Gość: Prawdziwy Student IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.02, 17:16 Popierałem Pana w I turze i teraz także. Cieszę się, że pokonał Pan tego komunistę. Pewnie w II turze także Pan wygra. Pozdrawiam! Prawdziwy Student Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
achim0 Re: Pan Urbańczyk Prezydentem Zabrza 28.10.02, 17:19 Podpisuję się pod tym obiema rękoma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIUTA Re: Pan Urbańczyk Prezydentem Zabrza IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 28.10.02, 17:30 Ja też jestem caŁym sercem za NASZYM Prezydentem Romanem Urbańczykiem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: job Re: Pan Urbańczyk Prezydentem Zabrza IP: *.icm.edu.pl / *.sobieskiego.trzepak.pl 28.10.02, 17:36 ty masz serce -ja myślałem że skarbonke na drobne od pana "U" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kameleon Re: Pan Urbańczyk Prezydentem Zabrza IP: *.icm.edu.pl / *.sobieskiego.trzepak.pl 28.10.02, 17:34 a ja mogę na to splunąć również dwa razy ps. prawdziwy z chęcią bym się z tobą zobaczył jestem ciekaw czy wyglądasz tak jak twoje posty a poza tym załorze się że nie jesteś zbyt bystry jeśli jesteś naprawde studentem to jestem ciekaw jakiego wydziału i gdzie bo jeszcze nie spotkałem nikogo w twoim wieku kto miał by tak głupie poglądy -no chyba że jesteś "wietrznym"studentem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SIWY Re: Pan Urbańczyk Prezydentem Zabrza IP: *.one.pl / 192.168.1.* 28.10.02, 18:03 Napewno studiuje na KUL albo w seminarium. Na szczęście jest jeszcze jedna tura wyborów, obyśmy nie stracili jeszcze 4 lat bo 12 nam wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarin pewnie masz racje SIWY IP: *.icm.edu.pl / *.sobieskiego.trzepak.pl 28.10.02, 18:13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieuczciwy Re: pewnie masz racje SIWY IP: *.bnet.pl / 10.10.25.* 28.10.02, 20:21 Urbańczyk idealny niestety nie jest. Ale Gołubowicz komunista... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarin sensacja nieuczciwy zmienia orientacje IP: *.icm.edu.pl / *.sobieskiego.trzepak.pl 28.10.02, 20:35 Gość portalu: nieuczciwy napisał(a): > Urbańczyk idealny niestety nie jest.---na taki post czekałem zwycięstwo > Ale Gołubowicz komunista...-----pukni się był chłopcze był jak w polsce był inny ustrój (poraz setny J.Gołubowicz jest jedynie kandydatem wystawionym przez SLD-UP) ps.nieuczciwy od kiedy sądzisz że pan"U"nie jest idealny ?-może od dzisiaj dopiero kiedy przegrał paromastoma głosami z J.Gołubowiczem!!! -typowe dla tego typu ludzi po 2 turze będzie wychwalał J.Gołubowicza jak niegdyś urbańczyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tiger Re: Pan Urbańczyk Prezydentem Zabrza IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.02, 00:04 PO pierwsze to Urbanczyk wygrał paroma setkami glosow, a po drugie kazda reakcja moze spotkac sie z czyjims niezadowoleniem - tylko osoba nic nie robiaca jak pan Jurek Golubowicz ktorej przez 12 lat nie bylo widac w miescie i nic dla tego miasta nie zrobila nikomu nie mogla podpasc. Np Remontujesz ulice , wymieniasz kanalizacje, infrastrukture ukladasz kosteczki - ulica wyglada super a jaki jest odzew - dlaczego przez 2 miesiace musialem chodzic po placu budowy bo rozkopaliscie cala ulice, dlaczego duzo drozsza firma z zabrza nie wygrala tego przetargu (choc w ustawie o tym mowiacej podtawowym kryterium wyboru jest cena ) i zadko kiedy uslyszy sie - fajnie ze mamy wyremontowana ulice . To jest Polska wlaśnie - wszyscy potrafimy nazekac , ale zeby cos dobrego samemu zrobic, albo z czegos sie uceszyc to nie ma nikogo To przykre ... Dlatego glosuje na pana Urbańczyka bo pomimo nie zawsze trafnych decyzji jest najlepszym kandydatem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antykler Re: Pan Urbańczyk Prezydentem Zabrza IP: *.bnet.pl / 10.10.25.* 01.11.02, 00:21 A wiesz dlaczego mamy takie ładne kosteczki i kto je układał? No nie wiesz, bo jakbyś wiedział, tobyś nawet nie zaczynał tematu, bo jakby moja siostra (albo ktoś z rodziny) miał sobie firmę budowlaną, to też by dostał takie zlecenia..A po co nam kosteczki w lesie w mikulczycach np? No? Dla sarenek pewnie, a to, że się sypie teatr w środku miasta to ok..to po pierwsze, a po drugie kup sobie gazetę albo idź pod urząd (przy okazji pocałuj U w ...bo lubisz) i zobacz, że wygrał ledwo 120 głosami. A po trzecie wy wszyscy "wielbiciele" U sami sobie zaprzeczacie, w jednym poście Gołubowicz jest komuch okrutny,a w drugim nic nie robił, jak mozna być komuchem nic nie robiąc? Ciekawostka...Po czwarte, nawet jakby droższa firma z zabrza zostawiła podatki w zabrzu, i dała ludziom pracę, tobyśmy lepiej na tym wyszli, ale do tego trzeba mieć gospodarza miasta, a nie takiego co patrzy która firma da więcej, ale w łapę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sari Re: Pan Urbańczyk Prezydentem Zabrza IP: *.icm.edu.pl / *.sobieskiego.trzepak.pl 01.11.02, 12:53 Podobnie było z Mostostalem i nowym mostem który mógł być bydowany już 3 lata temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pukel Re: Pan Urbańczyk Prezydentem Zabrza IP: *.visp.energis.pl 01.11.02, 16:38 > A wiesz dlaczego mamy takie ładne kosteczki i kto je układał? No nie wiesz, bo > jakbyś wiedział, tobyś nawet nie zaczynał tematu, bo jakby moja siostra (albo > ktoś z rodziny) miał sobie firmę budowlaną, to też by dostał takie zlecenia.. szkoda komentowac, łatwo oszczerstwo rzucić, a czyja niby siostra ma firmę albo kto z rodziny? takie twierdzenia trzeba udowodnic a nie szkalowac czyjes imię bezpodstawnie - jeśli wiesz to proszę powiedz. a nie bądz plotkarzem, który słucha jakiegoś głuchego telefonu i rozsiewa kłamliwe plotki > się sypie teatr w środku miasta to ok..to po pierwsze, jaki teatr się sypie? bo nie widziałem??? ten jeden który stoi w Zabrzu jest właśnie remontowany. a jeśli chodzi o teatr jako organizację to ma się coraz lepiej po pierwsze poziom jest coraz wyższy po drugie od dwóch lat odbywa się unikatowy na skalę polską przegląd dramatu współczesnego, który właśnie niedawno się zakończył, ale widzę ze ty w teatrze chyba daaaaawno nie byłeś, a szkoda bo to takie kulturalne miejsce... >Po czwarte, nawet > jakby droższa firma z zabrza zostawiła podatki w zabrzu, i dała ludziom pracę, > tobyśmy lepiej na tym wyszli, zgadzam się, że lepiej byśmy na tym wyszli ale niestety to nie Pan Urbańczyk uchwalał taką a nie inną ustawę o zamówieniach publicznych, która zabrania wszelkich preferencji dla "firm lokalnych" i w przeciwieństwie do lewicy naszego miasta i nawet posła chojnackiego (który publicznie zachęcał do łamania prawa - ust.o zam.publ. będąc jednym z tych którzy głosowali za ustawą o zamówieniach w takim właśnie kształcie) Pan Prezydent Urbańczyk działa zgodnie z prawem, i nikogo nie nakłania do łamania tego prawa. A poza tym obudźcie się ludzie my nie żyjemy na bezludnej wyspie nasze firmy wygrywają także przetargi w innych miastach, nie wszyscy zabrzanie pracują w naszym mieście jesteśmy wielką aglomeracją a z waszych głosów wychodzi taka zaściankowość, że aż strach, a może wybudujemy chiński mur wokół miasta i nikogo nie wpuścimy? Tylko kto wtedy do nas przyjdzie z jakąkolwiek inwestycją? Na co nam wtedy specjalna strefa ekonomiczna, ktora powstała w Zabrzu dzięki temu a nie innemu prezydentowi i już zaczyna przynosić efekty w postaci pierwszej inwestycji, za którą pójdą kolejne. ale do tego trzeba mieć gospodarza miasta, a nie > takiego co patrzy która firma da więcej, ale w łapę. a to stwierdzenie jest oburzające! jeśli o czymś takim wiesz to biegnij do prokuratury i zaraz zgłoś. to tam jest adres takich informacji. a jeśli nie to bardzo proszę nie rzucaj na wiatr takich słów bo to po prostu kłamstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLGA Re: Pan Urbańczyk Prezydentem Zabrza IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.02, 22:56 Kłamiesz i wymyślasz oszustwa kłamco paskudny. Urbańczyk nie ma firmy budowlanej ani nikt z jego rodziny. Jak znasz taką firmę to podaj choćby nazwę i adres siedziby oszuście komunistyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SIWY Re: Pan Urbańczyk Prezydentem Zabrza IP: *.one.pl / 192.168.1.* 01.11.02, 15:02 Tu akurat muszę się z tobą zgodzić - ulice wyglądają lepiej. Każdy BEZROBOTNY który z nudów przechadza się po Zabrzańskim deptaku ci to przyzna. Odpowiedz Link Zgłoś