Dodaj do ulubionych

KOMUNO - NIE WRACAJ Z ZAŚWIATÓW !!!!

IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 00:11
Komuno - nie wracaj ... W dniu 10 listopada oddamy głosy na NASZEGO
Prezydenta Urbańczyka !!! Roman URBAŃCZYK Prezydentem Miasta Zabrze !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ( . )( . ) [...] IP: *.bnet.pl / 10.10.25.* 29.10.02, 13:46
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: mieszkaniec Re: KOMUNO - NIE WRACAJ Z ZAŚWIATÓW !!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.02, 14:41
        Prawdziwy komunistyczny idiota odezwał się na tym forum . Jak masz dowody na to
        co piszesz to leć jak najszybciej do Prokuratury a nie pisz obelżywych głupot i
        kłamstewek pokroju PZPR . Co za chamstwo .
        • Gość: SIWY Nie chcemy żeby czarownice palono na stosach IP: *.one.pl / 192.168.1.* 29.10.02, 16:10
          "Nie chcemy żeby czarownice palono na stosach"

Taki tytuł można by dać jeśli chodzi o wejście opcji politycznych związanych z
          kościołem. Czy w tym kraju ludzie nie zrozumią czym się różni komunizm od
          socjaldemokracji, a wydawało by się iż mamy coraz to bardziej wykształcone
          społeczeństwo.
          Po drugie mamy bardzo mądre przysłowie "jedna jaskółka wiosny nie czyni". To
          tyczy się ewentualnego zwycięstwa Gołubowicza.

A po trzecie czy ktoś z was zauważył ogólnoeuropejską tendecję której to
          skutkiem jest opanowanie rządów przez socjaldemokrację.

A jeszcze jedno wiem że zaraz pod tym postem znajdzie się napis że Gołubowicz
          był pierwszym sekretarzem. Nie chcę go bronić tylko zauważam pewne zjawisko.
          Wszyscy wiedzą kto to jest JACEK KUROŃ - wielki działacz prawicowy, autor listu
          do parti za który to odsiedział 2 lata(w sumie odsiedział 8), założyciel
          Komitetu Obrony Robotników (KOR), uczestnik obrad Okrągłego Stołu, pierwszy
          minister pracy III RP. A czy ktoś wie iż on zanim dokonał tych wszystkich
          rzeczy był bardzo prężnie działającym komunistą, budującym powojenną
          komunistyczną rzeczywistość. A jednak później zrobił wiele dla "niepodległości"
          (pseudo zresztą) Polski.
          Nie ma to być porównanie lecz pokazanie zmian jakie może przejść polityk.
          • Gość: politolog Re: Nie chcemy żeby czarownice palono na stosach IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.02, 14:20
            > Wszyscy wiedzą kto to jest JACEK KUROŃ - wielki działacz prawicowy, autor
            listu

Ha niech skonam - Kuroń prawicowym działaczem??? Zawsze był politykiem
            lewicowym.
          • Gość: dziuńka Re: Nie chcemy żeby czarownice palono na stosach IP: *.za-tp.digi.pl 31.10.02, 09:42
            Gość portalu: SIWY napisał(a):

> "Nie chcemy żeby czarownice palono na stosach"
            >
            > Taki tytuł można by dać jeśli chodzi o wejście opcji politycznych związanych
            z
            > kościołem. Czy w tym kraju ludzie nie zrozumią czym się różni komunizm od
            > socjaldemokracji

może dlatego nie rozróżniają, że osoby kierujące nie bardzo sie zmieniły nawet
            jeśli zmieniły metody
        • Gość: ( . )( . ) Re: KOMUNO - NIE WRACAJ Z ZAŚWIATÓW !!!! IP: *.bnet.pl / 10.10.25.* 30.10.02, 11:12
          Dowody? A gazety to ty czytasz czasem? A ludzi z Urzędu Miasta znasz? Idź do
          okulisty bo cię ta ślepota zabija.
          PS. Do szanownych panów adminów...obrażać Gołubowicza na tym forum to każdy
          cieć może, a powiedzieć coś złego o Romku to już nie? Skoro moją wypowiedź
          wycięliście , to może poczytajcie lepiej inne.
          • Gość: Renee Re: KOMUNO - NIE WRACAJ Z ZAŚWIATÓW !!!! IP: *.za-tp.digi.pl 30.10.02, 11:36
            Gość portalu: ( . )( . ) napisał(a):

> Dowody? A gazety to ty czytasz czasem? A ludzi z Urzędu Miasta znasz? Idź do
            > okulisty bo cię ta ślepota zabija.
            > PS. Do szanownych panów adminów...obrażać Gołubowicza na tym forum to każdy
            > cieć może, a powiedzieć coś złego o Romku to już nie? Skoro moją wypowiedź
            > wycięliście , to może poczytajcie lepiej inne.

A bo to pierwszy raz przykościelna ciemna masa okazuje się być śmierdzącym
            jajem na lepszych prawach...Równi i równiejsi, tako napisał Orwell...
            Poza tym opluwanie "komunistów" to w niektórych "prawdziwych" polskich kręgach
            prawie sport narodowy i kwestia honoru...no i moda swoista.
            A adminom to nawet pożyczenie okularów nie pomoże...bo to nie kwestia wzroku
            niestety.
          • Gość: mieszkaniec Re: KOMUNO - NIE WRACAJ Z ZAŚWIATÓW !!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.02, 11:37
            Ten komunistyczny idiota dalej pisze te swoje głupoty ... Masz dowody to
            zapieprzaj do prokuratury a nie zaśmiecaj tego forum obelżywymi tresciami - do
            tego całkowicie nieprawdziwymi . Rozumiem że umysł masz kiepski , tym bardziej
            po przegranej "czerwonych" w wyborach ... Ech ...szkodas słów na takie
            indywiduum.
            • Gość: (. )( . ) Re: KOMUNO - NIE WRACAJ Z ZAŚWIATÓW !!!! IP: *.bnet.pl / 10.10.25.* 30.10.02, 13:46
              Idiota to ty jesteś, a może jeszcze nie wiesz ,że komuna wygrała jak na razie
              te wybory, niedouczony ćwoku?I to nie tylko w tym mieście, ale w całym kraju, i
              nie daje ci to do myślenia? Nieee, pewnie cały kraj to debile, tylko ty taki
              mądry jesteś. Romek miał 12 lat na zjednanie sobie ludzi a Gołubowicz dwa
              miesiące, a i tak Romek przegrał...hihi...i PRZEGRA drugą turę też. I możesz
              sobie pisać do upadłego, i tak tego nie zmienisz, idź sie lepiej pomodlić...
    • Gość: xxx Re: KOMUNO - NIE WRACAJ Z ZAŚWIATÓW !!!! IP: *.mirkas.pl 29.10.02, 22:19
      ziuta za to ty wracaj w zaswiaty kretynko
      • Gość: kameleon Re: KOMUNO - NIE WRACAJ Z ZAŚWIATÓW !!!! IP: *.icm.edu.pl / *.sobieskiego.trzepak.pl 30.10.02, 14:37
        Przeczytajcie post pod tytułem "sutanny pałki i radio"-ciekawa wizja naszego
        miasta gdyby nie Gołubowicz to kto wie czy nie przerodziła by sie w
        rzeczywistość
    • Gość: .... Re: KOMUNO - NIE WRACAJ Z ZAŚWIATÓW !!!! IP: 213.216.77.* 29.10.02, 22:46
      głupsza(-szy) niż ustawa przewiduje jesteś człowieku kryjący się pod imieniem
      ziutki

tragedia, ograniczenie umysłowe, po prostu tragedia !!!!
      • Gość: anonim Re: KOMUNO - NIE WRACAJ Z ZAŚWIATÓW !!!! IP: *.za-tp.digi.pl 31.10.02, 08:56
        w zaświatach to komuna nigdy nie była, czterdzieści lat trenowali jak tu
        kierować ludźmi,a raczej robić im wodę z mózgu i proszę dało efekt - powyżej
        wypowiadający się są doskonałym tego przykładem
    • Gość: dziuńka Re: KOMUNO - NIE WRACAJ Z ZAŚWIATÓW !!!! IP: *.za-tp.digi.pl 31.10.02, 09:26
      www.polskaludowa.com/dokumenty/kartki/kartka_D_06-81.htm
      • Gość: antykler Re: KOMUNO - NIE WRACAJ Z ZAŚWIATÓW !!!! IP: *.bnet.pl / 10.10.25.* 31.10.02, 20:25
      • Gość: antykler Re: KOMUNO - NIE WRACAJ Z ZAŚWIATÓW !!!! IP: *.bnet.pl / 10.10.25.* 31.10.02, 20:33
        Obawiasz się, że Gołubowicz kartki wprowadzi, czy że zniknie towar z
        hipermarketów? Uważasz to za możliwe, czy o co ci chodzi bo nie bardzo
        rozumiem, co ten link ma znaczyć? Bo pokazujesz jakieś mało realne przykłady,
        natomiast tych bardziej realnych nie, np: następne 4 lata lawinowego wzrostu
        bezrobocia (a życzę ci, żebyś i ty się pod lawinę dostała i 3/4 twojej rodziny,
        tak jak wielu mieszkańców tego miasta) to wtedy pogadamy, bo jak na razie to
        nie mamy o czym. Życzę ci, żebyś nie miała kasy na studia twojego dziecka i na
        jego wakacje (bo komuna dofinansowywała, wiesz, a studia to nawet darmowe były,
        wiesz), życzę ci, żebyś sobie mogła chodzić po tych pięknych hipermarketach w
        centrum Zabrza i nie miała za co kupić, tak jak wielu mieszkańców może sobie
        tylko popatrzeć. Ale dla kogo ja się wysilam....
        • Gość: dziuńka Re: KOMUNO - NIE WRACAJ Z ZAŚWIATÓW !!!! IP: *.za-tp.digi.pl 31.10.02, 21:20
          Twoje życzenia jakby sie spełniły ale już jakiś czas temu lecz dobrze wiedzieć
          że dobrym jesteś człowiekiem i że wszystkim dookoła dobrze życzysz. Ja za swoje
          życie czuję się sama odpowiedzialna, a nie winię dookoła innych za swoje
          niepowodzenia po to tylko by mysleć lepiej o sobie.
      • Gość: ... dziuńka, dziuńka IP: 213.216.77.* 31.10.02, 21:19
        dziuńka, daj spokój, temat cie przerósł głupeczku:)))

zastanawia mnie jedno:
        zgrywasz się na takiego hmmm mało-inteligentnego człowieka, czy faktycznie taka
        jesteś?

autentycznie wytłumacz mi sens tych linków, co one oznaczają????
        jakie przesłanie mają nieść?

bo wiesz, jak dla mnie to takowe kolejki obecnie są po ZASIŁEK dla
        bezrobotnych!!!!!!
        co zawdzęczamy twojemu najwspanialszemu panu

• Gość: dziuńka Re: dziuńka, dziuńka IP: *.za-tp.digi.pl 31.10.02, 21:26
          ciekawe czemu was ten link tak poruszył, a to przecież tylko kawałek naszej
          historii. Jednak dla was jak widac dość drażliwy.
          • Gość: ... Re: dziuńka, dziuńka IP: 213.216.77.* 31.10.02, 21:35
            umiesz odpowiedzieć na pytanie, czy nie?

mnie nie rozdrażnił ten link, wręcz przeciwnie, właśnie zadaję ci pytanie,
            które we mnie on wywołał.

czekam na inteligentną, KONKRETNĄ odpowiedź jak na inteligentnego człowieka
            przystało

powiedziałaś A to i dokończ myśl
            czy nie było żadnej myśli, a po prostu znalazłaś link w necie i robisz reklamę
            danej stronie?:)
            • Gość: dziuńka Re: dziuńka, dziuńka IP: *.za-tp.digi.pl 01.11.02, 00:05
              ten link to było przypomnienie dla tych co wydawało mi sie zapomnieli jak to
              było za "dobrych czasów" i jednocześnie kontynuacja wypowiedzi pana(i) anonim
              • Gość: ZIUTA Re: dziuńka, dziuńka IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 03.11.02, 17:01
                Co niektórzy mają krótką pamięć - to fakt. A własnie za czasów rządów komuny
                władzę w mieście sprawował niejaki Gołubowicz . Sukcesóe w jego działalności
                brak - no , chyba poza wyprowadzeniem sztandaru PZPR z Komitetu Miejskiego
                Partii . Nie chcemy takiego prezydenta !!
                • Gość: antykler Re: dziuńka, dziuńka IP: *.bnet.pl / 10.10.25.* 03.11.02, 17:49
                  Ziutka, wymień chociaż jeden sukces Urbańczyka, poza tym, że ci pracę załatwił?
                  Ziutka mam pytanie jak ci starczy odwagi to odpowiedz, jakie masz wykształcenie
                  i podaj lata w których je zdobywałaś? A potem bedziemy gadać jaka ta komuna
                  była dla ciebie wredna. Tylko nie wiem dlaczego mam pewność, że Ziutka mi na to
                  pytanie nie odpowie....
                • Gość: antykler Re: dziuńka, dziuńka IP: *.bnet.pl / 10.10.25.* 03.11.02, 17:52
                  Co niektórzy mają krótką pamięć - to fakt. A własnie za czasów rządów komuny
                  kościelnej władzę w mieście sprawował niejaki Urbańczyk . Sukcesów w jego
                  działalności brak - no , chyba poza wyprowadzeniem kupy kasy z Urzędu
                  Miejskiego Zabrza . Nie chcemy takiego prezydenta !!

• Gość: ZIUTA Re: dziuńka, dziuńka IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 03.11.02, 18:10
                    Na moje pytanie brak odpowiedzi ... nawet mnie to nie dziwi .
                    • Gość: antykler Re: dziuńka, dziuńka IP: *.bnet.pl / 10.10.25.* 03.11.02, 22:25
                      No właśnie, na moje pytanie brak odpowiedzi Ziuta, tchórzu, jesteś jak pies
                      który gryzie rękę Pana który go wykarmił...zdobądź się na odwagę i odpowiedz
                      chociaż raz z sensem na zadane pytanie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka