Gość: zabrzanin IP: *.bater.net.pl / *.bater2.zabrze.pik-net.pl 04.03.06, 15:18 Poradzcie skad najlepiej zamowic sobie internet. Pozdrawiam :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JKK Re: internet IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 04.03.06, 17:51 Jaki koszt tej NEOSTRADY? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabrzanin Re: internet IP: *.bater.net.pl / *.bater2.zabrze.pik-net.pl 04.03.06, 18:31 mozesz napisac jak koszt, dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
kasjopea_1 Re: internet 04.03.06, 21:26 wszystko jest na www.tp.pl według zapotrzebowań i chęci. Odpowiedz Link Zgłoś
kasjopea_1 Re: internet 04.03.06, 21:33 sprzeciw1 napisał: > Ciu - dziołcha, napisz ile Ty płacisz. opcja 128/ 71,98 zl z vat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: internet IP: *.klik.net.pl / 83.18.7.* 04.03.06, 23:15 klik.net.pl za 128 placisz 49 a masz.. o wiele więcej Odpowiedz Link Zgłoś
kasjopea_1 Re: internet 04.03.06, 21:30 kasjopea_1 napisała: > wszystko jest na www.tp.pl > według zapotrzebowań i chęci. w zasadzie na www.noestrada.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: internet IP: *.bater.net.pl / *.bater2.zabrze.pik-net.pl 05.03.06, 08:04 a ja korzystam z BATERU i place 53 zl :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: user Debacomu Re: internet IP: *.debacom.pl 16.07.06, 14:47 mam internet od firmy Debacom, od 2 lat i moge bez chwili zastanowienia polecic tego providera, nigdy nie bylo zadnych wiekszych problemow z ta firma, internet dziala bardzo szybko, nie ma zadnych ograniczen, a w dodatku firma oferuje wiele bounsowych uslug w cenie abonamentu, m.in. jest to konto pocztowe, serwer ftp np na strone www, ochrone antywirusowa i wiele wiele innych. W chwili obecnej firma wychodzi do klientow z nowa oferta, dostalem na maila linka, z ktorego mozna sie dowiedziec dokladnie co i jak, jakie sa ceny i co oferuje nam firma w danym pakiecie abonamentowym. wszystkich ktorzy chca zalozyc sobie internet zapraszam na ta strone debacom.pl/cennik.html , nie jest to reklama, poprostu szczere polecam, bo uzywam od dawna i wiem ze naprawde warto. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś