" od SM i
              szuka zemsty. z drugiej strony jednak nie wiem, czy jest sens dalej dementowac
              te chore posty, bo ten solista to jakiś maniak jest. nie nalezy specjalnie na
              niego zwracac uwagi i na miejscu Komendanta tez bym sie tym nie przejmował.
              niech robi dalej swoje (Komendant oczywiście), bo my za to go doceniamy. a ze
              jeszcze sie nie narodził tai, co by wszytkim dogodził.... soliście sie nie da,
              wiec nie warto dłuzej podejmować z nim dyskusji. prowadzi donikąd....
              • lightwoman Pan Janusz Wiaterek 06.06.04, 00:53
                Znam Pana Janusza Wiaterka, miałam okazję z Nim rozmawiać z kilkanaście razy.
                Pierwszy raz miałam z Nim kontakt gdy składałam skargę na strażnika , chyba w
                2001 roku. Nie chcę słodzić ale to naprawdę inteligentny i uczciwy człowiek, z
                wykształcenia prawnik, bodajże przed 40 - tką, któremu "chce się" coś zmienić
                w tym mieście i zmienia Straż Miejską. Pamiętam, gdy podekscytowana żaliłam
                się na strażnika, który ukarał mnie mandatem, zaproponował mi wtedy kawę w
                gabinecie, a zapoznaniu się ze sprawa przeprosił mnie za zachowanie strażnika
                który nie był zbyt miły ale ..... mandat utrzymał w mocy. Nic nie wskórałam w
                temacie mandatu, ale byłam naprawdę zaskoczona Jego stosunkiem do drugiego
                człowieka. Potem los chciał,że z racji mojego zawodu spotkałam Go w różnych
                miejscach. Moja siostra jest z-cą dyrektora w jednej ze szkół, wiem że w
                środowisku szkolnym cieszy się uznaniem, stara się robić wiele dla dobra
                dzieci. To człowiek który nie patrzy na "lewo" czy "prawo", ma swoje
                koncepcje i stara się je realizować dla dobra miasta, zbytnio nie patrząc na
                to, czy podoba się to pewnym "betonowym urzędasom". Ale dość juz tych pochwał.
                Popieram wniosek bussstopa aby tego typu szkalujące wypowiedzi porządnych
                urzedników w tym mieście (nie tylko Pana Wiaterka) pomijać milczeniem. Kurcze,
                dochodzi pierwsza w nocy a ja piszę jak nakręcona. czas spać - zatem
                dobranooooooooc.
    • Gość: niunio Re: Internetowy WiaTerek IP: *.luna.one.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 20:31
      ale co dalej z tymi robaczkami
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka