Gość: ZIUTA IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 23:19 Program konkretny , fachowy , profesjonalny i rokujący ogromne nadzieje społeczeństwa miasta Zabrze . Brawo Panie Prezydencie , warto głosować na Romana Urbańczyka !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: www.urbanczyk.pl - WARTO ZAJRZEC - polecam ! IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 26.09.02, 00:11 Program faktycznie jest OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zabrzanin Re: www.urbanczyk.pl - WARTO ZAJRZEC - polecam ! IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 26.09.02, 04:54 No i co z tego, że program jest ok? Program zawsze był ok, gorzej z realizacją. Dajcie się znów nabrać na obiecanki przedwyborcze... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiora Re: www.urbanczyk.pl - WARTO ZAJRZEC - polecam ! 26.09.02, 11:33 programy i przywodcow rzeczywiscie mamy wspanialych,tylko to przypadkowe spoleczenstwo zawsze cos zepsuje.Te melodyjki juz sie zegraly!Wolal bym normalnosc tych naszych przywodcow,a nie akcyjnych w momencie kampani wyborczej.Przeciez obecnie Milosciwie nam Panujacy gra tylko na naszej cierpliwosci i niespelnionej nadzieji na lepsze jutro.Szkoda tylko,ze jako inteligent sam nie potrafi z HONOREM odejsc(i wtedy zachowal by godnosc i jakies miejsce w naszej Histori).CZAS R>U> JUZ MIJA> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kit Program jest OK - Urbańczyk jest OK . IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.02, 11:39 Przeczytałem program , znam dotychczasowe wyniki działań prezydentury Urbańczyka i uważam że jedynym obecnie skutecznym i rzeczowym politykiem w naszym miście jest Urbańczyk - dlatego powinien zostać Prezydentem . Będziemy na Pana głosować Panie Prezydencie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Program jest OK - Urbańczyk jest OK . IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.09.02, 12:19 jakie sa wyniki realizacji rownie pieknych planow Urbanczyka z poprzednich kadencji? Ano wlasnie! Slowa zawsze byly piekne- gawiedz sie na nie lapala, niestety ich realizacji ze swieca szukac w naszej codziennosci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SIWY Re: www.urbanczyk.pl - WARTO ZAJRZEC - polecam ! IP: *.one.pl / 192.168.1.* 28.09.02, 08:43 Faktycznie strona ciekawa. Najciekawsze informacje znajdziemy w rubryce o kandydacie Pan U pisze iż jest - doświadczony i kompetentny - mgr inż. Od 11 lat Prezydent Zabrza - doświadczony to może jest ale w degradacji miasta Zabrze - skuteczny i dynamiczny w działaniu, osiąga założone cele, przezwycięża trudności - napewno osiąga założone cele ale chyba tylko prywatne, bo wątpię iż jedo założeniem jest doprowadzenie miasta do sytuacji w jakiej znajdowała się jeszcze 80 lat w stecz i nosiła miano Największej Wsi w Europie. Chociaż kto zna aspiracje Romana Urbańczyka? - zaangażowany społecznie - autor programu pomocy najuboższym i programu walki z bezrobociem, od lat aktywny w Stowarzyszeniu Rodzin Katolickich - (to prawdziwa perełka) ten program walki z bezrobociem naprawdę musi być interesujący, nawet gdyby był dobry to sam program nie wystarczy trzeba jeszcze podjąć skuteczne działania, a ich skutek widać na ulicy Roosvelta w Urzędzie Pracy - lista bezrobotnych ciągle Rośnie - oddany rodzinie - żonaty od 26 lat, trójka dzieci - czy akurat ten aspekt życia świadczy o kompetencjach Romana U. na prezydenta miasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SIWY Re: www.urbanczyk.pl - WARTO ZAJRZEC - polecam ! IP: *.one.pl / 192.168.1.* 28.09.02, 08:45 Ciekawostką jest jeszcze fakt iż z tej właśnie strony można wysłać pytania do naszego "szacownego" prezydenta. Ciekawe kto na nie odpowiada chyba ZIUTA. Bo na spotkaniach z Panem U. można się przekonac iż ona na żadne zadane pytanie nie potrafi odpowiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: www.urbanczyk.pl - WARTO ZAJRZEC - polecam ! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.09.02, 08:49 Ja tam wkleilem mu calego posta "Program przykoscielnego kacyka- Urbanczyka". Odpowiedzi nie ma! Ziuta ma wolny weekend! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Re: www.urbanczyk.pl - WARTO ZAJRZEC - polecam ! IP: *.one.pl / 192.168.1.* 28.09.02, 09:10 Myślę iż do programu pana U nalezy jeszcze dodać komentaże ażeby potencjalni wyborcy mniej zorientowani nie dali się wprowadzić w kabałę. Program wyborczy, który prezentuję jest rezultatem dogłębnej analizy obecnej sytuacji społeczno-gospodarczej Miasta (na którą to miałem niebagatelny wpływ przez ostatnie 11 lat). Bieżące problemy Zabrza - przede wszystkim duże bezrobocie - wynikają zarówno z ogólnej sytuacji gospodarczej naszego kraju, jak i z problemów, z którymi boryka się nasz region (winikające z mojej bezczynności). Główne tezy programowe są moją odpowiedzią na tę sytuację, która koresponduje z działaniami, podjętymi przez władze samorządowe Zabrza na przestrzeni ostatnich jedenastu lat. Mój Program jest oparty na dwóch (jedynie słownych) filarach: program Rozwoju Zabrza program rozwiązania problemów społecznych PROGRAM ROZWOJU ZABRZA Zabrze Miastem Nauki (wykształcenie najwi ększej rzeszy bezrobotnych, ażeby każdy z nich mógł wyjechać z tego miasta) Zabrze Miastem Inwestycji (stacje benzynowe przy każdej ulicy i 2 hipermarkety dla każdej dzielnicy) Zabrze musi stawiać na rozwój (jeśli nie gospodarczy to przynajmniej ilości bezrobotnych). O tym jestem dogłębnie przekonany i temu podporządkowane były także działania kierowanego przeze mnie Zarządu Miasta. Jako wybrany w wyborach bezpośrednich prezydent zrobię co tylko w ludzkiej mocy, aby Zabrzanie z Zabrza byli dumni (iż z niego wyjechali i nie są już pod rządami kacyka)! PROGRAM ROZWIĄZANIA PROBLEMÓW SPOŁECZNYCH Nowe miejsca pracy (np. kościelnych) Bezpieczne Zabrze (utworzeniu listy miejsc niebezpiecznych ażeby żaden rozsądny mieszkaniec tam się nie zapuszczał) ... ... Spora część obowiązków w zakresie zagwarantowania prawa do pracy, jak i utrzymania bezpieczeństwa i porządku publicznego należy do władz państwowych i administracji rządowej (teraz myję ręce). Jednakże nie możemy z założonymi rękami patrzeć (czyli robić to co robiłem przez ostatnie lata), jak problemy te zamiast maleć, z roku na rok narastają (do tego spostrzerzenia doprowadziła mnie grupa wysoce wykształconych socjologów). Jestem przekonany, że prezydent miasta, wraz z Radą Miasta musi podjąć działania, zmierzające do rozwiązania lub ograniczenia patologii bezrobocia i przestępczości. Wiele dobrych i skutecznych środków zaradczych już wprowadziliśmy (zwiększamy ilość strażników miejskich i ilość blokad na kołach, bo kto normalny wprowadza kontraktowych policjantów). Jednakże mam świadomość, że jest to zaledwie ta przysłowiowa kropla w morzu potrzeb (więc nie liczcie na jakąkolwiek poprawę). Wobec powyższego, jako wybrany w wyborach bezpośrednich prezydent zamierzam wprowadzić programy: Walki z Bezrobociem i Bezpieczne Zabrze (proszę nie mylić z podjęciem walki z tymi problemami - to ma byc tylko papierowy dokument). Przedstawiony Program jest oparty na moim jedenastoletnim doświadczeniu w pracy dla Zabrza i w zarządzaniu Miastem (chociaz nie wiem czy to wystarczy i czy nie będzie mi potrzebnych jeszcze kilka kadencji ażeby mi otworzyć oczy). ... Mam nadzieję iż te krótkie komentaże przybliżą państwu program "jedynego słusznego kandydata" do odstawki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIUTA Re: www.urbanczyk.pl - WARTO ZAJRZEC - polecam ! IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 28.09.02, 11:33 ŁYSY i SIWY - to jedna i ta sama osobą, która wspólnie z niejakim mario 2 próbują przekonać NAS mieszkańców miasta o nieoddawaniu głosu na Pana Romana Urbańczyka . Co zwraca uwagę w ich wypowiedziach - to , że poza krytyką wszystkiego i wszystkich co wiąże się z nazwiskiem Urbańczyk - niczego nie proponują . Znamy te metody , znamy ... Powstaje pytanie - slaczego Pan Roman Urbańczyk jest aż taką Gwiązdą na tym Forum skoro jest to człowiek który wszystkospaprał w mieście ??? Odpowiem Wasz - oni po prostu sami nie wierzą w to co piszą , a piszą` dlatego bo wiedzą że Roman Urbańczyk ma ogromne szanse pozostać prezydentem w tym mieście ; jest to obecnie najlepszy , najbardziej kompetentny kandydat na Prezydenta Miasta . Jeszcze jedno - zabawa z krytyką każdego programu np. SLD , SAMOOBRONY można rozpocząć krytykują podobnie jak i Wy każde słowo , każdy zamysł - nic to nie daje . Razem można zroboić wiele - osobno nic - poza głupią i bezsensowną dyskutą. Gdy Urbańczyk dojdzie do władzy w następbej kadencji utworzy zapewne szeroką koalicję ugrupowań i osób chcących zmienić nasze miasto , wykorzystać każdy rozsądny program - tego np brak w programach innych kandydatów . "Dajcie człowieka - paragraf znajdziemy " - prawda Panowie SIWY / LYSY oraz MARIO ???? Metody są nam znane, widać tęsknicie za nimi ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: www.urbanczyk.pl - WARTO ZAJRZEC - polecam ! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.09.02, 12:28 Czy oskarzylas juz swoj mozg o niewywiazywanie sie ze swoich obowiazkow? To przeciez ty kreujesz U. na gwiazde. Jego "popularnosc" tutaj, to jedynie twoje imaginacje co do jego blaskomiotnej wielkosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwek Re: www.urbanczyk.pl - WARTO ZAJRZEC - polecam ! IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 14.10.02, 22:56 Dobry program . dobry kandydat ! Odpowiedz Link Zgłoś