Dodaj do ulubionych

LIDL na Piłsudskiego

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 22:11
na ulicy Piłsudskiego (na wprost Pokoju) budują trzeciego już w Zabrzu
LIDLa ....
Obserwuj wątek
    • Gość: wudu Re: LIDL na Piłsudskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 22:18
      TESCO, a do lidli nic nie mam :) gicior sklep z maks tanimi owocami - po co
      przepłącać w Realach czy Geantach
      • Gość: anka Re: LIDL na Piłsudskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 16:17
        też się cieszę że tam będzie LIDL :)
        • aka-jo Re: LIDL na Piłsudskiego 18.08.06, 16:22
          Az do czasu;)
          Jak juz wszystkie male sklepy zamkna i beda mieli wylacznosc na owoce warzywa i
          inne...
          Pozniej jakosc zacznie spadac a lokalne sklepy zamkniete!
          Nie bedzie juz wyboru"""
      • Gość: Celcyk Re: LIDL na Piłsudskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 21:56
        A ja mam... bedę sasiadką TESCO:-( W papuciach na zakupy bedę mogła chodzic:-)
        TO PLUS! Ale czy tą malą uliczką jaką jest Nawrata (7 blokow, rownoległa do
        Pilsudzkiego) bedą dowozic towar? I czy to prawda ze tylko nocą? Czy bede mogla
        spokojnie spac? TO MINUS! I naprawde szkoda tych sklepikow dookola i ich
        pracownikow:-( No, ale coz... pożyjemy, zobaczymy!
        • aka-jo Re: LIDL na Piłsudskiego 18.08.06, 22:30
          Po co czekac??
          Jedz sobie do Niemiec albo UK...
          Tam widac co sie stalo:(
          Nie ma juz miesnych albo sklepow warzywnych.
          Jak sa to strasznie drogie i dla bogatych.
          Plebs kupuje w Tesco,Lidl,etc.....
          • Gość: Celcyk Re: LIDL na Piłsudskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 22:09
            Po co mi jechac daleko.. zeby zobaczyc? Smieszne! Zobacze tu co mnie czeka.
            Nigdy nie bylam za granica, swoje cale zycie przezylam w Polsce. Myslalam..
            kocham swoja ojczyzne! Ale moze kiedys wyjade przekonac sie samej jak jest
            gdzies tam daleko,a moze wczesniej wyjada tam moje dzieci za chlebem.Chyba ze
            tu w ojczyznie gdy skoncza juz zaczete dzienne studia (na zaoczne Nas nie stac)
            okaze sie ze dostana prace,ale jakos watpie:-( A propo, bedzie mi trudniej! Bo
            sama jestem sprzedawca z tych sklepikow ktore straca prace dzieki nowemu TESCO:
            (
            • aka-jo Re: LIDL na Piłsudskiego 19.08.06, 22:35
              Milych zakupow w nowym sklepie....
              • myha1 Re: LIDL na Piłsudskiego 20.08.06, 17:33
                hmmm...też w kapciach na zakupy ;)
      • Gość: polus Re: LIDL na Piłsudskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 18:12
        to jednak bedzie TESCO - ale kiedy otwarcie ?
        tak jak mówią jutro o 7,00 ?
    • Gość: agusia Re: LIDL na Piłsudskiego IP: *.swic.dialup.inetia.pl 29.08.06, 10:31
      to co to będzie w końcu:lidl czy tesco??
      • Gość: plotkarz Re: LIDL na Piłsudskiego IP: *.debacom.pl 29.08.06, 10:48
        z ostatniej chwili: to będzie albert
        • Gość: zbuj Re: LIDL na Piłsudskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 16:53
          no to lipa ...
    • Gość: Owad Re: LIDL na Piłsudskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 23:23
      Biedronko modl sie za nami
      • eapoe0 Re: LIDL na Piłsudskiego 29.08.06, 23:53
        No to w końcu co tam bedzie??? Lidl, Tesco, Albert czy jeszcze cos innego???
        • Gość: zlosliwy Re: LIDL na Piłsudskiego IP: *.debacom.pl 30.08.06, 09:04
          ja slyszalem ze ma byc tam champion
          • aka-jo Re: LIDL na Piłsudskiego 30.08.06, 15:15
            Co ma byc to bedzie;)
    • Gość: Magda Re: LIDL na Piłsudskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.06, 15:31
      pytałam pracujących ta, Panow TESCO napewno ale tylko hala spozywcza
      • Gość: mim Re: LIDL na Piłsudskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 22:38
        szkoda ze nie Lider Price :(
        • Gość: kasia Re: LIDL na Piłsudskiego IP: *.debacom.pl 12.11.06, 00:47
          jest cała sieć kupiona przez tesco
    • Gość: aleks Re: LIDL na Piłsudskiego IP: *.debacom.pl 12.11.06, 00:43
      a gdzie jest drugi bo ja znam pierwszego na sobieskiego
      • Gość: polo Re: LIDL na Piłsudskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 06:59
        www.lidl.pl/
        • Gość: borec Re: LIDL na Piłsudskiego IP: *.zabrze.net.pl 13.11.06, 22:20
          współczuję wszystkim kierowcom, już teraz trudno wyjechać z ul. Piłsudskiego na
          WOLNOŚCI - kolejka aż do II LO. A co będzie po otwarciu nowej placówki???
          • Gość: chcleba Re: LIDL na Piłsudskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 22:28
            mają tam być dwa pasy (na Świerczewskiego) i dodatkowe światła
    • Gość: C65 Re: LIDL na Piłsudskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 08:56
      hurra - WIELKIE OTWARCIE marketu juz 4.XII o godz. 7,00 !!!!
      ma być bardzo, bardzo dużo promocji !!!!
      • Gość: Agam Re: LIDL na Piłsudskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 21:05
        Barborka przeca!
        • Gość: robert Re: LIDL na Piłsudskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 22:39
          miejmy nadzieję, że na otwarcie przybędzie Pani Prezydent :)
    • Gość: artek Re: LIDL na Piłsudskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 19:59
      to będzie Tesco - w srodku są już napisy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka