samoobron 11.10.02, 19:00 Proponuję, aby przenieść wszelkie polityczne dyskusje na forum dyskusyjne samoobrony. free4web.pl/FS/i/34014/ Zostawmy forum Gazety dla normalnych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
samoobron Re:skad to krytyczne samookreslenie??? 11.10.02, 19:15 Ktoś kto wymyślił to forum, na pewno nie myślał o polityce. Gdyby to była "Polityka.pl" to może. Ale "Gazeta.pl", kojarzy się raczej z innymi niż polityka tematami. Poza tym, "normalny" (czytaj zwykły) człowiek nie ma czasu na poltykę. Tyra od zmierzchu do świtu, aby zapewnić byt swojej rodzinie. Dotychczas ja także należałem do tych normalnych. Trochę z rozpędu kandyduję do rady miasta. Miałem nadzieję, że uda mi się coś zdziałać, szybko jednak się przekonałem, że nie mając czasu i pieniędzy, niewiele można zrobić. No cóż, wyborcy wybiorą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.K.K. No i co, będziemy przekonywać sami siebie? IP: router:* / 192.168.2.* 11.10.02, 20:13 Po cóż przenosić dyskusję? Tu idzie o przekonanie mieszkańców naszego miasta, którzy na pewno na polityczną stronę nie zajrzą. Znasz takie powiedzenie: "NIE INTERESUJESZ SIE POLITYKĄ TO BACZ ABY ONA NIE ZAINTERESOWAŁA SIĘ TOBĄ" I właśnie tak się dzieje teraz - ludzie nieświadomi dają się oszukiwać politykom! Usuwanie adresu strony wygląda mi brzydko! Piszmy o tym szeroko, jednak nawet gazeta boi się SAMOOBRONY! Odpowiedz Link Zgłoś
raban1 Re: No i co, będziemy przekonywać sami siebie? 11.10.02, 20:21 Przekonanych i tak nie przekonasz, a tych co o przekonaniach nie myślą, nie wiem jakbyś się starał, do myślenia raczej nie zmusisz. Zaglądam na witrynę Samoobrony codziennie i widzę, że się starają. Codziennie pojawia się nowe. Widać, że gość który pracuje nad ich witryną nieźle się stara. Albo nieźle mu płacą, albo jest niezłym fachowcem sercem i duszą oddanym ich sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: No i co, będziemy przekonywać sami siebie? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.10.02, 20:25 i w tym momencie sie zastanawiam, kto lepszy... ten, co za pieniadze z moich podatkow swoj ryj rozkleja na kazdym przystanku, czy ten, co mu to wypomina... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.K.K. Re: No i co, będziemy przekonywać sami siebie? IP: router:* / 192.168.2.* 11.10.02, 20:25 Tak, to porządny, młody człowiek. Strona super! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiora Re: No i co, będziemy przekonywać sami siebie? 11.10.02, 20:34 Gość portalu: J.K.K. napisał(a): > Tak, to porządny, młody człowiek. Strona super! -przylaczam sie(ale ma drobne,nieistotne bledy)Pozdrawiam-kasiora. Odpowiedz Link Zgłoś
samoobron Re: Forum samoobrony 11.10.02, 20:38 Nad witryną zabrzańskiej samoobrony, pracuję ja sam i nikt więcej. I nikt mi za to nie płaci. Taki już jestem. Odpowiedz Link Zgłoś