Dodaj do ulubionych

norauto m1 zabrze

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 16:18
jakie macie doświadczenia z norauto w zabrzu perzy m1? czy wystrzegać sie ich?
Obserwuj wątek
    • Gość: alex Re: norauto m1 zabrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 18:31
      to zależy co chcesz zrobić do krótkich napraw są dobrzy.Ale drodzy .Wymieniałem
      pasek i spoko.
      • Gość: barum Re: norauto m1 zabrze IP: *.pojan.net 11.06.05, 11:25
        jakos usług jest wysoka, sam punkt tez tak oceniam, Ceny nie należą napewno do
        najtanszych: za wymiane oleju + 2 filtry zapłaciłem tyle samo ile w
        autoryzowanej stacji obsługi Renault
    • Gość: marek Re: norauto m1 zabrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 20:50
      Dlaczego sugerujesz wystrzeganie się usług w NORAUTO?
      Po prostu zapytaj o jakoś usług.
    • Gość: Mao Re: norauto m1 zabrze IP: *.Zabrze.Net.pl 12.06.05, 20:33
      Szybkie przeglądy, wymiana płynów itp., to OK. Jednak naprawę odradzam. W
      zeszłym roku pojechałem do nich na przegląd sezonowy. Stukało mi coś z przodu w
      okolicy amortyzatora. Zeszło się 3 mechaników, oglądali, sprawdzali,
      kombinowali. Diagnoza: górne mocowanie amortyzatora do wymiany. Cena około 600
      PLN. Pojechałem więc do znajomega mechanika skonsultować awarię. Diagnoza:
      stuki pochodziły od pękniętego nadkola-tarło o sprężynę amortyzatora, który był
      w całkowitym porządku. Wniosek NIE UFAJ SPECOM Z NORAUTO!!!
      • aniaada Re: norauto m1 zabrze 13.06.05, 07:34
        hmmm...szwagie wymieniał tam olej - i stwierdził że już nigdy tam nie
        pojedzie:)) zaczeło cieknąć...
        • Gość: kerowca Re: norauto m1 zabrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 09:52
          jak narazie umawiam sie tam już drugi raz i za każdym razem robie toprzez
          telefon z kimś nieodpoowiedzialnym. okazuje sie bowiem, ze jakprzyjeżdzam, to
          nic nie wiedzą. albo części nie ma. mam nadzieje, ze zrobia mi wszystko ok.
          bede robil drążki kierownicze , gumy stabilizatora i amortyzator z tyłu.
          oszacowali to na 800.
          w całym tym bałaganie jest światełko - sprawe przejął człowiek(D.K.) który
          wydaje mi sie dobrym specjalistą.
          • Gość: Zabrzanin Re: norauto m1 zabrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 07:48
            Wymienialem tam już wielokrotnie olej, filtry, klocki i tarcze hamulcowe.
            Ceny wymiany są nawet ok (może drożej niż w warsztacie "na rogu" ale
            przynajmniej mam pewność co do pochodzenia części).

Mają super promocje na tarcze i klocki. Stosuję tarcze Brembo i klocki Ferodo
            (dobry zestaw do hamowania) i ceny części są niższe niż na stronie producenta.

Jestem zadowolony zwlaszcza, ze mają dość dlugo czynne i pracują w miarę szybko.
            • lewa-noga Re: norauto m1 zabrze 24.06.05, 09:31
              Gość portalu: Zabrzanin napisał(a):

> Stosuję tarcze Brembo i klocki Ferodo.

A limuzyna marki Trabant?
              • Gość: Zabrzanin Re: norauto m1 zabrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 17:11
                Honda Civic, rok 99
                • lewa-noga Re: norauto m1 zabrze 28.06.05, 17:54
                  Chylę czoła.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka