Gość: Sigma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 22:11 na ulicy Piłsudskiego (na wprost Pokoju) budują trzeciego już w Zabrzu LIDLa .... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wudu Re: LIDL na Piłsudskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 22:18 TESCO, a do lidli nic nie mam :) gicior sklep z maks tanimi owocami - po co przepłącać w Realach czy Geantach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: LIDL na Piłsudskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 16:17 też się cieszę że tam będzie LIDL :) Odpowiedz Link Zgłoś
aka-jo Re: LIDL na Piłsudskiego 18.08.06, 16:22 Az do czasu;) Jak juz wszystkie male sklepy zamkna i beda mieli wylacznosc na owoce warzywa i inne... Pozniej jakosc zacznie spadac a lokalne sklepy zamkniete! Nie bedzie juz wyboru""" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celcyk Re: LIDL na Piłsudskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 21:56 A ja mam... bedę sasiadką TESCO:-( W papuciach na zakupy bedę mogła chodzic:-) TO PLUS! Ale czy tą malą uliczką jaką jest Nawrata (7 blokow, rownoległa do Pilsudzkiego) bedą dowozic towar? I czy to prawda ze tylko nocą? Czy bede mogla spokojnie spac? TO MINUS! I naprawde szkoda tych sklepikow dookola i ich pracownikow:-( No, ale coz... pożyjemy, zobaczymy! Odpowiedz Link Zgłoś
aka-jo Re: LIDL na Piłsudskiego 18.08.06, 22:30 Po co czekac?? Jedz sobie do Niemiec albo UK... Tam widac co sie stalo:( Nie ma juz miesnych albo sklepow warzywnych. Jak sa to strasznie drogie i dla bogatych. Plebs kupuje w Tesco,Lidl,etc..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celcyk Re: LIDL na Piłsudskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 22:09 Po co mi jechac daleko.. zeby zobaczyc? Smieszne! Zobacze tu co mnie czeka. Nigdy nie bylam za granica, swoje cale zycie przezylam w Polsce. Myslalam.. kocham swoja ojczyzne! Ale moze kiedys wyjade przekonac sie samej jak jest gdzies tam daleko,a moze wczesniej wyjada tam moje dzieci za chlebem.Chyba ze tu w ojczyznie gdy skoncza juz zaczete dzienne studia (na zaoczne Nas nie stac) okaze sie ze dostana prace,ale jakos watpie:-( A propo, bedzie mi trudniej! Bo sama jestem sprzedawca z tych sklepikow ktore straca prace dzieki nowemu TESCO: ( Odpowiedz Link Zgłoś
aka-jo Re: LIDL na Piłsudskiego 19.08.06, 22:35 Milych zakupow w nowym sklepie.... Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: LIDL na Piłsudskiego 20.08.06, 17:33 hmmm...też w kapciach na zakupy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polus Re: LIDL na Piłsudskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 18:12 to jednak bedzie TESCO - ale kiedy otwarcie ? tak jak mówią jutro o 7,00 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusia Re: LIDL na Piłsudskiego IP: *.swic.dialup.inetia.pl 29.08.06, 10:31 to co to będzie w końcu:lidl czy tesco?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plotkarz Re: LIDL na Piłsudskiego IP: *.debacom.pl 29.08.06, 10:48 z ostatniej chwili: to będzie albert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbuj Re: LIDL na Piłsudskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 16:53 no to lipa ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Owad Re: LIDL na Piłsudskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 23:23 Biedronko modl sie za nami Odpowiedz Link Zgłoś
eapoe0 Re: LIDL na Piłsudskiego 29.08.06, 23:53 No to w końcu co tam bedzie??? Lidl, Tesco, Albert czy jeszcze cos innego??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlosliwy Re: LIDL na Piłsudskiego IP: *.debacom.pl 30.08.06, 09:04 ja slyszalem ze ma byc tam champion Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: LIDL na Piłsudskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.06, 15:31 pytałam pracujących ta, Panow TESCO napewno ale tylko hala spozywcza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mim Re: LIDL na Piłsudskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 22:38 szkoda ze nie Lider Price :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: LIDL na Piłsudskiego IP: *.debacom.pl 12.11.06, 00:47 jest cała sieć kupiona przez tesco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aleks Re: LIDL na Piłsudskiego IP: *.debacom.pl 12.11.06, 00:43 a gdzie jest drugi bo ja znam pierwszego na sobieskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polo Re: LIDL na Piłsudskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 06:59 www.lidl.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borec Re: LIDL na Piłsudskiego IP: *.zabrze.net.pl 13.11.06, 22:20 współczuję wszystkim kierowcom, już teraz trudno wyjechać z ul. Piłsudskiego na WOLNOŚCI - kolejka aż do II LO. A co będzie po otwarciu nowej placówki??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chcleba Re: LIDL na Piłsudskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 22:28 mają tam być dwa pasy (na Świerczewskiego) i dodatkowe światła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C65 Re: LIDL na Piłsudskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 08:56 hurra - WIELKIE OTWARCIE marketu juz 4.XII o godz. 7,00 !!!! ma być bardzo, bardzo dużo promocji !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agam Re: LIDL na Piłsudskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 21:05 Barborka przeca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: LIDL na Piłsudskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 22:39 miejmy nadzieję, że na otwarcie przybędzie Pani Prezydent :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artek Re: LIDL na Piłsudskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 19:59 to będzie Tesco - w srodku są już napisy Odpowiedz Link Zgłoś