Gość: kerowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 16:18 jakie macie doświadczenia z norauto w zabrzu perzy m1? czy wystrzegać sie ich? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alex Re: norauto m1 zabrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 18:31 to zależy co chcesz zrobić do krótkich napraw są dobrzy.Ale drodzy .Wymieniałem pasek i spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barum Re: norauto m1 zabrze IP: *.pojan.net 11.06.05, 11:25 jakos usług jest wysoka, sam punkt tez tak oceniam, Ceny nie należą napewno do najtanszych: za wymiane oleju + 2 filtry zapłaciłem tyle samo ile w autoryzowanej stacji obsługi Renault Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: norauto m1 zabrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 20:50 Dlaczego sugerujesz wystrzeganie się usług w NORAUTO? Po prostu zapytaj o jakoś usług. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mao Re: norauto m1 zabrze IP: *.Zabrze.Net.pl 12.06.05, 20:33 Szybkie przeglądy, wymiana płynów itp., to OK. Jednak naprawę odradzam. W zeszłym roku pojechałem do nich na przegląd sezonowy. Stukało mi coś z przodu w okolicy amortyzatora. Zeszło się 3 mechaników, oglądali, sprawdzali, kombinowali. Diagnoza: górne mocowanie amortyzatora do wymiany. Cena około 600 PLN. Pojechałem więc do znajomega mechanika skonsultować awarię. Diagnoza: stuki pochodziły od pękniętego nadkola-tarło o sprężynę amortyzatora, który był w całkowitym porządku. Wniosek NIE UFAJ SPECOM Z NORAUTO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aniaada Re: norauto m1 zabrze 13.06.05, 07:34 hmmm...szwagie wymieniał tam olej - i stwierdził że już nigdy tam nie pojedzie:)) zaczeło cieknąć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kerowca Re: norauto m1 zabrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 09:52 jak narazie umawiam sie tam już drugi raz i za każdym razem robie toprzez telefon z kimś nieodpoowiedzialnym. okazuje sie bowiem, ze jakprzyjeżdzam, to nic nie wiedzą. albo części nie ma. mam nadzieje, ze zrobia mi wszystko ok. bede robil drążki kierownicze , gumy stabilizatora i amortyzator z tyłu. oszacowali to na 800. w całym tym bałaganie jest światełko - sprawe przejął człowiek(D.K.) który wydaje mi sie dobrym specjalistą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zabrzanin Re: norauto m1 zabrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 07:48 Wymienialem tam już wielokrotnie olej, filtry, klocki i tarcze hamulcowe. Ceny wymiany są nawet ok (może drożej niż w warsztacie "na rogu" ale przynajmniej mam pewność co do pochodzenia części). Mają super promocje na tarcze i klocki. Stosuję tarcze Brembo i klocki Ferodo (dobry zestaw do hamowania) i ceny części są niższe niż na stronie producenta. Jestem zadowolony zwlaszcza, ze mają dość dlugo czynne i pracują w miarę szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
lewa-noga Re: norauto m1 zabrze 24.06.05, 09:31 Gość portalu: Zabrzanin napisał(a): > Stosuję tarcze Brembo i klocki Ferodo. A limuzyna marki Trabant? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zabrzanin Re: norauto m1 zabrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 17:11 Honda Civic, rok 99 Odpowiedz Link Zgłoś