Dodaj do ulubionych

Lekarz neurolog

13.02.12, 17:58
Czy mógłby mi ktoś polecić dobrego lekarza neurologa w Zabrzu?
Obserwuj wątek
    • Gość: imili86 Re: Lekarz neurolog IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 13.02.12, 20:30

Super neurolog przyjmuje na placu Karokowskim w budynku basenu. Borowski się nazywa.
      www.rankinglekarzy.pl/lekarz/25223/Daniel-Borowski/neurolog/Zabrze
      • Gość: anulinka2206@wp.pl Re: Lekarz neurolog IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 22.02.17, 21:13
        A ile kosztuje wizyta?
        • Gość: gość Re: Lekarz neurolog IP: 46.18.62.* 06.03.17, 10:27
          120 zł.
          • Gość: krystek66 Re: Lekarz neurolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.17, 14:19
            CMS Zabrze dr Zdrzałek nawet za 120 przyjezdza do domu .
    • agnieszkapacjent Re: Lekarz neurolog 21.09.21, 09:55
      Niestety nie . Ale na pewno nie polecam doktora Daniela Borowskiego. Byłam u niego i nawet nie spojrzał w moją dokumentację medyczną od razu przepisał zastrzyki z witaminy B12, badanie EMG i antydepresanty. Nie wiem dlaczego bo nie mam depresji. Opowiedziałam o tym lekarzowi do którego poszłam się skonsultować, aby dał drugą opinię, on stwierdził że te leki mi nie są potrzebne, że mam po prosu zabrzenia elektrolitowe (po uzupełnieniu wszystko przeszło). Natomiast słyszał od innych pacjentów o Danielu Borowskim, że niestety każdemu przepisuje to samo! czyli zastrzyki z wit B12 i antydepresanty! Bez żadnego sprawdzenia czy ktoś faktycznie ma ten problem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka