kiriaki 13.09.05, 19:24 Jestem w Zabrzu w delegacji i poszukuję dobrego stomatologa. Znalazłam kilka adresów ale wiadomo że można trafić różnie. czy ktoś mógłby mi polecić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jo Re: prosze polećcie stomatologa IP: *.access.as9105.com 14.09.05, 17:59 Hej,ja chodze do helpa jest ok.troche drogo.Jest tez dobry kolo pomnika w biskupicach i na sw jana w biskupicach tez dobra pani.Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
salvizabrze Re: prosze polećcie stomatologa 15.09.05, 23:06 polecam bardzo Marka Swobode - urzeduje na Zaborzu przy ulicy Porzeczkowej i na Pawlowie na ul Tyskiej - swietny fachowiec i niedrogi. Poza tym - nie jest weterynarzem!!!! Ma dobre podejscie do pacjenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: prosze polećcie stomatologa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 21:55 dr. Warmuzińska na ul. Pawliczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: prosze polećcie stomatologa IP: *.mironet.pl / *.mironet.pl 17.09.05, 16:28 Dr PELC lub Pani dr.SZPOTKO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: prosze polećcie stomatologa IP: *.mironet.pl / *.mironet.pl 17.09.05, 16:30 P.Pelc, B.Szpotko maja gabinety: róg 3 Maja/Roosevelta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: prosze polećcie stomatologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 23:25 Jeżeli mogę: odradzam panią Szporek (bo tak ma na nazwisko)!!! Wszystkie zęby, które miała mi przyjemność "robić" są obecnie poprawiane :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiriaki Re: prosze polećcie stomatologa IP: *.akamedik.pl / *.pl 27.09.05, 21:22 Dzieki za podpowiedzi. Ostatnio przez przypadek trafilam do pani Aleksandry Kubeckiej-Brzezinki na Placu Krakowskim 6,zrobila mi przeglad i polecila wyczyscic zabki za jedyna stowke. potem moze sie juz zabrac za leczenie. Oczywiscie byla bardzo uprzejma i nie wziela za przeglad ani zlotowki, ale nie wiem jak leczy. Moze ktos jest lub byl jej pacjentem i potrafi cos mi doradzic? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
de-bill Re: prosze polećcie stomatologa 28.09.05, 01:21 Ja czyszczę ząbki sam przy pomocy pasty do zębów bezpłatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: we_st Re: prosze polećcie stomatologa IP: *.dip.t-dialin.net 28.09.05, 22:11 Polecam dr Gadek ze Sleczka (obok Kwadratu). Na prawde warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Re: prosze polećcie stomatologa IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 31.01.06, 01:15 Tu watek o dentyscie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zabrzanin Re: prosze polećcie stomatologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 08:18 Ja także polecam Marka Swobodę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ząbek Re: prosze polećcie stomatologa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 18:29 a ja szczerze polecam dr Jadwigę Orlicką - ul. Czołgistów 31 w zabrzu. Fachowo i bezboleśnie , jestem z nią od lat. powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aman Re: prosze polećcie stomatologa IP: *.ruh / *.ruh.isu.net.sa 31.01.06, 19:33 polecam ja natomiast Szpital Dallah w Rijad telefon: +966-1-4702777 , swietny dentysci i nawet niedrogo. Strona internetowa www.dallah-hospital.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goter Re: prosze polećcie stomatologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 19:38 dr Majakowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: prosze polećcie stomatologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 20:17 Drobosz, koło Mercedesa porzyjmuje Odpowiedz Link Zgłoś