Dodaj do ulubionych

na kogo tu głosować?

IP: *.one.pl / *.za.digi.pl 27.08.05, 23:27
Przeczytałem listy z nazwiskami kandydatów z różnych komitetów wyborczych. I
nic... Może ktoś zna jakieś smaczki, które pozwolą wyrobić sobie opinię o
ludziach pragnących siedzieć w parlamencie???
Obserwuj wątek
    • Gość: loża szyderców Re: na kogo tu głosować? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 00:29
      precz, prowokatorze, smaczków ci się zachciewa, psia twoja mać.
    • Gość: wyliczANKA NIEZDECYDOWANI PRZECZYTAJCIE!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.106.128.* 29.08.05, 22:50
      deus deus i KUBICA bęc! Propoznuję Józefa Kubicę. Piszę aktualnie pracę
      magisterską o zabrzańskich politykach zeszłej kadencji i Józef Kubica, był
      jedynym posłem, który nie tylko aktywnie uczestniczył w obradach sejmu,
      zasiadał w komisjach i podkomisjach sejmowcyh, był Obserwatorem Parlamentu
      Europejskiego i eurodeputowanym, aktywnie działał na rzecz rozwoju miasta, ale
      też w prywatnej rozmowie, na którą się zgodził, okazał się być mężczyzną z
      wysoką kulturą osobistą, dużym taktem i subtelnym poczuciem humoru. Ja będę na
      niego głosowała. Dla mnie to jedyny właściwy kandydat. Pozdrawiam.
      • Gość: Jadźka Re: NIEZDECYDOWANI PRZECZYTAJCIE!!!!!!!!!!!!!! IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 30.08.05, 07:39
        Dziecko, ta Twoja praca nie będzie rzetelna - dałaś się zwieść pozorom!
        Ten pan właśnie kulturą nie grzeszy... potrafi rozedrzeć pysk w najmniej
        oczekiwanych momentach... i to właśnie na kobiety !
        A ta wyliczanka co to on nie robi jest śmieszna, nie ma bowiem posła, który by
        nie zasiadał w komisjach lub podkomisjach. Pan Poseł owszem uczestniczy w
        posiedzeniach sejmu (bo nieobecność skutkuje potrąceniem diety!), ale dalibóg
        nie aktywnie - na palcach jednej ręki można policzyć jego dotychczasowe
        interpelacje. A już aktywne działanie na rzecz rozwoju miasta to kpina -
        poproszę o przykłady!
        Park wodny, który nigdy nie ruszy poza fundamenty?
        Poczta Polska, której doczekają może nasze dzieci dopiero?
        Zamknięte jedyne kąpielisko w mieście?
        Gdzie ten rozwój?!!!
      • Gość: do "linczANKI " Re: NIEZDECYDOWANI nieCZYTAJCIE!!!!!!!!!!!!!! IP: *.Zabrze.Net.pl 01.09.05, 21:15
        Chyba Cie porabalo . Z kultura to On mial do czynienia chyba jak ktos by Mu ja
        dostarczyl z Kiosku( sam by nie kupil) . Ta Twoja praca magisterska to chyba
        byla pisana na jakiejs prywatnej "uczelni" i to w poznym wieku ( a moze to
        licencjat ?)
      • Gość: zygzak Re: NIEZDECYDOWANI PRZECZYTAJCIE!!!!!!!!!!!!!! IP: *.broker.com.pl 01.09.05, 22:35
        Grażyna nie wygłupiaj się.
      • Gość: wyliczANKA odpowiedź ANKI IP: 212.106.128.* 01.09.05, 23:41
        Z dużą ciekawością przeczytałam Państwa opinie i na samym wstępie informuję:
        praca naprawdę powstaje, na Uniwersytecie Śląkim, jest to praca magisterska a o
        sobie mogę tylko powiedzieć, że nie należę do naiwnych ani durnych studentek i
        uwieść mnie jest równie trudno, ja trudno odchodzi się Balcerowiczowi (choć
        krzyczą, że musi).
        Wyrażam w sposób kulturalny swoją opinię, a spotykam się z ewidentnym brakiem
        ogłady. Na marginesie sposób w jaki oponenci Kubicy traktują jego zwolenników,
        świadczy tylko i wyłącznie dobrze o pośle. "NIKT NIE MÓWI LEPIEJ O TOBIE NIŻ
        TWOI WROGOWIE" (poprostu jesteś od nich zupełnie inny). Kubica to jednak
        słuszny wybór, a ja chciałam się tylko przekonać. Bardzo dziękuję za
        pomoc :*

ps. Kto to do cholery jest Grażyna??? Jeżeli ktoś porównuje mnie do
        mickiewiczowskiej bohaterki - to dziekuję, wolę Róże z "Małego Księcia" :)

Pozdrawiam
        Anka
      • Gość: ANKA Re: NIEZDECYDOWANI PRZECZYTAJCIE!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.106.128.* 01.09.05, 23:49
        Na samym wstępie dziękuję za odpowiedzi i oświadczam • praca naprawdę
        powstaje • na uniwersytecie śląskim • jest to praca magisterska • ja sama nie
        należę do naiwnych i durnych dziewczątek, a uwnieść mnie jest równie ciężko jak
        Balcerowic odejść <choć krzyczą na chłopa, że musi>. Szanowni Państwo
        pozbawiony ogłady sposób w jaki potraktowaliście zwolenniczę oponenta świadczy
        wyłącznie na korzyść Józefa Kubicy, w myśl zasady, że "NIKT NIE MÓWI O TOBIE
        LEPIEJ NIŻ TWOI WROGOWIE" (jesteś poprostu zupełnie inny). Chciałam się tylko
        przekonać i bardzo dziękuję za współpracę :*

ps. kim do cholery jest Grażyna, jeżeli ktoś usiłuje porównywać mnie do
        mickiewiczoweskiej bohaterki, to ja dziękuję, wolę różę z "małego
        księcia" :)
        • Gość: x Re: NIEZDECYDOWANI PRZECZYTAJCIE!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 17:07
          Jeżeli nie wiesz, kto to jest Grażyna to marna musi być ta twoja praca. To
          także tłumaczy dlaczego chcesz głosować na Józka.
      • Gość: alex Re: NIEZDECYDOWANI PRZECZYTAJCIE!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 15:50
        Wyliczanko zlituj sie nie idź na wybory.Posiedź przed tv to nie zrobisz
        błędów.A jak już pójdziesz to wybierz ostatniego z listy o którym nigdy nie
        słyszałaś ten będzie najlepszy.
    • Gość: Racjonalista Re: na kogo tu głosować? IP: 213.227.64.* 30.08.05, 09:40
      Kubicy nie znam, więc trudno mi wypowiadać się. Natomiast biorąc pod uwagę
      ponad 20 % bezrobocia w Zabrzu to moim zdaniem dotychczasowa ekipa może mówić
      wyłącznie o porażce. Ja zagłosuję na kandydatów, którzy jeszcze nie brali
      udziału w "dużej polityce". Może ludzie z Partii Demokratycznej??? Kandydaci,
      którzy zrobili coś dla miasta. NIech pokażą co potrafią.
    • Gość: mieszkaniec Re: na kogo tu głosować? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 11:50
      tylko Andrzej Rewkowski ja na niego głosuję. Nie był posłem i jest z poza
      układów. Pozdrawiam
      • Gość: Jadźka Dajmy szansę młodym, a łupnia oldbojom! IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 30.08.05, 21:02
        No ale mlodzi po dożynkach na ogródkach działkowych nie chodzą, nie kokietują
        emerytów i to ich błąd!
        Jedyny zdyscyplinowany elektorat to właśnie seniorzy. Właśnie do nich puszcza
        oko Chojnacki i cholera, chyba go wybiorą!
        Młodzież nie czuje tego obowiązku obywatelskiego jakim są wybory - lekceważy tą
        możliwość zawalczenia o zmianę pokoleniową w parlamencie. Więc czarno widzę
        szanse młodych kandydatów... a szkoda!
    • Gość: brrr Re: na kogo tu głosować? IP: 83.238.95.* 31.08.05, 00:16
      głosujmy na kowolika.
      i co z tego, że startuje z listy mniejszości? liczy sie chop, a nie lista.
      górnik za kowolikiem!!!
      • Gość: brrr Re: na kogo tu głosować? IP: 83.238.95.* 31.08.05, 00:19
        aaaa zapomniołem:

kowolik za górnikiem ;-)
        • Gość: wyborca Re: na kogo tu głosować? IP: *.strong / 80.51.254.* 02.09.05, 01:17
          Ludzie co wy mówicie-poseł Kubica-totalna bzdura -wszedł z lewicy i od razu
          poszedł w inną stronę,pomaga tam gdzie lepiej dają na przyjęciach-człowiek bez
          twarzy-wybierzcie kogoś z Tarnowskich Gór to są ludzie uczciwi i nie
          skorumpowani i bardzo dobrze nastawieni do Zabrza i Gliwic-nie głosujcie na
          miłość boską na Martyniuka i Chojnackiego-oni przyrośli do sejmowych foteli!!!
          • Gość: Jadźka Re: na kogo tu głosować? IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 02.09.05, 17:36
            Chojnacki i Kubica - to obecni parlamentarzyści z Zabrza.
            Nie zawalczyli przez te wszystkie lata ani trochę o to Zabrze ani o poprawę
            losu jego mieszkańców.
            To powinny być dla zabrzańskich wyborców dwa nazwiska BEZ ZNACZENIA - jakby
            ich nie było.
            To samo NR 1 MARTYNIUK !
            Omijajmy ich!
            Przewietrzmy Sejm i Senat - dajmy parlamentowi młodej krwi!
            • Gość: Racjonalista Re: na kogo tu głosować? IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 02.09.05, 19:59
              Co do młodości to polecam www.marcinkarlik.prv.pl - młody, wykształcony,
              ekonomista - takich posłów potrzebujemy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka