IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.17, 11:13
Czy kogoś stać wysyłać dzieci taksówką do przedszkola albo szkoły

Cyganów stać.

Żyć się odechciewa i pracować w tym mieście.

Obserwuj wątek
    • Gość: ehh Re: Cyganie IP: 212.106.159.* 14.12.17, 14:24
      Też mnie to boli. Człowiek zapier$^#! uczciwie a taki typ albo ukradnie albo z urzędu dostanie. Już nie wspomnę o dzieciorobach wszelakiej maści - jak kogoś nie stać na dzieci to ich nie robi.
    • Gość: nie lubie romów Re: Cyganie IP: *.25.154.188.static.3s.pl 16.12.17, 20:39
      A czy "normalni" ludzie dostają opał na zimę, mają opłacony czynsz, prąd oraz wodę? Nie, bo żeby to mieć trzeba być cyganem.
      Sprawa cyganów w naszym zasranym Zabrzu jest w UM tematem tabu. Lepiej ich nich łożyć niż zając się problemem. Tylko że UM daje NASZE PIENIĄDZE na ich utrzymanie a nie swoje bo takowych nie posiada. Łatwo się rozpi3rdala kasę z podatków.
      Powinno się zadbać o naszych nestorów którzy nie jednokrotnie nie mają co włożyć do garnka i grzebią po koszach na smieci lub kryją to że ich nie stać na podstawowe sprawy. Żadnemu Polakowi nie dają tyle co tym "bidulkom" z sienkiewicza czy buchen. Trzeba powiedzieć w końcu DOŚĆ!!!! Wypierdzielić ich na peryferia i obciąć pępowine łącznie z 500+ bo się to tam mnoży jak myszy w młynie.
    • Gość: rob6 Re: Cyganie IP: *.dynamic-zab-08.vectranet.pl 17.12.17, 10:34
      Wystarczy podejśc do Biedronki na Szczęść Boże
      Rachunki jakie płaca za zakupy to często 300-400 zł. Widzę to stale.
      Potem pod Biedrę podjeżdża taksówka i wioo do domu....
    • Gość: same kasty Re: Cyganie IP: *.free.aero2.net.pl 21.12.17, 15:00
      Inaczej jest w kulturze Romów. ... Trzeba pamiętać, że przecież u nich 13-letnie dziewczynki są poślubione dorosłym mężczyznom. I pojawia się pytanie - czy próbować zmieniać ich świat czy zostawić, jakim jest? - zastanawia się Łukasz Ługowski, pedagog i dyrektor Młodzieżowego Ośrodka Socjoterapii "Kąt" w Warszawie.

Prokuratura oskarżyła 21-letniego Roma z Opolszczyzny o współżycie seksualne z nieletnią. Tyle że dla społeczności romskiej ci młodzi są mężem i żoną, bo wzięli ślub zgodnie z obyczajem. - Trzeba by nas wszystkich zamknąć do więzienia - kwituje szef polskich Romów
      Podczas przesłuchania Marek K. przyznał się do współżycia z Agnieszką. Tłumaczył, że w romskiej tradycji to normalne, że mężczyźni "żenią się" z dziewczynami nawet 12- czy 13-letnimi.
      Władysław Kwiatkowski, szef Stowarzyszenia Romów Polskich z Gliwic, uważa, że władze nie powinny się w te sprawy mieszać. - Bo to typowo romska sprawa i władze powinny nam dać spokój. Ja miałem 14 lat, kiedy zostałem ojcem - podkreśla.
      ...rozmowa o sprawach intymnych dla Romów już jest czymś bardzo niestosownym, to są rzeczy tabu, o tym nie powinno się wspominać.

O tym nie wspominajmy, ale innych za samo oglądanie takich zdjęć sądy w Polsce skazują

Na pewno wszędzie tam gdzie mieszkają za nasze ci wyjątkowo uczciwi i pracowici oraz czyści godni szacunku i naśladowania Pany Cygany rasistowsko nazywani romami

nie reagujesz akceptujesz
      HAHAHAHAHAHAHAHAHAH
      ja zareagowałem na cygańską przestępczość i to ze mnie sąd zrobił przestępcę
      dlatego nienawidzę sądu prokuratury i policji
      Ziobro bierz się za nich

Deportować osoby które nie respektują Polskich Praw i nie są pochodzenia Polskiego!

• Gość: Janusz Re: Cyganie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.17, 16:33
        i tu masz rację. Ja kiedyś zgłosiłem kradzież prądu i gazu przy ulicy Buchenwaldczyków a policjant z Przestępczości Gospodarczej powiedział że tam niema sensu. Dla policji ważna jest tylko kasa czy przestępca zapłaci a policja wie że cyganie nie zapłacą kary i jeszcze postraszą siekierą więc niech dalej kradną. Lepiej zatrzymać kierowcę za drobne przekroczenie prędkości niż roma bo kierowca zapłaci a rom kopnie w tyłek policjanta. Te całe nasze sądownictwo jest daremne bo nic nie robią i tylko czekają na te swoje wcześniejsze emerytury a podwyżki płac mają i wszystkie przywileje im się należą.
        • Gość: Nie lubię romoww Re: Cyganie IP: *.25.154.188.static.3s.pl 24.12.17, 15:05
          Ciekawe ile Mops wydał z naszych pieniędzy na paczki świąteczne dla tych darmozjadów?
    • marian69lgbt Re: Cyganie 11.02.23, 00:40
      z cyganami sie fajnie gra w berka. Moje dzieci czesto sie bawia trzeba tylko powiedziec magiczne hasło Raresz ty huju
    • marian69lgbt Re: Cyganie 11.02.23, 00:42
      dupadupa dupa huj
    • marian69lgbt Re: Cyganie 11.02.23, 00:42
      cygan na kasie w supermarkecie ukradl mi grosik reszty na stryczek z nim

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka