Dodaj do ulubionych

kandydaci na radnych

IP: *.zabrze.net.pl 26.10.06, 16:04
Czy ktoś może podac linka do wykazu kandydatów na radnych zabrza w tegorocznych wyborach?? bo szukałem na stronie UM i jakoś nie umiałem znaleźć? Bo nei sądze by podanie tych nazwisk podpadało pod ustawe o ochronie danych. A chciałbym zobaczyc ile osób i może ktos ze znajomych walczy o stołek:)
Obserwuj wątek
    • Gość: odpowiedź Re: kandydaci na radnych IP: 83.230.26.* 26.10.06, 16:18
      www.czysci.pl
      • Gość: Mały_Sz Re: kandydaci na radnych IP: *.zabrze.net.pl 26.10.06, 18:57
        hmmm, ta strona u mnie nie działa... Może jakieś inne propozycje??
    • Gość: Mała_Mi Re: kandydaci na radnych IP: *.zabrze.net.pl 26.10.06, 19:25
      Tez by mnie interesowała taka lista. Dajcie znac jak ktos ma namiary
      • Gość: Sugestia Re: kandydaci na radnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.06, 20:16
        Może BIP na stronie www.um.zabrze.pl???
        • Gość: KrisP Re: kandydaci na radnych IP: 193.178.243.* 27.10.06, 07:38
          Alez prosze. Dla szanownych forumowiczow wrzucilem liste na stronke. Plik w
          formacie Excela jest do sciagniecia pod adresem
          www.partus.net.pl/kandydacirm.xls Na zyczenie moge umiescic liste w innym
          formacie;)
          Pozdrawiam,
          • Gość: Zabrzanin Re: kandydaci na radnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.06, 08:43
            Wiaterek już nie kandyduje. Pierwsze miejsce na liście przejął M.Bieniasz.
          • stanislaw.sidor Re: kandydaci na radnych 27.10.06, 08:47
            Lista jest nieaktualna. Ja złożyłem w Miejskiej Komisji Wyborczej oświadczenie
            o wycofaniu mojej zgody na kandydowanie na radnego do RM. To samo zrobił pan
            Janusz Wiaterek.
            • Gość: korek Re: kandydaci na radnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.06, 11:29
              www.pkw.gov.pl Można zobaczyć nie tylko Zabrze ale całą Polskę;)
            • Gość: KrisP Re: kandydaci na radnych IP: 193.178.243.* 30.10.06, 07:58
              Witam!
              Dziekuje za informacje! Nanioslem stosowne poprawki.
              Pozdrawiam,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka