Gość: Ona IP: *.routit.net 23.02.14, 14:56 Poszukuje kogoś sprawdzonego najlepiej żeby to była kobieta Prawo rodzinne Prosze o pomoc w znalezieniu kogos naprawdę dobrego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: baba Re: dobry Adwokat IP: *.bnet.pl 24.02.14, 08:00 Pani mecenas Jolanta Heizelbetz-kancelaria kolo sadu .To prawdziwy mecenas a przy tym ANIOL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: dobry Adwokat IP: *.centertel.pl 26.02.14, 22:44 kancelaria.p@poczta.fm telefon chyba mi sie wykasowal dlatego ci nie podam. Jak rodzinne to naprawde polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka Re: dobry Adwokat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.14, 21:05 Ja znalazłam poprzez stronę www.ofachowcach.pl kancelarię z Częstochowy radcy prawnego J.Król . Szczerze polecam zna się na rzeczy zresztą prawo roddzinne to chyba specjalizacja tej mecenaski ,a do tego nie jest zbyt droga . Żeby nie robić reklamy dane spisz sobie z podanej powyżej strony . Odpowiedz Link Zgłoś
majka12345 Re: dobry Adwokat 11.10.24, 10:28 Z czystym sumieniem mogę ci polecić Kancelaria Adwokacka Adwokat Agata Koschel-Sturzbecher. Pani Agata to anioł znający się na sprawach rozwodowych. U mnie była naprawdę ciężka sprawa ale się na szczęście udało Odpowiedz Link Zgłoś