Gość: ZIUTA IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 00:11 Komuno - nie wracaj ... W dniu 10 listopada oddamy głosy na NASZEGO Prezydenta Urbańczyka !!! Roman URBAŃCZYK Prezydentem Miasta Zabrze !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ( . )( . ) [...] IP: *.bnet.pl / 10.10.25.* 29.10.02, 13:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: KOMUNO - NIE WRACAJ Z ZAŚWIATÓW !!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.02, 14:41 Prawdziwy komunistyczny idiota odezwał się na tym forum . Jak masz dowody na to co piszesz to leć jak najszybciej do Prokuratury a nie pisz obelżywych głupot i kłamstewek pokroju PZPR . Co za chamstwo . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SIWY Nie chcemy żeby czarownice palono na stosach IP: *.one.pl / 192.168.1.* 29.10.02, 16:10 "Nie chcemy żeby czarownice palono na stosach" Taki tytuł można by dać jeśli chodzi o wejście opcji politycznych związanych z kościołem. Czy w tym kraju ludzie nie zrozumią czym się różni komunizm od socjaldemokracji, a wydawało by się iż mamy coraz to bardziej wykształcone społeczeństwo. Po drugie mamy bardzo mądre przysłowie "jedna jaskółka wiosny nie czyni". To tyczy się ewentualnego zwycięstwa Gołubowicza. A po trzecie czy ktoś z was zauważył ogólnoeuropejską tendecję której to skutkiem jest opanowanie rządów przez socjaldemokrację. A jeszcze jedno wiem że zaraz pod tym postem znajdzie się napis że Gołubowicz był pierwszym sekretarzem. Nie chcę go bronić tylko zauważam pewne zjawisko. Wszyscy wiedzą kto to jest JACEK KUROŃ - wielki działacz prawicowy, autor listu do parti za który to odsiedział 2 lata(w sumie odsiedział 8), założyciel Komitetu Obrony Robotników (KOR), uczestnik obrad Okrągłego Stołu, pierwszy minister pracy III RP. A czy ktoś wie iż on zanim dokonał tych wszystkich rzeczy był bardzo prężnie działającym komunistą, budującym powojenną komunistyczną rzeczywistość. A jednak później zrobił wiele dla "niepodległości" (pseudo zresztą) Polski. Nie ma to być porównanie lecz pokazanie zmian jakie może przejść polityk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: politolog Re: Nie chcemy żeby czarownice palono na stosach IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.02, 14:20 > Wszyscy wiedzą kto to jest JACEK KUROŃ - wielki działacz prawicowy, autor listu Ha niech skonam - Kuroń prawicowym działaczem??? Zawsze był politykiem lewicowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziuńka Re: Nie chcemy żeby czarownice palono na stosach IP: *.za-tp.digi.pl 31.10.02, 09:42 Gość portalu: SIWY napisał(a): > "Nie chcemy żeby czarownice palono na stosach" > > Taki tytuł można by dać jeśli chodzi o wejście opcji politycznych związanych z > kościołem. Czy w tym kraju ludzie nie zrozumią czym się różni komunizm od > socjaldemokracji może dlatego nie rozróżniają, że osoby kierujące nie bardzo sie zmieniły nawet jeśli zmieniły metody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ( . )( . ) Re: KOMUNO - NIE WRACAJ Z ZAŚWIATÓW !!!! IP: *.bnet.pl / 10.10.25.* 30.10.02, 11:12 Dowody? A gazety to ty czytasz czasem? A ludzi z Urzędu Miasta znasz? Idź do okulisty bo cię ta ślepota zabija. PS. Do szanownych panów adminów...obrażać Gołubowicza na tym forum to każdy cieć może, a powiedzieć coś złego o Romku to już nie? Skoro moją wypowiedź wycięliście , to może poczytajcie lepiej inne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renee Re: KOMUNO - NIE WRACAJ Z ZAŚWIATÓW !!!! IP: *.za-tp.digi.pl 30.10.02, 11:36 Gość portalu: ( . )( . ) napisał(a): > Dowody? A gazety to ty czytasz czasem? A ludzi z Urzędu Miasta znasz? Idź do > okulisty bo cię ta ślepota zabija. > PS. Do szanownych panów adminów...obrażać Gołubowicza na tym forum to każdy > cieć może, a powiedzieć coś złego o Romku to już nie? Skoro moją wypowiedź > wycięliście , to może poczytajcie lepiej inne. A bo to pierwszy raz przykościelna ciemna masa okazuje się być śmierdzącym jajem na lepszych prawach...Równi i równiejsi, tako napisał Orwell... Poza tym opluwanie "komunistów" to w niektórych "prawdziwych" polskich kręgach prawie sport narodowy i kwestia honoru...no i moda swoista. A adminom to nawet pożyczenie okularów nie pomoże...bo to nie kwestia wzroku niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: KOMUNO - NIE WRACAJ Z ZAŚWIATÓW !!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.02, 11:37 Ten komunistyczny idiota dalej pisze te swoje głupoty ... Masz dowody to zapieprzaj do prokuratury a nie zaśmiecaj tego forum obelżywymi tresciami - do tego całkowicie nieprawdziwymi . Rozumiem że umysł masz kiepski , tym bardziej po przegranej "czerwonych" w wyborach ... Ech ...szkodas słów na takie indywiduum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (. )( . ) Re: KOMUNO - NIE WRACAJ Z ZAŚWIATÓW !!!! IP: *.bnet.pl / 10.10.25.* 30.10.02, 13:46 Idiota to ty jesteś, a może jeszcze nie wiesz ,że komuna wygrała jak na razie te wybory, niedouczony ćwoku?I to nie tylko w tym mieście, ale w całym kraju, i nie daje ci to do myślenia? Nieee, pewnie cały kraj to debile, tylko ty taki mądry jesteś. Romek miał 12 lat na zjednanie sobie ludzi a Gołubowicz dwa miesiące, a i tak Romek przegrał...hihi...i PRZEGRA drugą turę też. I możesz sobie pisać do upadłego, i tak tego nie zmienisz, idź sie lepiej pomodlić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: KOMUNO - NIE WRACAJ Z ZAŚWIATÓW !!!! IP: *.mirkas.pl 29.10.02, 22:19 ziuta za to ty wracaj w zaswiaty kretynko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kameleon Re: KOMUNO - NIE WRACAJ Z ZAŚWIATÓW !!!! IP: *.icm.edu.pl / *.sobieskiego.trzepak.pl 30.10.02, 14:37 Przeczytajcie post pod tytułem "sutanny pałki i radio"-ciekawa wizja naszego miasta gdyby nie Gołubowicz to kto wie czy nie przerodziła by sie w rzeczywistość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: KOMUNO - NIE WRACAJ Z ZAŚWIATÓW !!!! IP: 213.216.77.* 29.10.02, 22:46 głupsza(-szy) niż ustawa przewiduje jesteś człowieku kryjący się pod imieniem ziutki tragedia, ograniczenie umysłowe, po prostu tragedia !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: KOMUNO - NIE WRACAJ Z ZAŚWIATÓW !!!! IP: *.za-tp.digi.pl 31.10.02, 08:56 w zaświatach to komuna nigdy nie była, czterdzieści lat trenowali jak tu kierować ludźmi,a raczej robić im wodę z mózgu i proszę dało efekt - powyżej wypowiadający się są doskonałym tego przykładem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziuńka Re: KOMUNO - NIE WRACAJ Z ZAŚWIATÓW !!!! IP: *.za-tp.digi.pl 31.10.02, 09:26 www.polskaludowa.com/dokumenty/kartki/kartka_D_06-81.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antykler Re: KOMUNO - NIE WRACAJ Z ZAŚWIATÓW !!!! IP: *.bnet.pl / 10.10.25.* 31.10.02, 20:25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antykler Re: KOMUNO - NIE WRACAJ Z ZAŚWIATÓW !!!! IP: *.bnet.pl / 10.10.25.* 31.10.02, 20:33 Obawiasz się, że Gołubowicz kartki wprowadzi, czy że zniknie towar z hipermarketów? Uważasz to za możliwe, czy o co ci chodzi bo nie bardzo rozumiem, co ten link ma znaczyć? Bo pokazujesz jakieś mało realne przykłady, natomiast tych bardziej realnych nie, np: następne 4 lata lawinowego wzrostu bezrobocia (a życzę ci, żebyś i ty się pod lawinę dostała i 3/4 twojej rodziny, tak jak wielu mieszkańców tego miasta) to wtedy pogadamy, bo jak na razie to nie mamy o czym. Życzę ci, żebyś nie miała kasy na studia twojego dziecka i na jego wakacje (bo komuna dofinansowywała, wiesz, a studia to nawet darmowe były, wiesz), życzę ci, żebyś sobie mogła chodzić po tych pięknych hipermarketach w centrum Zabrza i nie miała za co kupić, tak jak wielu mieszkańców może sobie tylko popatrzeć. Ale dla kogo ja się wysilam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziuńka Re: KOMUNO - NIE WRACAJ Z ZAŚWIATÓW !!!! IP: *.za-tp.digi.pl 31.10.02, 21:20 Twoje życzenia jakby sie spełniły ale już jakiś czas temu lecz dobrze wiedzieć że dobrym jesteś człowiekiem i że wszystkim dookoła dobrze życzysz. Ja za swoje życie czuję się sama odpowiedzialna, a nie winię dookoła innych za swoje niepowodzenia po to tylko by mysleć lepiej o sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... dziuńka, dziuńka IP: 213.216.77.* 31.10.02, 21:19 dziuńka, daj spokój, temat cie przerósł głupeczku:))) zastanawia mnie jedno: zgrywasz się na takiego hmmm mało-inteligentnego człowieka, czy faktycznie taka jesteś? autentycznie wytłumacz mi sens tych linków, co one oznaczają???? jakie przesłanie mają nieść? bo wiesz, jak dla mnie to takowe kolejki obecnie są po ZASIŁEK dla bezrobotnych!!!!!! co zawdzęczamy twojemu najwspanialszemu panu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziuńka Re: dziuńka, dziuńka IP: *.za-tp.digi.pl 31.10.02, 21:26 ciekawe czemu was ten link tak poruszył, a to przecież tylko kawałek naszej historii. Jednak dla was jak widac dość drażliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: dziuńka, dziuńka IP: 213.216.77.* 31.10.02, 21:35 umiesz odpowiedzieć na pytanie, czy nie? mnie nie rozdrażnił ten link, wręcz przeciwnie, właśnie zadaję ci pytanie, które we mnie on wywołał. czekam na inteligentną, KONKRETNĄ odpowiedź jak na inteligentnego człowieka przystało powiedziałaś A to i dokończ myśl czy nie było żadnej myśli, a po prostu znalazłaś link w necie i robisz reklamę danej stronie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziuńka Re: dziuńka, dziuńka IP: *.za-tp.digi.pl 01.11.02, 00:05 ten link to było przypomnienie dla tych co wydawało mi sie zapomnieli jak to było za "dobrych czasów" i jednocześnie kontynuacja wypowiedzi pana(i) anonim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIUTA Re: dziuńka, dziuńka IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 03.11.02, 17:01 Co niektórzy mają krótką pamięć - to fakt. A własnie za czasów rządów komuny władzę w mieście sprawował niejaki Gołubowicz . Sukcesóe w jego działalności brak - no , chyba poza wyprowadzeniem sztandaru PZPR z Komitetu Miejskiego Partii . Nie chcemy takiego prezydenta !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antykler Re: dziuńka, dziuńka IP: *.bnet.pl / 10.10.25.* 03.11.02, 17:49 Ziutka, wymień chociaż jeden sukces Urbańczyka, poza tym, że ci pracę załatwił? Ziutka mam pytanie jak ci starczy odwagi to odpowiedz, jakie masz wykształcenie i podaj lata w których je zdobywałaś? A potem bedziemy gadać jaka ta komuna była dla ciebie wredna. Tylko nie wiem dlaczego mam pewność, że Ziutka mi na to pytanie nie odpowie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antykler Re: dziuńka, dziuńka IP: *.bnet.pl / 10.10.25.* 03.11.02, 17:52 Co niektórzy mają krótką pamięć - to fakt. A własnie za czasów rządów komuny kościelnej władzę w mieście sprawował niejaki Urbańczyk . Sukcesów w jego działalności brak - no , chyba poza wyprowadzeniem kupy kasy z Urzędu Miejskiego Zabrza . Nie chcemy takiego prezydenta !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIUTA Re: dziuńka, dziuńka IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 03.11.02, 18:10 Na moje pytanie brak odpowiedzi ... nawet mnie to nie dziwi . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antykler Re: dziuńka, dziuńka IP: *.bnet.pl / 10.10.25.* 03.11.02, 22:25 No właśnie, na moje pytanie brak odpowiedzi Ziuta, tchórzu, jesteś jak pies który gryzie rękę Pana który go wykarmił...zdobądź się na odwagę i odpowiedz chociaż raz z sensem na zadane pytanie... Odpowiedz Link Zgłoś