Gość: J.K.K. IP: router:* / 192.168.2.* 09.10.02, 21:25 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiora Re: Kto obserwował debatę? 09.10.02, 21:44 mam prosbe:przekazujcie informacje o ewentualnych datach i miejscach debat.Pozdrawiam-kasiora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.K.K. Re: Kto obserwował debatę? IP: router:* / 192.168.2.* 09.10.02, 22:41 O key. Odpowiedz Link Zgłoś
fatyga Re: Kto obserwował debatę? 10.10.02, 09:48 Ja miałem tę wątpliwą przyjemność. Największe zaskoćzenie in plus - nieźle prezentująca się Kozłowska (o wyglądzie oczywiście piszę) Najwieksze in mimus - fatalny bełkot pani Szulikowej. Ewidentnie merytorycznie zaś najlepiej przygotowani panowie Urbańczyk i Gołubowicz. Zyczę im odydwu drugiej tury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SIWY Re: Kto obserwował debatę? IP: *.one.pl / 192.168.1.* 10.10.02, 16:05 R.U. i Gołubowicz byli przygotowani bo to miała być ich debata (więc zapewne znali pytania) Natomiast Kozłowska została wyciągnięta z widowni Odpowiedz Link Zgłoś
greedo Re: Kto obserwował debatę? 10.10.02, 13:48 He, he, najlepsze było jak na pytanie o niepełnosprawnych w mieście wszyscy postulowali powołanie pełnomocnika ds. niepełnosprawnych, najbardziej Gołubowicz, a występujący na koniec Urbańczyk dopiero przypomniał, że organizacje pozarządowe w uzgodnieniu z miastem powołały panią Helenę Breczko (notabene kandyduje do rady z listy Gołubowicza). Trochę pokory państwo kandydaci i trochę popracować nad wiedzą o mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Kto obserwował debatę? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.02, 17:12 najlepszą wiedzę o mieście mają taksówkarze i listonosze. Ale to chyba nie wystarczy by kandydować, prawda? Moim zdaniem kandydaci wszyscy wykazywali odpowiedznią znajomość problemów miasta. Istotne jest, jak zamierzają tę wiedzę wykorzystać. Urbańczyk nie pozostawia złudzeń - on z tej wiedzy nie korzysta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Kto obserwował debatę? IP: 213.216.77.* 13.10.02, 13:44 tylko problem w tym, że sam r.u. nie wiedział, że faktycznie ktoś jest na tym stanowisku, dostał "ściągę" z nazwiskiem Pani Heleny Breczko szkoda, że jej nie było, bo przynajmniej by się wypowiedziała na jakiej zasadzie została powołana i przez kogo i czy wogóle. r.u. kłamał w żywe oczy, ale ponoć ta kwestia zostanie ujawniona w prasie. Odpowiedz Link Zgłoś
zabrzanin Re: Kto obserwował debatę? 11.10.02, 08:56 Najbardziej kompetentna była Szulikowa - na każde pytanie wydukała jedynie, że trzeba stworzyć plan i potem go realizować, i ona to zrobi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renee Re: Kto obserwował debatę? IP: *.za-tp.digi.pl 11.10.02, 16:00 Pani Kozłowska sprawiała wrażenie jakby była na lekkiej fazie. W ogóle poziom przygotowania obu pań był gorzej niż żenujący...A jeśli idzie o urzędującego prezydenta to najbardziej wbił mi sie w pamięć jego złośliwy uśmieszek...Oby nie uśmiechał się tak samo 27.10... Odpowiedz Link Zgłoś