Dodaj do ulubionych

kradzież na cmentarzu Św Józefa

IP: *.252.34.6.internetia.net.pl 26.05.12, 15:11
Ludzka podłość nie zna granic.Jak można kraść na cmentarzu w dodatku na dziecinnych grobach.Nagminnie ciągle znikają różne rzeczy z nagrobków począwszy od kwiatów, zniczy i aniołków.To najgorszy utrzymany cmentarz w Zabrzu.
Obserwuj wątek
    • Gość: hieny Re: kradzież na cmentarzu Św Józefa IP: *.zabrze.vectranet.pl 26.05.12, 17:01
      Na wszystkich cementarzach kradną.
      Mnie powyrywali świezo posadzone sadzonki kwiatów.
      Nie ważny czyj jest grób, dziecka czy dorosłego człowieka, grób jest miejscem, którego żaden drań nie powinien bezczaścić.
      Cmentarz i górb, to kiedyś bylo tabu, sznujący się złodziej tego miejsca nie ruszał.
      Tym cmentarnym hieną, powinny kazdej nocy śnić się koszmary i łapy pusychać.
    • Gość: Franz Re: kradzież na cmentarzu Św Józefa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.12, 17:04
      Faktycznie to jest plaga,z resztą nie tylko na tym cmentarzu.Człowiek się musi nakombinować,polewa się kwiaty woskiem,celowo trwale naznacza wazony itp aby tylko utrudnić sprzedaż takich kradzionych ozdób.
      Najlepiej złapać złodzieja,zamknąć śmiecia w klatce przed cmentarzem i niech sobie wisi na widoku.
      • Gość: ja Re: kradzież na cmentarzu Św Józefa IP: *.zabrze.vectranet.pl 26.05.12, 18:04
        Ja z moimi bliskimi ustaliliśmy, że po śmierci ciało zmarłego będzie poddane kremacji, a prochy złożone w ogrodzie pamięci. Nie będzie żadnej ceremonii pogrzebowej, styp itp.
        Dzisiaj każdy obawia się o pracę - więc musi być obecny, starsi nie zawsze mają zdrowie by przyjechać.
        Zmarły będzie zapamiętany taki, jakim był za życia.
        • Gość: cypis Re: kradzież na cmentarzu Św Józefa IP: *.zabrze.vectranet.pl 26.05.12, 18:54
          mnie się podoba takie życiowe podejście!
          • Gość: Franz Re: kradzież na cmentarzu Św Józefa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.12, 19:08
            A co z grobami które już istnieją?
            • Gość: Witek Re: kradzież na cmentarzu Św Józefa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.13, 01:01
              Taką mamy teraz młodzież. ul. Barbary 2a/2 banda złodziejaszków dość mocno się ostatnio uaktywniła. Po każdej kradzieży robią sobie imprezę. Żaden z nich nie chce pracować.
    • Gość: hiena Re: kradzież na cmentarzu Św Józefa IP: *.c36.178.msk.pl 02.03.13, 15:11
      trza okraść farorza bo nie czuje bólu parafian
      • Gość: Kopidolek Re: kradzież na cmentarzu Św Józefa IP: *.dip.t-dialin.net 02.03.13, 15:53
        Trzeba mu mniej na tacka rzucac to zoboczy jak sie szybko zmieni, lecz tym sku...elom juz nic nie pomoze oni nakradli juz na cale ich pokolenia. jedyn SS-man z watykanu juz skonczyl swoja kadencja ,napewno poszedl na urlop wychowawczy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka