Dodaj do ulubionych

Drewno do kominka potrzebne

12.01.05, 18:50
Drodzy forumowicze potrzebuję drewna do kominka.Może ktoś wie gdzie, za ile
mozna kupić takowe w Zabrzu lub okolicy? Nie musi być ekstra pociete bo
posiadam piłe do ciecia drzewa. Bardzo prosze o jakies inforacje bo podobno
nadchodzi zima :))
Obserwuj wątek
    • Gość: Do Ewy Re: Drewno do kominka potrzebne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 23:37
      Możesz kupić u Pana Rybotyckiego bo właśnie wycioł połowę lasu przy ul.
      Lubelskiej. Drewno jest niczyje nie przyznaje się do tego MPGK i nawet Wydział
      Ekologii. Nie było nawet w jakikolwiek sposób zaewidencjonowane więc możesz
      nabyć ile chcesz. Leśniczówka na Matejki prowadzi sprzedarz. Dla czego nie masz
      z tego skorzystać?
      • ewa_z Re: Drewno do kominka potrzebne 13.01.05, 13:42
        Dziekuję bardzo za informacje:)) a gdzie jest ulica Lubelska w Zabrzu??:))
    • mironlux Re: Drewno do kominka potrzebne 15.01.05, 17:54
      Drewno mozna zakupic w lesniczowce przy ul.Adrzeja Strugi lesniczowka znajduje
      sie za przedszkolem.Kierowac sie w strone ogrodkow dzialkowych ,POD.SLONCE'
      • Gość: Do Ewy Re: Drewno do kominka potrzebne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 21:15
        No właśnie na ulicy Matejki za przedszkolem urzeduje Pan Rybotycki. Ciekawe
        czyja ta leśniczówka - U.M., MPGK, Czy Jakiegos nadleśnictwa nie znanego? Brak
        do tej pory skatalogowania co my zabrzenie tak naprawdę mamy. Ile drzew, ile h
        lasu? Co odstępujemy i czy na to jest jakiś operat szacunkowy? Czy ktoś wie ile
        straty przyniosła szalona wycinka Rybotyckiego? Ewo skorzystaj i zakup to
        derewno!Jak coś zostanie to może Pan Rybotycki też ubierze się w to drewno i
        będzie spoko! Czy nikt nie widzi że ten człowiek okradł nas wszystkich i nie
        ponosi żadnych konsekwencji?
        • ewa_z Re: Drewno do kominka potrzebne 18.01.05, 09:30
          Bardzo dziekuję za wszystkie informacje.Byłam tam się zorientować co i jak i
          dopiero od jutra tj.19.01 rozpoczną sprzedaż ponieważ nie ma
          leśniczego :)).Cena taka sobie 58 zł za m3 + 7 % Vat czyli nieźle zarobią,ale
          cóż ogrzanie gazem mojego domu wychodziłoby i tak wiecej.Pozdrowienia dla
          wszystkich i ciepłej zimy :)).
          • 1ty mnie tez...... 19.01.05, 10:24
            no to ide na pieniek pociapac bo czytanie wpisów na forum zmeczyło mój intelekt
            [usmiech]
            • stanislaw.sidor Re: mnie tez...... 19.01.05, 12:10
              1ty napisała:

> no to ide na pieniek pociapac bo czytanie wpisów na forum zmeczyło mój
              intelekt
              > [usmiech]

Z szacunkiem acz wylewnie pozdrawiam Gaździnę w 2005. Niech się darzy, hej! Też
              bym chętnie pociupał na pieńku... ale niestety mieszkam w bloku.
              Serdecznie zazdroszczę
              St.S.
              • 1ty DOSIEGO ROKU 21.01.05, 15:06
                Panie Stanisławie.dziekuje za pamiec i pozdrawiam
                UE płaci za koze+warunki wystarczajace 20 zł
                uprzejmie donosze ze hodowcy kóz podziekowali
                a zima tego roku urwała sie eurometeorologom z uwiezi
                • stanislaw.sidor Re: DOSIEGO ROKU 21.01.05, 22:45
                  Pani Iwonko, pozdrowienia dla czarnej owcy. A kozy niech nie podskakują,UE w
                  końcu je doceni.
                  Uprzejmie donoszę, że u nas zima bardziej łaskawa - eletrokotłownia ma duużo
                  wungla, Jerzy przekazał Tadeuszowi Oskara, na froncie inwestycji
                  hipermarketowych zastój a DMiT też stanął. Na placu Wolności halny wznieca
                  tumany, a 60 lat temu w tym miejscu Iwan Koniew rozpoczął integrację
                  europejską. Ech, łza się kręci!
                  Europozdrowienia
                  St.S.
    • Gość: elvis Re: Drewno do kominka potrzebne IP: *.za.digi.pl / *.jota.digi.pl 23.01.05, 06:33
      drogo gajowy sobie liczy za te pruchnioki
      • 1ty buczyna 24.01.05, 20:37
        po 65 zł za metr składowy........
        mozna na stacjach benzynowych kupic w siateczce
        panie St czy nadal "cud techniki" mały magnetofon buduje lokalna samorzadnosc?
        zainteresowało mnie powództwo Sl AM.....podobno zada odszkodowania za nakłady
        na nieukonczona inwestycje tzw. szpital zabrze-gliwice
        no no to byłaby tzw ucieczka do przodu.....oskarzyc tych którzy chca oskarzyc o
        niegospodarnosc....pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka