Dodaj do ulubionych

KTO NA PREZYDENTA ZABRZA????

IP: *.za.digi.pl / 83.238.17.* 17.03.05, 15:35
ciekawa jestem Waszych opinii. Pozdrawiam Ciepluchno.
Obserwuj wątek
    • Gość: andrzej Re: KTO NA PREZYDENTA ZABRZA???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 23:56
      mam swego kandydata, ale jest apolityczny
      • Gość: Politruk Re: KTO NA PREZYDENTA ZABRZA???? IP: *.idea.pl 25.05.05, 22:51
        Skromność Twa jest wielka :) Kandydata też?
        • Gość: :( Re: KTO NA PREZYDENTA ZABRZA???? IP: *.Zabrze.Net.pl 25.05.05, 23:07
          jest tylko jeden czlowiek w zabrzu , ktory moze piastowac urzad prezydenta
          miasta zabrze. jest to pan roman urbańczyk. jedyny nie skorumpowany.pracowity
          uczciwy i szlachetny. WSZYSCY GLOSUJEMY TYLKO NA PANA URBAŃCZYKA. NIE MAMY
          INNEGO WYBORU.
          • Gość: :( Re: KTO NA PREZYDENTA ZABRZA???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.05, 00:00
            Głupiś
            • Gość: Wieszcz Re: KTO NA PREZYDENTA ZABRZA???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 00:44
              Tak!Tak! Tylko Roman i jego Klika!!! Tak tak! Szulikowa wi-ce? Tak! Tak- oj
              stanie się plastycznie!!!Tak.TAk! A może ktoś inny? Nie!Nie!!! Po co ma się
              wysilać!!!Oj i tak będzie jak spółdzielnia Mieszkaniowa zagłosuje i pracownicy
              ZBK.i MPO, oraz wodociągów!!! "Mocherowe Berety" pójdą zwrtym szykiem z ław
              kościelnych ratować zabrzańską latyfundie i ROMAN górą- nie z Górą!!!
              • Gość: Ciotka Re: KTO NA PREZYDENTA ZABRZA???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.05, 09:00
                Też stawiam na Romana.Biskupi Go poprą ,księża rozkolportują przygotowane za
                wczasu ulotki w parafiach.
              • Gość: 1ty moherowy beret...... IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.05, 21:45
                szydeBkiem czy na drucie?
                a moze wolne miasto Zabrze? wolne od polityki.......a na prezia tomcio pelec
      • Gość: TOLK ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 07:56
        Podpisy można składać na Wandy 1 w Zabrzu (Na przeciwko TPSA)! W Obywatelskim
        Ruchu Obrony Mieszkańców. Od 11 - 14 i od 16 -19.Oczywiście Wasze poparcir dla
        Referendum!

• Gość: urzędaska Re: KTO NA PREZYDENTA ZABRZA???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 10:32
      jest taki gość który poradziłby sobie z tym nieogarniętym bałaganem tylko
      pewnie nie wystartuje - to szef zabrzańskiej straży miejskiej.Głosowałabym na
      niego ,Oj byłby porządek.
      • Gość: ja BĘDĘ GŁOSOWAŁ Re: KTO NA PREZYDENTA ZABRZA???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.05, 12:00
        TYLKO PAN ROMAN URBAŃCZYK JEST GODNY PIASTOWANIA FUNKCJI PREZYDENTA. UDOWODNIŁ
        TO W CZASIE SWOJEJ PREZDENTURY PRZEZ DWIE KADENCJE, BEDĄC PRZEZ TYLE LAT PRAWYM
        I NIE SKORUMPOWANYM PREZYDENTEM.WSZYSCY WYBIERAMY PANA URBAŃCZYKA PREZDENTEM
        WSZYSTKICH MIESZKAŃCÓW ZABRZA.
      • Gość: inspektor Re: KTO NA PREZYDENTA ZABRZA???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 12:42
        Urzędaska, powiem ci, że nawet udało ci się strzelić gola do właściwej bramki.
        Gdyby Wiaterek startował na prezydenta, to 1/3 urzędasów w magistracie
        powiesiłoby sie na klamce. No fakt, chyba złapał by on to wszystko za mordę a
        znając jego bezkompromisowość i konsekwencję moze by i miał szansę, kto wie.
        • Gość: Dzierżyński Re: KTO NA PREZYDENTA ZABRZA???? IP: *.idea.pl 26.05.05, 12:47
          Proponuję Witę, albo Pelca. Zrobią taki porządek, że nie zostanie kamień na
          kamieniu :)
          • Gość: andrzej Re: KTO NA PREZYDENTA ZABRZA???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 17:41
            Ten mój "kandydat" o którym pisałem wyżej, to mundurowy, z nazwiska podany już
            w tym wątku. Poza tym, myślę, że warto poważnie zastanowić się nad prof.
            Pochopieniem. On byłby idealnym kandydatem. Ale i tak to zabrzańskie partie
            wystawią "swoich", szkoda, że polityka wchodzi do samorządów lokalnych.
            • Gość: Dzierżyński Re: KTO NA PREZYDENTA ZABRZA???? IP: *.idea.pl 26.05.05, 21:16
              Andrzeju, czys ty oszalał?
              • Gość: prawicowiec tylko Pochopień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 22:22
                Prof Pochopień jest doskonałym kandydatem, może mu dorównać tylko jeden, Mirek
                Sekuła.
                • Gość: nie Re: tylko Pochopień IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.05, 06:18
                  profesor jest z gliwic a nie z zabrza My tylko wybieramy mieszkanca zabrza, nie
                  chcemy mikogo z teczki jak to bylo za PRL. TYLKO PAN R. URBAŃCZYK . PRAWY
                  UCZCIWY I "NASZ". WSZYSCY GLOSUJEMY NA PANA URBAŃCZYKA
                  • Gość: prawicowiec Re: tylko Pochopień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 11:27
                    Prof Pochopien jest z Zabrza i mieszka w Zabrzu, pracuje natomiast w Gliwicach
                    • Gość: only jurek Re: tylko Pochopień IP: *.dz.com.pl / *.dz.com.pl 27.05.05, 13:31
                      Ludzie zwariowaliście???? Urbańczyk???? Jedynym gdnym kandydatem na prezydenta
                      jest obecny wiceprezydent Jurek W.!!!!!!!!! Ten to ma łeb i swój chop jest.
                      ONLY JUREK!!!!!!!!!!!!!!!
                      • Gość: GŁOS PELEC -tylko może wyprowadzić na czystą ten marazm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 00:16
                        JAk w dym! Głosujemy na Sławka! JAk On nie zrobi tu porządku to POchopień zgasi
                        światło, a Urbańczyk zamknie drzwi i gmina zostanie zamknięta na wieki!
                        Wybierajcie!
                • Gość: altruizm&dadizm tylko JÓZEF KUBICA IP: 212.106.128.* 10.07.05, 12:22
                  Szanowni Państwo - jestem zdania, że Prezydentem Naszego Miasta Zabrza powinien
                  zostać Józef Kubica, facet, który zna się na polityce, zna się na Zabrzu, zna
                  się na rządzeniu, ma facet siłe, honor i charakter. Kropka. Zdania nie zmienie.
                  • Gość: Zibi Józef Kubica prezydentem - zły to pomysł! IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 10.07.05, 16:43
                    Wszystko ma... ma też butę i wszystkich gdzieś!
                    • Gość: Miron pomysł kapitalny! IP: 212.106.128.* 29.08.05, 22:41
                      A moim zdaniem to pomysł ciekawy. potrzeba nam właśnie kogoś, kto po męsku
                      nazwie rzeczy po imieniu. Miałem możliwość spotkania go na imprezie z Pudzianem
                      i chilę rozmawialiśmy, facet z jajami, mówi rzeczowo, konkretnie, zna się na
                      polityce. Nie jest malowaną lalką, nadentym balonem. Po prostu fajny i
                      konkretny facet.
        • Gość: Cyrkus Re: KTO NA PREZYDENTA ZABRZA???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 11:07
          To chyba Lornetowicz napisal, hahahaha
    • Gość: Wojtek Re: KTO NA PREZYDENTA ZABRZA???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 02:02
      Cylo na prezydenta! Ten gosc jest idealny!
    • Gość: wolę jurka Re: KTO NA PREZYDENTA ZABRZA???? IP: *.zaborze.net 04.06.05, 15:08
      jestem za obecnym wiceprezydentem jurkiem wereta. tylko on moze doprowadzic do
      rozkwitu naszej gminy. niestety na dzien dzisiejszy jest to awykonalne. ale jak
      beda wybory, kto wie...? GLOSUJCIE NA
      WERETE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: lenart Re: KTO NA PREZYDENTA ZABRZA???? IP: *.Zabrze.Net.pl 14.06.05, 12:46
        a może ...... GABRIELA KARMASZ????
      • Gość: Jadźka Re: KTO NA PREZYDENTA ZABRZA???? IP: *.za.digi.pl / *.za.digi.pl 14.06.05, 13:48
        ... awykonalne?...
        Jakbym słyszała Weretę.
        J.
    • Gość: myszka Re: KTO NA PREZYDENTA ZABRZA???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 19:29
      Takie duże miasto a kandydatów brak.
      • Gość: Jadźka Re: KTO NA PREZYDENTA ZABRZA???? IP: *.za.digi.pl / *.za.digi.pl 14.06.05, 21:16
        Pamiętaj dziecko, że aby być kandydatem trzeba mieć duuuużo kapuchy!
        Dlatego niewielu może nim być.
        Co innego pozytywne cechy człowieka pozwalające myśleć o nim jako o kandydacie,
        a co innego jego zawartość portfela decydująca o tym że ten człowiek godzi się
        kandydować.
        Gdyby znalazło się takie środowisko, które złoży się i wylansuje
        najgodniejszego ze swego grona.... ludzie co ja godom, co ja godom?1 Toż to s.
        fiction!
        J.
        • de-bill Re: KTO NA PREZYDENTA ZABRZA???? 14.06.05, 23:55
          A Jadźka lamentuje:
          > .... ludzie co ja godom, co ja godom?1 Toż to s. fiction!

Na Prezydenta Zabrza? Toż to pryszcz! Wystarczy ujawnić moje nazwisko i już
          naród się rzuci do urn. Po co pieniądze, Jadźku miła - powiedz kim jestem i już
          masz prezydenta tysiąclecia.
          • Gość: Usia Elżbieta Kaczmarek-Huber IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 01:34
            Elżbieta Kaczmarek - Huber. Macie coś konkretnego przeciwko? Proszę o konkrety
            nie o ploty i opinie. Za,lub,przeciw. Tylko Ona zgłosiła przekrenty Pana U do
            odpowiedniej instytucji i sprawa jest prowadzona. 200 000 tyś ludzi milczało i
            plotowało posadzając Romana U o korupcję. Ona była tą odważną i nie bała się.
            To teraz na nią będziecie plotować czy głosować?
            • Gość: brygida [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 09:18
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • Gość: ZIUTEK [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 09:54
                • Gość: Lothian Re: Elżbieta Kaczmarek-Huber IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 10:24
                  Nie widziałem, że Pani Huber ma rozum, to chyba największe news tego forum.
                  • Gość: unfal Re: Elżbieta Kaczmarek-Huber IP: 217.11.147.* 16.06.05, 13:33
                    PANI ELZBIETO PRAGNĘ PANIĄ POWIADOMIĆ, ŻE MIESZKANCY SPÓŁDZIELNI MOSTOSTALOWIEC
                    PORADZILI SOBIE Z PANIA DORNIĄ.TAK WIEC JESZCZE RAZ MÓWIĘ PANI, ŻE TO NIE JEST
                    WLAŚCIWY KOŃ.
                    • Gość: CRAZY FROG Re: Elżbieta Kaczmarek-Huber IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 17:43
                      Ding ding ding ding dididing ding bing bing psszt, Dorhrm bom bom bedom bem bom
                      bedom bom bum ba ba bom bom, Bouuuuum bom bom bedahm, Bom be barbedarm
                      bedabedabedabeda Bbrrrrrimm bbrrrrramm bbbrrrrrrrrraammmmm ddddddraammm,
                      Bah bah baah baah ba łiiiiiiiiiiiii-iiiiiiiiii-iiiiiiiiiiii!

• Gość: Brygida Re: Elżbieta Kaczmarek-Huber IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 00:31
                        Piękne przemówienie! Tak jakbyn słyszał Dornię i jej koleżankę Grażynkę Ż. One
                        takim językiem przemawiają. Huberowa PREZYDENTEM Zabrza i tak będzie!!!! Bo
                        Wszyscy logicznie myślący tego chcą i basta!!! CZy coś konkretnego macie
                        przeciwko poza domysłami oczywiście?
                        • Gość: mlody [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 10:24
              • Gość: mietek co macie przeciw jerzemu w? IP: *.zaborze.net 19.06.05, 15:02
                ludzie otwórzcie oczy! jurek wereta to prawdziwy mąż stanu. cały czas inwestuje
                w nasze miasto. dla niego to co awykonalne staje się realne. czekam na opinię
                na temat jurka w. ja stawiam na niego a wy?
                • Gość: kasia Re: co macie przeciw jerzemu w? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 15:58
                  Jurek W moze być, ale pod warunkiem ze z UM wywali miernoty betonowo - urzędowe
                  jak Stawska czy tez skompromitowana workami Boucek.
    • Gość: Gram w zielone Re: KTO NA PREZYDENTA ZABRZA???? IP: *.idea.pl 21.06.05, 00:24
      Mocni kandydaci: Wereta, Pochopień.
      Czarne koniki: Pelec, Kubica
      Ambicje powrotu: Urbańczyk, Sulik
      Kto jeszcze? :)
      Przyjmuję zakłady.
      • Gość: enia Re: KTO NA PREZYDENTA ZABRZA???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 10:15
        tylko jeden kandydat jest wart tego fotela jest to obecny komandant straży
        miejskiej.Tam zrobił porządek w mieście też by sobie poradził.
        • Gość: skarbnik Re: KTO NA PREZYDENTA ZABRZA???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 10:39
          Wiaterek, istotnie jest bardzo dobrym komendantem tej jednostki ale dla jego
          dobra tam powinien pozostać, nie powinien pchać się na fotel prezydenta. Moim
          zdaniem, byłby z niego dobry VICEK ale z tego co słyszałam ani jedno ani
          drugie go nie interesuje.
          • Gość: wyborca Re: KTO NA PREZYDENTA ZABRZA???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 18:21
            Ranking nabiera kolorów : dla mnie nazwiska wymienione na tym forum ciekawe są
            tylko wtedy gdy nie sa związane z polityką i obecnym układem władzy ( za
            drobnym wyjatkiem), gdy nie sa skażone tym smrodem zabrzańskim lecz poparte
            doświadczeniem i kwalifikacjami :

I klasa : Pochopień, Sekuła,
            II klasa : Wereta, Pelec, Wita,
            III klasa : Mańka-Szulik, no, może jeszcze Borys Budka, Ula Potyka, Wiaterek,
            G. Hajda.

IV - Absolutnie bez szans : Kaczmarek - Huber, Dornia, Urbańczyk i prawie cały
            zarząd miasta ( za wyjatkiem ULI) za kadencji Urbańczyka i to z Jego winy tj.
            Moś, Śliwa. Bez szans również czerwoni : Chojnacki, Więcław, Kauzyński.

Znając życie to powinien wygrac NOWY CZŁOWIEK , wykształcony, APOLITYCZNY, w
            miarę młody, który pogonili to całe towarzystwo urzędniczo - magistrackie i
            wreszcie zajmie się zarzadzaniem miastem a nie pierdołami. Ale czy sa tacy w
            naszym mieście ????????
            • Gość: rokita Re: KTO NA PREZYDENTA ZABRZA???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 21:38
              wyborca, sam sobie zaprzeczasz, choć niektóre nazwiska są ciekawe
              • Gość: antybaba Re: KTO NA PREZYDENTA ZABRZA???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 09:32
                Ta Szulikowa szuka dalej swojej szansy, kobita nie ma honoru, sklacze z parti
                na partie, popijając to stowarzyszeniami byle tylko ja zauważyć. Moim zdaniem,
                kobitki nie powinny sprawować funkcji prezydenta miasta, są bez szans, czy to
                Potyka czy Szulikowa czy tez inna spodniczka.
                • Gość: niunia Re: KTO NA PREZYDENTA ZABRZA???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 22:31
                  który najlepszy ?
                  • Gość: Dzierżyński Re: KTO NA PREZYDENTA ZABRZA???? IP: *.idea.pl 03.07.05, 23:40
                    Zawody będą ostre i prawdopodobnie niezwykle brudne, niestety. Nowa twarz (w
                    pewnym sensie)- Kubica. Ze starego rozdania Pochopień.
                    • Gość: rokita_1 Re: KTO NA PREZYDENTA ZABRZA???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 00:09
                      Kubica a nowa twarz ?? ha ha ha ha ... ale jaja ... Jezeli już, to tylko
                      Pochopien albo Sekuła
                      • Gość: Dzierżyński Re: KTO NA PREZYDENTA ZABRZA???? IP: *.idea.pl 04.07.05, 00:15
                        Oni wszyscy juz w politykę się bawili ale dla mieszkańców nie są rozpoznawalni
                        jako pierwsza linia...
                        • Gość: rokita_1 Re: KTO NA PREZYDENTA ZABRZA???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 00:30
                          Kubica byl marnym posłem, i wyleciał z MOSIR-u, a Sekuła i Pochopien - to jest
                          pierwsza liga. A Józek, na emeryturke, no - ewentualnie na radnego.
                          • Gość: MALWA Re: KTO NA PREZYDENTA ZABRZA???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 00:47
                            Tylko ElZbieta Kaczmarek Huber!!! Innej i rozsądnirjszej kandydatury tu nikt
                            nie podał! Przecież po to działa żeby pokazać Urszulce i reszcie te machlojki!
                            Niedługo zaczną się woreczki i Szulikowa straci chęci!
                            • Gość: NOREK Re: KTO NA PREZYDENTA ZABRZA???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 00:38
                              Tylko Pani Kaczmatek Huber!!! NIT więcej bo Ona jeszcze myśli głową a nie jak
                              kieszeniami co niektórzy w tym mieście!
                          • Gość: rakieta_1 Re: KTO NA PREZYDENTA ZABRZA???? IP: *.Zabrze.Net.pl 06.07.05, 21:52
                            no,no,nooo .Tylko nie wylecial !.Na emeryturke jeszcze czas ,chyba ,ze powrot
                            na rente .
    • manny_ramirez Andrzej Roczniok na prezydenta 13.07.05, 23:25
      Jedyny czlowiek ktoremu mozna zaufac ze nie da sie skorumpowac
      • Gość: Marzena_biskupice Re: Andrzej Roczniok na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 14:59
        Ja głosowałabym na jednego z trzech , albo Wereta, albo Sekuła albo Wiaterek.
        • Gość: kobieta tylko nie Roczniok ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 17:43
          Prezydentem powinna zostac kobieta : Krystyna Rożek - Lesiak
          • manny_ramirez dlaczego nie? 15.07.05, 18:34
            uczciwy chlop, ma glowe na karku i duzo ciekawych pomyslow

to wiecej niz mzona powiedziec o bandzie zabrzanskich politykow wszelkich
            orientacji

no ale szczerze przyznaje ze tej Pani to ja nie znam
    • Gość: ROB Re: KTO NA PREZYDENTA ZABRZA???? IP: *.Zabrze.Net.pl 13.08.05, 21:07
      Ruch Obrony Bezrobotnych ma swego kandydata.
    • Gość: mnbvcxz Re: KTO NA PREZYDENTA ZABRZA???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 23:30
      kandydatem zostanie ten kto wdzieli 3000 działek pod budowe domów
      jednorodzinnych po 5000zł na specialnych warunkach tylko dla mieszkańców zabrza
      nie można jej sprzedać przez 10lat nie dla spekulantów lecz dla rozwoju miasta
      to by rozwineło miasto na budowe preferęcyjne kredyty .podaż większa niż popyt
      • de-bill Re: KTO NA PREZYDENTA ZABRZA???? 14.08.05, 07:39
        Gość portalu: mnbvcxz napisał(a):

> kandydatem zostanie ten kto wdzieli 3000 działek pod budowe domów
        > jednorodzinnych po 5000zł na specialnych warunkach tylko dla mieszkańców
        zabrza
        >
        > nie można jej sprzedać przez 10lat nie dla spekulantów lecz dla rozwoju
        miasta
        > to by rozwineło miasto na budowe preferęcyjne kredyty .podaż większa niż popyt

Jak to miło spotkać kogoś bliskiego! Witaj mnbvcxz, takiego kretyna już dawno
        nie widziałem. Twój debil.
    • Gość: mnbvcxz Re: KTO NA PREZYDENTA ZABRZA???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 12:28
      miły de-billu to był skrót myślowy programu ewentualnego kandydata na
      prezydenta ale to dla ciebie za inteligętne NAPISZ TY 1PUNK PROGRAMU DLA ZABRZA
      • Gość: prawicowiec Re: KTO NA PREZYDENTA ZABRZA???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 12:31
        wszyscy jesteście debile
        • Gość: Arek Re: KTO NA PREZYDENTA ZABRZA???? IP: *.Zabrze.Net.pl 14.08.05, 16:44
          Debi-lu mam dla ciebie tem pierwszy punky
          1.Zmiejszenie bezrobocia i to w znacznej ilości.
          Mam bardzo dory pomysł..
          • Gość: LILI Re: KTO NA PREZYDENTA ZABRZA???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 18:17
            Może Wiesław Szostak? - Znacie, a Zastępcą Pani Grażyna D.Fajna Para nie?
            • Gość: Arek Re: KTO NA PREZYDENTA ZABRZA???? IP: *.Zabrze.Net.pl 14.08.05, 21:55
              Lili opamiętaj się,tylko nie Szostak.
              Wtedy dopiero będziemy biedowali-ludzie opamietajcie się
    • Gość: Waldek Re: KTO NA PREZYDENTA ZABRZA???? IP: 213.25.120.* 25.08.05, 22:16
      No przecież tylu jest sprawdzonych i biednych z" nowoczesnej partii" co mają
      wille na Maciejowie i już nauczyli się" rządzić" przez duże RZ . Myślicie że
      inny będzie inaczej rządził --
      • Gość: MEDYK_Z_rokitnicy Re: KTO NA PREZYDENTA ZABRZA???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 21:58
        Powinno postawić się na ludzi młodych, nieskażonych politycznie, takich którzy
        potrafią wymagać od siebie i od innych, takich mają wiedzę, którzy potrafią
        oprócz rządzenia jeszcze zarządzać, takich którzy maja wizję miasta, takich
        którzy rozkruszą wreszcie te układy i beton w magistracie tak jak mur
        berliński, takich którzy wprowadza zmiany w mieście tak długo oczekiwane przez
        mieszkańców. Wśród ludzi pojawiają sie nazwiska, tyle że nie wiadomo czy Ci
        kandydaci będą kandydatami np. Pelec, np. Wójtowicz, np. Wiaterek i jeszcze
        paru innych młodego pokolenia. Czas pokaże, myślę jednak że znowu układy
        polityczne zaważa na tym, kto kogo wystawi i znowu dinozaury polityczne
        okupować będa to miasto.
        • de-bill Re: KTO NA PREZYDENTA ZABRZA???? 30.08.05, 22:16
          I ty będziesz dinozaurem - wtedy też wyciągniesz łapy po nienależny ci
          szacunek, też będziesz chciał rządzić za wszelką cenę. Zasada stara jak świat.
          Możesz to zmienić aktywizując młodzież a nie pieprzeniem farmazonów.
          Rezolutny debil
    • Gość: mieszkaniec Re: KTO NA PREZYDENTA ZABRZA???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 12:48
      No tak Roman jest dobry ma tylko kilkanaście zarzutów postawionych(HAHA). Jurek
      G też jest niezły dobrze zaciąga kredyty. Tu trzeba kogoś kto weźmie całą świtę
      za gęby i rozgoni towarzycho. Najlepiej spoza układów. Słyszałem że Chojnacki
      się szykuje ale nie wiem czy to pogłoski. Niech się zajmie kopalnią. Może
      Rewkowski, ale nie sądzę by chciał się w to bagno pchać. Może Olichwer?
      Zobaczymy co się przed wyborami wykreuje
      • Gość: wyborca Re: KTO NA PREZYDENTA ZABRZA???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 14:23
        Jestem za tylko kto to ten Rewkowski jak by ktoś coś o nim napisał. Olichwer
        też dobry jeszcze go nie skorumpowali. Może jeszcze ktoś inny czekam na głosy o
        tych którzy w polityce nie byli (tej dużej)
      • Gość: mikule Re: KTO NA PREZYDENTA ZABRZA???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 14:31
        Tu trzeba kogoś kto weźmie całą świtę
        >
        > za gęby i rozgoni towarzycho

Moim zdaniem to tylko jedna taka osoba spełnia to kryterium , Janusz Wiaterek,
        komendant straży miejskiej. Coraz głośniej na mieście o tej kandydaturze.
        • prawicowiec1 Re: KTO NA PREZYDENTA ZABRZA???? 03.09.05, 14:35
          Przestańcie wreszcie spekulować i tworzyć historie mieszając w to osoby, które
          nie maja zamiaru kandydować. A co do Rewkowskiego, pożal się Boże.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka