Dodaj do ulubionych

odnawiam temat - ginekolog w zabrzu

06.10.05, 10:41
wiem że temat był już mocno wałkowany, ale może coś się zmieniło przez te
pare miesięcy...może któraś pani znalazła ideał swojego lekarza...
generalnie interesują mnie lekarze przygotowujący i prowadzący ciąże...
a jak stwierdzicie że nie ma sensu odnawiać to poprostu nic nie napiszecie:))
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: MamaA Dr.Kumaszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.05, 14:33
      Prowadziła moją ciążę..byłam bardzo zadowolona,polecam!
      Dr.Ewa Kumaszka
      ul.Dubiela 3A/2
      TEL.O-501-308-731
      • Gość: ania Re: Dr.Kumaszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 14:42
        Doktor Wróblewski na Traugutta jest super specjalista.Ma swoją prywatną klinikę
        też ale wystarczy że skorzysztsz w przychodni też cię potraktuje jak pacjentkę,
        • aniaada Re: Dr.Kumaszka 06.10.05, 14:56
          wielkie dzięki - a mam jeszcze jedno pytanko - czy przed planowaną ciążą lekarz
          wysyłał was na jakies badania??
          • Gość: tatuś Re: Dr.Kumaszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 14:33
            kiepski to położnik co wysyła.
            Dr. Wróblewski SAM robi wszystkie badania i co najważniejsze umie je oceniać
            analizować i oceniać. Mamy zdrowe dziecko dzieki Jego umiejętnosciom
            prowadzenia Ciąży.
            Polecam Jego Gabinet naprzeciw Dworca autobusowego.
            • Gość: toja35 Re: Dr.Kumaszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 13:01
              Ktoś kto ma zdrowe dziecko dzieki doktorowi Wróblewskiemu to ma szczęście.prowadził moją pierwszą ciążę ktora przebiegała bez powikłań i zakończyła sie szczęśliwie.Dlatego też wtedy byłąm zadowolona z dr Wróblewskiego. Podczas drugiej ciąży też chodziłam do niego i przypłaciłabym to drugim dzieckiem. Zbagatelizował bóle brzucha w siódmym miesiącu ciąży. Gdy nie inny lekarz który tego samego dnia wysłał mnie do szpitala nie byłoby mojego synka lub przynajmniej byłby wcześniakiem.Dobrze że nie uwierzyłam i poszłam do innego lekarza. u dr Kumaszki nie byłam ale znam dziewczynę ktorej dopiero ona doprowadziła ciążę do końca.Trzecią ciążę.Dwie pierwsze straciła bo żaden lekarz nie wpadł na to żeby ją zbadać na toksoplazmoze. Dziewczyny zróbcie sobie badania w jej kierunku.
            • polly Re: Dr.Kumaszka 14.10.05, 18:10
              Z Wroblewskim pracuje Wojcieszek i moim zdaniem jest lepszy.
              Hmm- wkoncu mnie odbieral :D hihi
      • Gość: mika Re: Dr.Kumaszka IP: *.crowley.pl 12.10.05, 11:19
        A zna któraś z Was dr.Straszaka?
      • Gość: ewa Tiszler - The best ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 22:49
        Ponoć lokalnym The Best'ciakiem (na skalę co najmniej powiatu) jest Adaś
        Tiszler, a jakoś o nim cichutko na naszym forum.
        Ponoć dobry - skuteczny, ale mało kontaktowy.
        Pozdrawiam - Ewa
        • andrew711 Re: Tiszler - The best ??? 27.10.05, 19:59
          W dwóch zdaniach napisałaś wszystko o Adasiu

Andrew
    • barb3 Re: odnawiam temat - ginekolog w zabrzu 07.10.05, 14:55
      witam
      dr Tyczyński rewelacja przyjmuje prywatnie na ul Dworcowej w Zabrzu
      • lothian Re: odnawiam temat - ginekolog w zabrzu 07.10.05, 15:50
        Przecież w kampanii objawił nam się życzliwi i pomagający wszystim ludziom i
        kobietom ginekolog dr Mariusz Wójtowicz. Wiele niby pacjentem wypowiadało się o
        nim pozytywnie, czy nie warto z nim spróbować?
        www.mariuszwojtowicz.pl
        • Gość: to-ja Re: odnawiam temat - ginekolog w zabrzu IP: *.Zabrze.Net.pl 07.10.05, 19:58
          Odradzam dr WÓJtowicza!!!Polecam panią dr Kumaszkę przyjmuje na Dubiela we
          wtorki i czwartki.Na miejscu cytol. i usg
        • Gość: gosc Re: odnawiam temat - ginekolog w zabrzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 15:33
          ja bardzo długo leczylam sie u dr Wojtowicza i zawsze miałam o nim dobre zdanie
          tyle tylko że mi nie pomógł i teraz gdy trafilam do naprawde specjalistow w tej
          dziedzinie widze ile bledów popełnił :-(
          • Gość: gościówa Re: odnawiam temat - ginekolog w zabrzu IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.05, 18:09
            Powiedz mi proszę w jakiej dziedzinie nie ma on doświadczenia. Też do niego
            chodzę i wolałabym wiedzieć - jeszcze miałabym czas na zmianę lekarza.
            • aniaada Re: odnawiam temat - ginekolog w zabrzu 09.10.05, 16:09
              hmmm - u doktora wojtowicza byłam jeden raz - stwierdził u mnie stan zapalny,
              przepisał czopki i kazał przyjść za pół roku...
              a znajoma skarżyła mi sie że jak była pare razy u noiego to zawsze trafiała jak
              miał tysiąc róznych spraw na głowie - które musiał załatwic akurat w czasie jej
              wizyty:((
              dzięki za wasze opinie - napewno przydadzą sie przy podjęciu przezemnie decyzji
              o wyborze lekarza...
              ponawiam pytanie - lekarze do których chodziłyscie przed planowana ciążą
              wykonywali wam nioezbędne badania - i jakie?? bo jestem ciekawa...
        • Gość: nie Re: odnawiam temat - ginekolog w zabrzu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 08:26
          naprawdę nie warto byłam jego pacjentką , nigdy więcej
      • Gość: Agatha Re: odnawiam temat - ginekolog w zabrzu IP: *.bater.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.05, 13:39
        dr Tyczyński przyjmuje też z NFZ w poradni na Janika (przy szpitalu) - bardzo
        długo czeka się na wizytę :(
    • Gość: gość Re: odnawiam temat - ginekolog w zabrzu IP: *.com.pl 10.10.05, 22:13
      a co sądzicie o ostatnim artykule zamieszczonym "Głosie Zabrza" w sprawie
      ginekologa Jacka R.Ciekawe czy napewno poniesie konsekwencje za swoje błędy?a
      jest tego podobno dużo!
      • aniaada Re: odnawiam temat - ginekolog w zabrzu 11.10.05, 08:24
        hmmm...artykułu nie czytałam, ale na czarnej liscie ginekologów ten pan
        przewijał się pare razy...
        • Gość: klaudia Re: odnawiam temat - ginekolog w zabrzu IP: *.stk.net.pl 12.10.05, 10:05
          dr.Rychlik osobiście wysłałby mnie i moją nienarodzoną jeszcze wtwdy corkę na
          tamten świat,więc cieszy mnie to że w końcu ktoś mu się dobral do
          skóry.Kolejnym konowałem jest dr.Bartliński,kobiety omijajcie go wielkim
          łukiem,polecam dr,Kumaszkę.
    • aniaada Re: odnawiam temat - ginekolog w zabrzu 12.10.05, 10:22
      a czy doktor kumaszka przyjmuje państwowo? czy tylko prywatnie??
    • Gość: pacjętka Re: odnawiam temat - ginekolog w zabrzu IP: *.crowley.pl 12.10.05, 11:22
      A zna któraś z Was dr.Straszaka?
      • Gość: klaudia Re: odnawiam temat - ginekolog w zabrzu IP: *.stk.net.pl 12.10.05, 12:17
        dr.Kumaszka przyjmuje chyba tylko prywatnie,ale jest nie droga z usg za wizytę
        bierze 50 zł,to w porownaniu z innymi nie jest drogo.Jest bardzo miła i
        kompetentna,właśnie prowadziła moją ciążę którą dr.Bartliński spisał na
        straty.Mam dwu miesięcznego,zdrowego syna,którego by nie było gdyby nie ona.
      • Gość: Klaudia Re: odnawiam temat - ginekolog w zabrzu IP: *.stk.net.pl 12.10.05, 12:19
        O dr.Straszaku przeczytaj w ostatnim Głosie Zabrza,powinno Ci to wystarczyć
    • Gość: Marta Wojcieszek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.05, 14:33
      A co wiecie o Wojcieszku? Przyjmuje naprzeciwko dworca na Geothego.
      • Gość: kimbi Re: inne ginekologi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 21:53
        prosze o opinie na temat dwoch nazwisk oraz o jakies inne ale nie prywatne
        nazwiska. mam podane trzy ale prywatne gabinety: ewa kumaszka, pabiam marek i
        dr. dłubak.bardzo prosze o nazwiska dobrych lekarzy ale na kase. bo nasza
        dopiero znaleziona lekarka wyjezdza do warszawy(dr.wawrzkiewicz była w
        przychodni przy stacji kolejowej )bardzo prosze o odpowiedzi i sugestie
        • Gość: edzia Re: inne ginekologi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 21:30
          dłubaka lepiej sobie dartować, pozatym przyjmuje tylko prywatnie, przynajmniej
          tak było rok temu. Troche niepoważny i miły za kase. Ale zostawił mnie na
          lodzie praktycznie w ostatnim tyg. przedc rozwiązaniem. Może tak sie tylko
          zdarzyło, ale zdarzyło- niestety dla mnie.
        • Gość: nnusia1 Dr Wawrzkiewicz wyjeżdża? IP: *.Zabrze.Net.pl 19.10.05, 10:53
          Czy to prawda?Do tej pory właśnie ona prowadziła moją ciążę i byłam
          zadowolona...
    • Gość: kimbi Re: odnawiam temat - ginekolog w zabrzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 12:25
      ludki! odpiszcie odnośnie niepłatnych ale dobrych gin. w zabrzu! jest to prbolem
      w zabrzu, zreszta nie jeden!
    • aniaada Re: odnawiam temat - ginekolog w zabrzu 18.10.05, 12:30
      hmmm..i dalej nie wiem gdzie pójść...
      przejzałam całą liste dobry i zły ginekolog, przeczytałam wcześniejsze opinie
      forumowiczek z zabrza...i dalej jestem w lesie:))
      wypisze takich super złych, o których opinie znalazłam na innych forach:
      rychlik, zubowicz, marek, wojsa, kowalska , muszer, pabian,
      a o tych lekarzach opinie były podzielone: wróblewski, tyczyński, tiszler...
      dobre opinie ( tylko ) znalazłam na temat : łagan, kazimierczak, wojcieszek,
      wawrzkiewicz...na temat pani doktor kumaszki opinie były głównie dobre, ale
      świta mi że czytałam coś mało pochlebnego...
      i wiem tylko tyle żeby wystrzegać się tych z czarnej listy...
      • moomoo Re: odnawiam temat - ginekolog w zabrzu 18.10.05, 17:40
        O dr Wojcieszku słyszę same pochlebne opinie, problem tylko w tym, że się z nim
        nie urodzi bo nie pracuje w żadnym szpitalu położniczym tylko w Centrum
        Onkologii w Gliwicach
        • Gość: zdziwiona Re: odnawiam temat - ginekolog w zabrzu IP: *.broker.com.pl 19.10.05, 07:48
          A to sie teraz w polsce zmieniło.Ja mam 19-letnią córkę i do tej pory
          myslałam ,ze poród przyjmują połozne.Lekarz miął tą ciążę poprowadzić wiec nie
          ma aż takiego znaczenia , ze pracuje w innym miescie.
      • niusia1803 Taka prawda 19.10.05, 10:47
        Powiem ci tylko tyle, że ile kobiet tyle zdań... ja akurat mam bardzo dobrą
        opinie zarówno na temat dr Wojsy jak i dr Tiszlera. Pierwszy prowadził moją
        całą ciążę i naprawdę zawsze mogłam na niego liczyć, przy tym jest bardzo
        chętny aby objaśniać, co robi i znosi wszelkie pytania (a czasami go męczyłam;)
        U drugiego rodziłam (miałam akurat cc ze wskazań zdrowotnych) i jest naprawde
        fachowcem choć osobowość inna niż dr Wojsy (mniej rozmowny ale za to tez bardzo
        konkretny - w końcu nie chodziłam do niego na pogaduchy). Co do innych nie mam
        zdania bo nigdy nie korzystała z ich usług. Tak więc ak widzisz - i tak wybór
        należy do ciebie. Pozdr.
        • aniaada Re: Taka prawda 28.10.05, 07:19
          wiem dokładnie...i cały czas sie zastanawiam...myslę i myslę....narazie mam na
          tapecie pania kumaszkę...
          • Gość: bytomianka Re: Taka prawda IP: *.pl / *.ip-p05.gni.pl 05.11.05, 18:05
            I wlaśnie to jest dobry wybór!!! Tylko Kumaszka!! Przystępna cena, solidność,
            opieka ( w razie pobytu w szpitalu i nie tylko), zawsze dotępna, przyjaźnie
            nastawiona i przede wszystkim można z nią porozmawiać o każdej sprawie, nawet
            tej najbardziej krępującej.
            GORĄCO POLECAM!!!!!!!
            • aniaada Re: Taka prawda 24.01.06, 20:27
              mam pytanie - któras pani napisała że u pani kumaszki prawie zawsze długo sie
              czeka...ma dośc spore poslizgi...czy moze cos sie ostatnio zmieniło???aha - i
              jeszcze jedno - w jakie dni pani doktor przyjmuje???
              pozdrawiam
              • Gość: zaba Re: Taka prawda IP: *.pl / 217.153.42.* 24.01.06, 20:49
                We wtorki i czwartki. Ale trzeba się telefonicznie zarejestrować.
                • aniaada Re: Taka prawda 25.01.06, 06:52
                  wielkie dzięki...
                  • aniaada Re: Taka prawda 25.01.06, 06:56
                    aha - i co z tym długim czekaniem - nic sie naie zmieniło?? i jeszcze jedno
                    pytanko - wiem gdzie jest dubiela, chodze po tej ulicy - wiem ze w poblizu
                    wolnosci jest na tej ulicy jakas przychodnia - czy to tam pani doktor
                    przyjmuje??
    • galela Re: odnawiam temat - ginekolog w zabrzu 25.01.06, 13:47
      Wróblewski bardzo mnie źle potraktował, szczerze nie polecam. Poza tym mimo, że
      był w czasie mojego porodu w szpitalu (wiedział, że rodzę) nawet do mnie nie
      zajrzał. Chodziłam do niego prywatnie całą ciążę.
    • Gość: mama Dr.Kumaszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 10:16
      a o której mam zadzwonic zeby się zarejestrować?
    • aniaada Re: odnawiam temat - ginekolog w zabrzu 06.02.06, 13:59
      a teraz może z innej beczki - co z połozną?? czy pani doktor jakąś mi poleci?
      czy mam szukać sama - i tu konkretne pytanie - może macie jakies swoje typy??
    • Gość: janka Re: odnawiam temat - ginekolog w zabrzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 18:35
      wójtowicz-polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka