Dodaj do ulubionych

Przegraliśmy, wcale mi nie do śmiechu.

16.06.12, 22:40
Skończył się piękny sen.
Nie ma nas w dakszej grze :(
Obserwuj wątek
    • Gość: szpilowo Re: Przegraliśmy, wcale mi nie do śmiechu. IP: *.zabrze.vectranet.pl 16.06.12, 22:52
      nie bec :( ni ma ło co , godom ci:*
      • wdch_po Re: Przegraliśmy, wcale mi nie do śmiechu. 16.06.12, 22:58
        nie całuj laski co ma poszargane emocyje
        ty zboku
      • 1-smieszek Re: Przegraliśmy, wcale mi nie do śmiechu. 17.06.12, 00:28
        Gość portalu: szpilowo napisał(a):

> nie bec :( ni ma ło co , godom ci:*

Nie bece, jest mi smutno tylko.
        Ale jaka chichot losu.
        Rosjanie też odpadli.
        • Gość: dziwisz Re: Przegraliśmy, wcale mi nie do śmiechu. IP: *.zabrze.vectranet.pl 17.06.12, 00:45
          czescy ateiści upokorzyli prawdziwych polskich katolików.
          Hańba.
          • jaspis-jaspis Re: Przegraliśmy, wcale mi nie do śmiechu. 17.06.12, 00:57
            Hańba i zgroza.
            Bóg był z niewiernymi.
            • Gość: irys.p Re: Przegraliśmy, wcale mi nie do śmiechu. IP: *.zabrze.vectranet.pl 17.06.12, 08:21
              Tylko ludzie psychicznie słabi wierzą w moc siły wyższej .
              Liczą na jej pomoc, bo nie umią wziąść "byka za rogi" i samemu zmierzyć się z pokonywaniem trudności, przeciwnościami losu.
              • Gość: waryniol Re: Przegraliśmy, wcale mi nie do śmiechu. IP: *.zabrze.vectranet.pl 17.06.12, 11:53
                irys.p, święta prawda...
                • strefas Re: Przegraliśmy, wcale mi nie do śmiechu. 17.06.12, 13:36
                  "Wyższe moce" są i za każdym razem coś starają się wyjaśnić i nie zawsze musi to być po naszej myśli .Wynik wczorajszego meczu to sygnał ,że nie jesteśmy jeszcze gotowi na sukcesy -emocje "zjadają" zimną kalkulację- też mi smutno :( ale będzie lepiej jak wyciągniemy wnioski i na" zimno" je przekalkulujemy bez zbędnych emocji .
                  Zostają eliminacje do MŚ ,być może z nowym trenerem ,zawodnikami i się okaże ,że ta ławka rezerwowych wcale nie musiała być "pusta" .
                  • Gość: Prawa strona Re: Przegraliśmy, wcale mi nie do śmiechu. IP: *.zabrze.vectranet.pl 17.06.12, 17:05
                    Nareszcie koniec! hahah a teraz zapaść w kraju! Jak tam panie płemierze opłacało się? haha zielona wyspa chyba jak się wszyscy najemy szpinaku i nasramy na chodnik...
    • Gość: ddd piekny sen hehe IP: *.gl.digi.pl 17.06.12, 17:13
      www.swiatowid.fora.pl/a-co-tam-panie-w-polityce,11/reprezentacja-polski-jak-tusk-przereklamowana,679.html#13647
      • Gość: centrum Re: piekny sen hehe IP: *.zabrze.vectranet.pl 17.06.12, 18:06
        Hieny rzuciły się do gardła.
        • Gość: gu kto byl slepy IP: *.gl.digi.pl 17.06.12, 22:10
          Parodia. Beznadzieja i kompromitacja. U siebie przy korzystnym sedziowaniu zdobyli 2 punkty w trzech meczach w najslabszej grupie. Cudem.......bo z Grecja powinni przegrac bez zadnego gadania. Z Grecja w pierwszej polowie zrobili trzy akcje w tym dwie po szczesliwych rykoszetach pilki, ktora wyszla im na dobra pozycje- trzeba się tylko przyjrzeć tym akcjom. W drugiej polowie dziesieciu Grekow podkrecilo tempo i calkowicie zdominowalo naszych 11 dramatycznie super bezradnych grajkow.......w drugiej polowie oddali w sumie 3 beznadziejne strzaly na grecka bramke. Kpina. Ten super napastnik, ktory pilki nie potrafi przyjac, pilka mu non stop odskakuje, on sie przewraca i macha rekami, narzeka na brak wsparcia. I robi sie z niego prawie Boga futbolu, ktory powinien grac w Realu. Facet nic nie pokazal, nic. Zwyczajnie przereklamowany slaby gracz. Mecz z Rosja. Obrona i destrukcja. Juz w 30 minucie nasz bramkarz gra na czas.....zenada i wstyd! Przegrywajac 0-1, wychodza na druga polowe i……………….staja znow na swojej polowie murujac bramke i czekajac zeby Rosja atakowala......i Rosja rzeczywiscie atakowala duza liczba graczy otwierając się super bezmyslnie.......zenada. Zawodnicy, ktorzy wrecz panicznie boja sie wychodzic na pozycje zeby im ktos nie podal czasem pilki, bo wiedza ze ja straca, boja sie odpowiedzialnosci, chowają się za przeciwnikow, sa slabi technicznie, pilka im przeszkadza, wolni i slamazarni, bez kondycji, totalnie siermiężni niczym elokwencja ich trenera. Z Czechami, jak sie Czesi dowiedzieli, ze musza z nami wygrac ( Grecja prowadzila z Rosj ), nasza super druzyna nie istniała od tego momentu. Zal było ogladac ta dramatyczna bezradność. Czesi wzięli się do gry, podkrecili tempo, obstawili boisko i nasi nie potrafili sklecic zadnej przyzwoitej akcji.....zadnej......zenada......wykopy, wszystko gora na afere.....tragedia. Jak przeciwne druzyny braly sie do roboty to nasza ekipa nie istniala. I ta radość……..ze zremisowaliśmy z Rosja…….prawie jak mistrzostwo swiata…….Zasuniety dach im przeszkadzal i brak biletow- biedacy........hehe.....i jeszcze twierdza razem z tym trenerem, ze w sumie to dobrze grali, rodzi się dobra druzyna, i ze teraz w eliminacjach do brazylijskiego mundialu to…….oni pokaza dopiero……jak się gra…..komedia.
          • strefas Re: Nadzieja umiera ostatnia. 17.06.12, 22:54
            To tak jakbyś nie kibicował swojemu dziecku ,to nie wina kibiców ,ale ten tekst powinien powiedzieć trener swojej drużynie -nie cieście się tak jest jeszcze dużo do zrobienia- oni prze meczem już wiedzieli ,że wygrali ,zero taktyki tylko chaos.
            • Gość: yoker Re: Nadzieja umiera ostatnia. IP: *.zabrze.vectranet.pl 18.06.12, 12:53
              Szkoda, ze odpadliśmy, ale juz blisko Olimpiada i może tam coś pokażemy ?
              W piłce ręcznej mamy sukcesy :)
              • tralala-blabla Re: Nadzieja umiera ostatnia. 19.06.12, 22:23
                Przegraliśmy, ale zyskaliśmy sympatię wielu mieszkancow Europy i to cieszy.
                Obiecują, ze będą do nas wracać na wakacje i dzięki temu będą u nas zostawiać pieniądze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka