Dodaj do ulubionych

Szaleńcy na motorach

IP: *.stk.net.pl 19.06.06, 15:04
Czy robi cos policja w Zabrzu z piratami drogowymi na motorach??? Jeżdżą jak
szaleni,jednak najbardziej wkurzają mnie hałasujące nocne przejażdżki
motorami po naszym osiedlu....co robić???
Obserwuj wątek
    • Gość: snake Re: Szaleńcy na motorach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 21:33
      Musisz się do nich przyzwyczaić. Zapraszam na jazdę na tylnym kole.
      • Gość: Yamen Re: Szaleńcy na motorach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 22:14
        Na tylnim kole każdy umie jeździć a na lusterku ? cianiarze !
        • Gość: snake Re: Szaleńcy na motorach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 10:25
          A po co ci jazda na lusterku? Pewnie z niego spadłeś i uderzyłeś się w główkę.
          Teraz pewnie boli.
    • Gość: Ola Re: Szaleńcy na motorach IP: *.stk.net.pl 20.06.06, 14:59
      Snake ty też należysz do tych idiotów ???
      • Gość: snake Re: Szaleńcy na motorach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 10:28
        Dlaczego wszystkich wrzucasz do jednego worka? Moja maszyna chodzi cichutko, a w nocy z reguły śpię. Jeśli chodzi o prędkość to faktycznie różnie to bywa.
        Nocą to najbardziej hałasują samochody z dziurawymi tłumikami i burakami w środku.
    • ironja Re: Szaleńcy na motorach 21.06.06, 12:18
      a mi to nie przeszkadza :) fajne są motory i zjazdy motocyklistów :)
    • Gość: Ola Re: Szaleńcy na motorach IP: *.stk.net.pl 21.06.06, 14:40
      Jakbyś musiała wstawać o 5.30 rano (dojeżdżam do pracy) to pewnie też by ci
      przeszkadzało jakby ktoś szalał pod twoimi oknami do 2 w nocy.
      • Gość: susuki Re: Szaleńcy na motorach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 22:42
        to wymień sobie okna !
        • Gość: :) Re: Szaleńcy na motorach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 23:10
          Nerki są ludziom potrzebne. Warto cierpieć.
      • ironja Re: Szaleńcy na motorach 22.06.06, 12:33
        Olu, ja wstaję o 5:50 do pracy i jeźdżą mi pod oknami motory i auta, poza tym
        mam parking pod oknem :D poprostu to chyba kwestia podejścia do tego ;) zawsze
        można się na wieś wyprowadzić no ale wtedy trzeba wziąść pod uwagę np.
        ujadające psy ;) my Polacy stanowczo za dużo narzekamy ;)
        • Gość: zosia Re: Szaleńcy na motorach IP: *.zabrze.net.pl 01.07.06, 20:19
          chlopaki na tych pięknych maszynach!!! sa piękni !! teraz podobaja mi sie tez fajniste skuterki!!! jest ich coraz wiecej! i co ze głośne... :))
          • Gość: :) Re: Szaleńcy na motorach IP: *.zabrze.net.pl 02.07.06, 14:20
            lepsze sa laski (i to blondynki) na skuterkach...jest kilka, ścigaja się po mieście...jest na czym oko powiesić... :))
        • Gość: Zabrze Re: Szaleńcy na motorach IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.06, 23:17
          Skoro *MNIE* nie przeszkadza, to znaczy, że nikomu nie będzie przeszkadzać...
          Bardzo ciekawe podejście...
      • Gość: ........ Re: Szaleńcy na motorach IP: *.zabrze.net.pl 01.07.06, 19:38
        to sie przeprowadz na wieś...niektórym tramwaje przeszkadzają...
        • Gość: zosia Re: Szaleńcy na motorach IP: *.zabrze.net.pl 01.07.06, 20:46
          tramwaje tez sa fajne...
      • Gość: zab Re: Szaleńcy na motorach IP: *.zabrze.net.pl 02.07.06, 09:21
        Olu,jestes żałosna,jak cos przeszkadza Tobie w spaniu-to zadzwoń na chłopaków z Policji, a nie jęczysz tu...jak stara baba!
    • Gość: Ola Re: Szaleńcy na motorach IP: *.stk.net.pl 02.07.06, 12:52
      Bo jestem stara -mam 88 lat (haha)
      • Gość: :) Re: Szaleńcy na motorach IP: *.zabrze.net.pl 02.07.06, 13:57
        zdrowia życzę!
      • Gość: olo Re: Szaleńcy na motorach IP: *.zabrze.net.pl 03.07.06, 19:12
        to że stara to trudno...ale jaka zmierzła!
        • Gość: olo Re: Szaleńcy na motorach IP: *.zabrze.net.pl 04.07.06, 19:38
          ale bez obrazy! spoko...Musisz przyznać,że czasem trzeba odpuscić.
          Pomyśl jakie skuterki i motocykle są frajdą i pasją niektórych ludzi, czasem przeginają...Zapraszam do dyskusji.
          • Gość: zosia Re: Szaleńcy na motorach IP: *.zabrze.net.pl 05.07.06, 21:15
            i juz Oli przeszło? czy jeszcze nie?
            • Gość: zosia Re: Szaleńcy na motorach IP: *.zabrze.net.pl 08.07.06, 18:49
              a skuterki podobają się Wam?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka