Dodaj do ulubionych

prywatne przedszkole godne polecenia

11.04.12, 22:08
Rozglądam się za prywatnym przedszkolem na Woli/Bemowie. Zależy mi na placówce, gdzie są niewielkie grupy dzieci, zdrowe posiłki, oczywiście profesjonalny personel. Może jest przedszkole z mozliwością podglądu poszczególnych sal on-line? Będę wdzięczna za pomoc, wysokość opłat nie jest dla mnie ograniczeniem.
Powielam wątek z forum Bielan/Żoliborza, gdyż mieszkam na pograniczu kilku dzielnic i także mi pasują.
Obserwuj wątek
    • sumka72 Re: prywatne przedszkole godne polecenia 13.04.12, 22:01
      Moje dziecko chodzi do Puchatka na Pełczyńskiego Bemowo i jestem bardzo zadowolona. W grupie mojego dziecka jest 15 dzieci i na tą gromadkę 2 panie. Dzieci mają bardzo bogate zajęcia, jedzenie podobno pycha (opinia mojego niejadka), Jedyna wada lub zaleta to dość małe place zabaw,
      • kara13 Re: prywatne przedszkole godne polecenia 13.04.12, 22:53
        Moge podpisac sie pod Puchatkiem. Moja corka chodzi juz do 1 klasy ale milo wspominamy przedszkole.
        • Gość: Ola Re: prywatne przedszkole godne polecenia IP: *.aster.pl 25.04.12, 14:32
          a jak cenowo w Puchatku?
          • labuba Re: prywatne przedszkole godne polecenia 26.04.12, 21:39
            też polecam Puchatka, córka chodzi 3ci rok, żadnych problemów.
            Dużo uczy się, ale i świetnie bawi, dzieci nie chcą wychodzić z przedszkola -jest to nawet komiczne, bo biedni rodzice pędzą z pracy stęsknieni , a synek albo córka wita ich słowami " Mamusiu, czego już przyszłaś?"
          • kara13 Re: prywatne przedszkole godne polecenia 30.04.12, 15:53
            Gość portalu: Ola napisał(a):

> a jak cenowo w Puchatku?

nie wiem jak jest teraz ale w porownaniu z innymi przedszkolami na bemowie , nie wypadalo tak zle. Musisz sie dowiedziec.
    • mamus_81 Re: prywatne przedszkole godne polecenia 01.05.13, 21:48
      A słyszeliscie coś o Przedszkolu Obłoczek na Górczewskiej? proszę o jakieś informacje rodziców którzy prowadzaja tam obecnie swoje dzieci?
      • 0magkac Re: prywatne przedszkole godne polecenia 04.05.13, 17:34
        ze spokojnym sumieniem polecam Pomarańczową Ciuchcię na Dostępnej. Jest jeszcze placówka na Kaliskiego, ale tam jest większe przedszkole/większe grupy. Posiłki są bardzo dobre (nie ma cateringu, kucharki gotują w przedszkolu). Jak masz więcej pytań - to pytaj w wątku (poczty na gazecie prawie nie sprawdzam).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka