Dodaj do ulubionych

narkotyki na Kalinowej

IP: *.bater.net.pl 28.06.06, 07:57
ciekawe kiedy ktoś się tym faktem zainteresuje, policja czy kto? na ul.
Kalinowej rozprowadzane są narkotyki i maja dość spore wzięcie, co gorsza
udają się po nie nieletni, mnie bardzo martwi ten fakt, ale nikt w tej
sprawie nic nie robi... strach? owszem moze i strach, bo nie sądzę by ludzie
mieli to gdzieś. nasze władze powinny się tą sprawą zająć, bo ten co się tym
zajmuje nawet nie zdaje sobie sprawy ile zła robi, ile ludzi przez niego
cierpi i będzie cierpiało.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jo Re: narkotyki na Kalinowej IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 28.06.06, 11:05
      A gdzie to ??
      Na Zaborzu??
      Narkotyki sa od zawsze...
      Czasem za przyzwoleniem wladzy:(

Napisz tutaj:
      www.zabrze.pl/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=108&Itemid=134
    • Gość: Ja Re: narkotyki na Kalinowej IP: *.bater.net.pl 28.06.06, 11:23
      Wiesz kto to robi? Kup kominiare i wieczorkiem oklep kolesia tak aby trafił pod
      respirator. Na drugi raz nic już nie sprzeda.
      • Gość: Duch Re: narkotyki na Kalinowej IP: *.bater.net.pl 28.06.06, 21:17
        nie chodzi o to by kogoś bić, dość jest przemocy. dziwię się tylko, że wszyscy
        o tym wiedzą i nikt nie reaguje, przecież te dzieciaki, które tam chodzą i
        kupują prochy mają rodziców. A, że narkotyki są od zawsze to doskonale wiem!
        ale to, że są nie usprawiedliwia nas w żaden sposób. Mam tylko nadzieje ze ten
        caly handel sie w koncu skonczy a M. wpadnie.
        • hanureku Re: narkotyki na Kalinowej 29.06.06, 00:00
          dlaczego tego nie zglosisz na policje tylko wyplakujesz swoje zale tutaj?
          skoro tak zalezy ci na losie tych dzieciakow to zrob cos w tym kierunku zeby bylo lepiej!
          • Gość: Zabrzanin Re: narkotyki na Kalinowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 07:52
            No właśnie wczoraj zabrzańska policja zatrzymała handlarza z tej ulicy. Może to
            właśnie dzięki tej informacji???????? Podobno miał blisko 40 gram "marusi" i
            jakieś inne dragi
            • Gość: Jo Re: narkotyki na Kalinowej IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 29.06.06, 21:02
              dobre Policja zatrzymuje sady wypuszczaja..........
          • Gość: Duch Re: narkotyki na Kalinowej IP: *.bater.net.pl 29.06.06, 21:11
            nie "wyplakuje" niczego... dziele się tym co wiem, moze to komus pomoże. Ja nie
            mam mocy urzędowej żeby robić coś w tej sprawie... z resztą i tak nie
            zrozumiesz... długa historia, już raz były przeboje z ćpunami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka