Gość: haes IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.05, 23:27 czy ktoś wie, gdzie jest restauracja U Macieja ? wybieramy się tam na Sylwestra i nic nie wiemy o tym lokalu pozdrawiam zabrzan Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jo Re: U Macieja IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 21.11.05, 00:49 Jest U Macieja:) Nie slyszalem;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi :] Re: U Macieja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.05, 12:58 nie wiem.... może na maciejowie?? ;> to nie wiesz gdzie idziesz? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: U Macieja IP: 212.106.128.* 21.11.05, 14:03 Czemu na Maciejowie...:) To znaczy, że knajpka "U Heleny" musi być na Helence? :) "U Biskupa"...w Biskupicach, "U Pawełka"...na Pawłowie, "Za Borem"...na Zaborzu, "Koniczynka" czy "Konik na bieguinach"...w Kończycach, "U Grzyba"...w Grzybowicach, a np "Rocky"...w Rokitnicy. :) Można i tak kojarzyć...A np "Mc(Donald)"-powinien być też tylko i wyłącznie na Maciejowie. ;) Ale ja osobiście lokalu nie znam i proponuję sie dowiedzieć gdzie on jest i czy w ogóle istnieje, bo do Sylwestra już coraz bliżej. :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi :] Re: U Macieja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.05, 14:25 hiehie :D no tak mi sie skojrzyło.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haes Re: U Macieja IP: *.crowley.pl 21.11.05, 14:35 załatwianie imprezy odbywa się przez znajomych znajomych etc stąd niedokładne informacje jeszcze się okaże ,ze knajpka jest w Rudzie a nie Zabrzu i nie U Macieja a np. U Matyldy to tak jak z tym radiem Erewań sie robi :-))) sorry za zamieszanie, ale może komuś sie obiła o oczy taka nazwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znający Re: U Macieja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 14:44 obija sie o uszy i oczy. Łatwo ja znaleść mieści się w kierunku północnym tuż za noworemontowanym mostem na ulicy Kondratowicza w Maciejowie. (sic!) Teraz wiem dlaczego były Prezydent tak nalegał na budowę tego mostu - aby mieć bliżej do tego lokalu. Co prawda każdy ma tam wyznaczony rewir - niezbyt duzej wielkosci - ale zawsze to coś! Polecam rezerwacje nie tylko na określony dzień ale na.....zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franz Pod Dzienciolem IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.11.05, 15:20 Bede w Zabrzu i polecono mi fajna knajpke o nazwie Pod Dzienciolem.Czy ktos z was ja zna i przy jakiej ul. ona jest. Pozdrawiam Franz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Pod Dzienciolem IP: 212.106.128.* 21.11.05, 15:25 Nie ma takiej...Ale jak poszukasz to moze "Pod Dzięciołem"...znajdziesz. :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bg Re: Pod Dzienciolem IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 21.11.05, 16:38 Jak juz to "Pod Kasztanami", na wolności obok zjadu na Waryńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Re: Pod Dzienciolem IP: *.bater.net.pl / *.bater2.zabrze.pik-net.pl 21.11.05, 18:40 pod dzięciołem to może w jakimś parku to jest co?? hihi :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haes Re: U Macieja IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.05, 22:29 dzięki za info :-) teraz bedzie nam łatwiej znaleźć - przynajmniej na razie na mapie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś