Dodaj do ulubionych

Która szkoła nauki jezyka obcego najlepsza?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 15:19
Witam.Chciałbym sie wybrać na kurs jezyka angielskiego i mam problem z
wyborem bo jest co najmniej kilka takich szkół. Która szkoła nauki jezyka
obcego jest najlepsza w Zabrzu? I cenowo nie jest droga? Ma ktoś jakieś
doświadczenie, czy miał okazje uczęszczać na taki kurs?
Z góry dziekuje za pomoc.
Obserwuj wątek
    • www.podroznicy.tk Re: Która szkoła nauki jezyka obcego najlepsza? 12.08.06, 15:31
      Po co bedziesz placil za szkole??
      Pojedz na 3 miesiace do Londynu i zrob szkole za darmo:

www.kcc.ac.uk/
      Obywatele wspolnoty Europejskiej nie placa;)
      A przy okazji mozesz dorobic...
      Pozdro
    • Gość: Jolka Re: Która szkoła nauki jezyka obcego najlepsza? IP: *.zabrze.net.pl 15.08.06, 18:50
      Polecam szkole Deutsch, na Stalmacha. Mlodzi lektorzy i fajne grupy. Dzieki
      temu na zajeciach panuje przyjacielsak atmosfera. Chodze tam juz od 4 lat.
      Roznie bywa z motywacja do nauki- zalezy od tego, czy lektor jest wymagajacy
      czy nie, bo sama sie nie potrafie zmobilizowac.Jednak moge sie swobodnie
      dogadac z kazdym po angielsku.
    • elx2 Re: Która szkoła nauki jezyka obcego najlepsza? 15.08.06, 19:40
      Jeżeli zależy Tobie głównie na porozumiewaniu się to Callan, natomiast jak
      chcesz oprócz tego dobrze znać gramatykę to Britam. W każdej szkole dużo zależy
      od lektora ale w Britamie pod tym względem jest ok.
    • Gość: Zbyszek Re: Która szkoła nauki jezyka obcego najlepsza? IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 15.08.06, 20:01
      Moim zdaniem w tej chwili nie ma lepszego kursu niż Callan. Ważne żeby byli lektorzy z kraju anglojęzycznego bo angielski z kursu bez nich to tzw BBC English i trochę się różni od zwykłego angielskiego. Tylko nie poprzestań na samych lekcjach. W domu też trzeba ćwiczyć plus radio lub telewizja po angielsku.
      Wiem co mówię, po ośmiu poziomach wyjechałem za pracą i dałem sobie radę choć na początku nie było łatwo.
      • aka-jo Re: Która szkoła nauki jezyka obcego najlepsza? 17.08.06, 12:31
        tu jest stronka na ktorej sa cwiczenia;)
        www.ang.pl
        I slownik:
        www.edict.pl
        • Gość: olala Re: Która szkoła nauki jezyka obcego najlepsza? IP: *.stk.vectranet.pl 17.08.06, 21:42
          BRITAM
    • Gość: Tylko BRITAM Re: Która szkoła nauki jezyka obcego najlepsza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 22:04
      Jak w temacie!
    • Gość: kursant Re: Która szkoła nauki jezyka obcego najlepsza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 14:25
      Od kilku lat ucze sie w DEutschu na Stalmacha i jestem bardzo zadowolona.
      Wczesniej mialam stycznosc z metoda callana i powiem szczerze ze wygladalo to
      jak uczenie małp. Jezeli jestes osoba dorosla to polecam deutscha- fajni
      lektorzy i mila obsluga a ceny jak wszedzie
    • Gość: gość Re: Która szkoła nauki jezyka obcego najlepsza? IP: 212.106.159.* 05.09.06, 14:36
      Proszę o sugestie na temat szkoły Let's go na ul. Piastowskiej. Wygląda mi na
      małą szkółkę, jest trzy lata w Zabrzu, co wcale nie znaczy, że musi być gorsza
      od pozostałych. Proszę o opinie jeśli ktoś chodził. Pozdrawiam
      • Gość: powiem Re: Która szkoła nauki jezyka obcego najlepsza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 07:43
        Powiem tylko tyle ze jak szkola jest mala to chca ci na sile znalesc grupe
        niekonicznie na poziomie na ktory pasujesz i z ludzmi w twoim wieku tylko byle
        by zapelnic. Zycze wiec szczescia bo juz mam doswiadczenie z takimi przypadkami
        (nie w Let's)
        • elx2 Re: Która szkoła nauki jezyka obcego najlepsza? 06.09.06, 11:22
          Zgadzam się w 100 %, miałam już doświadczenie z taką szkołą (Gronex przy ul.
          Goethego). Wybierz już lepiej jakąś bardziej renomowaną szkołę, gdzie
          przychodząc zdajesz testy kwalifikacyjne, a w trakcie roku jest dużo
          sprawdzianów weryfikujących Twoją wiedzę (polecam BRITAM)
          • Gość: ... Re: Która szkoła nauki jezyka obcego najlepsza? IP: *.zabrze.net.pl 17.09.06, 19:11
            też polecam. choć troche drogo
    • Gość: Jula Solei IP: *.static.ip.netia.com.pl 13.08.15, 11:56
      Polecam Solei, mała szkoła, ale bardzo fajne kursy dla dzieci. www.solei.com.pl
    • Gość: Marta Solei IP: *.static.ip.netia.com.pl 02.09.15, 21:27
      Dla dzieci fajna Solei, www.solei.com.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka