Dodaj do ulubionych

Pan Urbańczyk Prezydentem Zabrza

IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.02, 17:16
Popierałem Pana w I turze i teraz także. Cieszę się, że pokonał Pan tego
komunistę. Pewnie w II turze także Pan wygra. Pozdrawiam! Prawdziwy Student
Obserwuj wątek
    • achim0 Re: Pan Urbańczyk Prezydentem Zabrza 28.10.02, 17:19
      Podpisuję się pod tym obiema rękoma.
      • Gość: ZIUTA Re: Pan Urbańczyk Prezydentem Zabrza IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 28.10.02, 17:30
        Ja też jestem caŁym sercem za NASZYM Prezydentem Romanem Urbańczykiem!!!
        • Gość: job Re: Pan Urbańczyk Prezydentem Zabrza IP: *.icm.edu.pl / *.sobieskiego.trzepak.pl 28.10.02, 17:36
          ty masz serce -ja myślałem że skarbonke na drobne od pana "U"
      • Gość: kameleon Re: Pan Urbańczyk Prezydentem Zabrza IP: *.icm.edu.pl / *.sobieskiego.trzepak.pl 28.10.02, 17:34
        a ja mogę na to splunąć również dwa razy

ps. prawdziwy z chęcią bym się z tobą zobaczył jestem ciekaw czy wyglądasz tak
        jak twoje posty a poza tym załorze się że nie jesteś zbyt bystry

jeśli jesteś naprawde studentem to jestem ciekaw jakiego wydziału i gdzie bo
        jeszcze nie spotkałem nikogo w twoim wieku kto miał by tak głupie poglądy -no
        chyba że jesteś "wietrznym"studentem
        • Gość: SIWY Re: Pan Urbańczyk Prezydentem Zabrza IP: *.one.pl / 192.168.1.* 28.10.02, 18:03
          Napewno studiuje na KUL albo w seminarium.

Na szczęście jest jeszcze jedna tura wyborów, obyśmy nie stracili jeszcze 4 lat
          bo 12 nam wystarczy
          • Gość: sarin pewnie masz racje SIWY IP: *.icm.edu.pl / *.sobieskiego.trzepak.pl 28.10.02, 18:13
            • Gość: nieuczciwy Re: pewnie masz racje SIWY IP: *.bnet.pl / 10.10.25.* 28.10.02, 20:21
              Urbańczyk idealny niestety nie jest.
              Ale Gołubowicz komunista...
              • Gość: sarin sensacja nieuczciwy zmienia orientacje IP: *.icm.edu.pl / *.sobieskiego.trzepak.pl 28.10.02, 20:35
                Gość portalu: nieuczciwy napisał(a):

> Urbańczyk idealny niestety nie jest.---na taki post czekałem zwycięstwo
                > Ale Gołubowicz komunista...-----pukni się był chłopcze był jak w polsce był
                inny ustrój (poraz setny J.Gołubowicz jest jedynie kandydatem wystawionym przez
                SLD-UP)

ps.nieuczciwy od kiedy sądzisz że pan"U"nie jest idealny ?-może od dzisiaj
                dopiero kiedy przegrał paromastoma głosami z J.Gołubowiczem!!!

-typowe dla tego typu ludzi po 2 turze będzie wychwalał J.Gołubowicza jak
                niegdyś urbańczyka
    • Gość: Tiger Re: Pan Urbańczyk Prezydentem Zabrza IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.02, 00:04
      PO pierwsze to Urbanczyk wygrał paroma setkami glosow, a po drugie kazda
      reakcja moze spotkac sie z czyjims niezadowoleniem - tylko osoba nic nie
      robiaca jak pan Jurek Golubowicz ktorej przez 12 lat nie bylo widac w miescie
      i nic dla tego miasta nie zrobila nikomu nie mogla podpasc.
      Np Remontujesz ulice , wymieniasz kanalizacje, infrastrukture ukladasz
      kosteczki - ulica wyglada super a jaki jest odzew - dlaczego przez 2 miesiace
      musialem chodzic po placu budowy bo rozkopaliscie cala ulice, dlaczego duzo
      drozsza firma z zabrza nie wygrala tego przetargu (choc w ustawie o tym
      mowiacej podtawowym kryterium wyboru jest cena ) i zadko kiedy uslyszy sie -
      fajnie ze mamy wyremontowana ulice .
      To jest Polska wlaśnie - wszyscy potrafimy nazekac , ale zeby cos dobrego
      samemu zrobic, albo z czegos sie uceszyc to nie ma nikogo
      To przykre ...

Dlatego glosuje na pana Urbańczyka bo pomimo nie zawsze trafnych decyzji jest
      najlepszym kandydatem.
      • Gość: antykler Re: Pan Urbańczyk Prezydentem Zabrza IP: *.bnet.pl / 10.10.25.* 01.11.02, 00:21
        A wiesz dlaczego mamy takie ładne kosteczki i kto je układał? No nie wiesz, bo
        jakbyś wiedział, tobyś nawet nie zaczynał tematu, bo jakby moja siostra (albo
        ktoś z rodziny) miał sobie firmę budowlaną, to też by dostał takie zlecenia..A
        po co nam kosteczki w lesie w mikulczycach np? No? Dla sarenek pewnie, a to, że
        się sypie teatr w środku miasta to ok..to po pierwsze, a po drugie kup sobie
        gazetę albo idź pod urząd (przy okazji pocałuj U w ...bo lubisz) i zobacz, że
        wygrał ledwo 120 głosami. A po trzecie wy wszyscy "wielbiciele" U sami sobie
        zaprzeczacie, w jednym poście Gołubowicz jest komuch okrutny,a w drugim nic nie
        robił, jak mozna być komuchem nic nie robiąc? Ciekawostka...Po czwarte, nawet
        jakby droższa firma z zabrza zostawiła podatki w zabrzu, i dała ludziom pracę,
        tobyśmy lepiej na tym wyszli, ale do tego trzeba mieć gospodarza miasta, a nie
        takiego co patrzy która firma da więcej, ale w łapę.
        • Gość: sari Re: Pan Urbańczyk Prezydentem Zabrza IP: *.icm.edu.pl / *.sobieskiego.trzepak.pl 01.11.02, 12:53
          Podobnie było z Mostostalem i nowym mostem który mógł być bydowany już 3 lata
          temu
        • Gość: pukel Re: Pan Urbańczyk Prezydentem Zabrza IP: *.visp.energis.pl 01.11.02, 16:38

> A wiesz dlaczego mamy takie ładne kosteczki i kto je układał? No nie wiesz,
          bo
          > jakbyś wiedział, tobyś nawet nie zaczynał tematu, bo jakby moja siostra (albo
          > ktoś z rodziny) miał sobie firmę budowlaną, to też by dostał takie zlecenia..

szkoda komentowac, łatwo oszczerstwo rzucić, a czyja niby siostra ma firmę albo
          kto z rodziny? takie twierdzenia trzeba udowodnic a nie szkalowac czyjes imię
          bezpodstawnie - jeśli wiesz to proszę powiedz. a nie bądz plotkarzem, który
          słucha jakiegoś głuchego telefonu i rozsiewa kłamliwe plotki

> się sypie teatr w środku miasta to ok..to po pierwsze,

jaki teatr się sypie? bo nie widziałem??? ten jeden który stoi w Zabrzu jest
          właśnie remontowany. a jeśli chodzi o teatr jako organizację to ma się coraz
          lepiej po pierwsze poziom jest coraz wyższy po drugie od dwóch lat odbywa się
          unikatowy na skalę polską przegląd dramatu współczesnego, który właśnie
          niedawno się zakończył, ale widzę ze ty w teatrze chyba daaaaawno nie byłeś, a
          szkoda bo to takie kulturalne miejsce...

>Po czwarte, nawet
          > jakby droższa firma z zabrza zostawiła podatki w zabrzu, i dała ludziom
          pracę,
          > tobyśmy lepiej na tym wyszli,

zgadzam się, że lepiej byśmy na tym wyszli ale niestety to nie Pan Urbańczyk
          uchwalał taką a nie inną ustawę o zamówieniach publicznych, która zabrania
          wszelkich preferencji dla "firm lokalnych" i w przeciwieństwie do lewicy
          naszego miasta i nawet posła chojnackiego (który publicznie zachęcał do łamania
          prawa - ust.o zam.publ. będąc jednym z tych którzy głosowali za ustawą o
          zamówieniach w takim właśnie kształcie) Pan Prezydent Urbańczyk działa zgodnie
          z prawem, i nikogo nie nakłania do łamania tego prawa. A poza tym obudźcie się
          ludzie my nie żyjemy na bezludnej wyspie nasze firmy wygrywają także przetargi
          w innych miastach, nie wszyscy zabrzanie pracują w naszym mieście jesteśmy
          wielką aglomeracją a z waszych głosów wychodzi taka zaściankowość, że aż
          strach, a może wybudujemy chiński mur wokół miasta i nikogo nie wpuścimy? Tylko
          kto wtedy do nas przyjdzie z jakąkolwiek inwestycją? Na co nam wtedy specjalna
          strefa ekonomiczna, ktora powstała w Zabrzu dzięki temu a nie innemu
          prezydentowi i już zaczyna przynosić efekty w postaci pierwszej inwestycji, za
          którą pójdą kolejne.

ale do tego trzeba mieć gospodarza miasta, a nie
          > takiego co patrzy która firma da więcej, ale w łapę.

a to stwierdzenie jest oburzające! jeśli o czymś takim wiesz to biegnij do
          prokuratury i zaraz zgłoś. to tam jest adres takich informacji. a jeśli nie to
          bardzo proszę nie rzucaj na wiatr takich słów bo to po prostu kłamstwo.
        • Gość: OLGA Re: Pan Urbańczyk Prezydentem Zabrza IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.02, 22:56
          Kłamiesz i wymyślasz oszustwa kłamco paskudny. Urbańczyk nie ma firmy
          budowlanej ani nikt z jego rodziny. Jak znasz taką firmę to podaj choćby nazwę
          i adres siedziby oszuście komunistyczny.
      • Gość: SIWY Re: Pan Urbańczyk Prezydentem Zabrza IP: *.one.pl / 192.168.1.* 01.11.02, 15:02
        Tu akurat muszę się z tobą zgodzić - ulice wyglądają lepiej. Każdy BEZROBOTNY
        który z nudów przechadza się po Zabrzańskim deptaku ci to przyzna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka