Gość: romano IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 20:22 dalej nienawidzisz Urbanczyka ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :( Re: Pytanie do MARIO IP: *.zabrze.net.pl 28.10.06, 20:54 witam cie Mario.co dobrego u PAna Urbana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadźka Re: Pytanie do MARIO IP: *.debacom.pl 28.10.06, 21:47 No proszę - nie ja to powiedziałam! Moralista od etykiet i netykiet ze szkoły uszatka! Mój Boże, toż ci wzorce ma ten Mario - wystarczy rzucić okiem na pierwsze lepsze NIE na stojaku w sklepie. Ty Mario siedź już lepiej cicho i przestan się produkować jak dotychczas, albo napisz coś w Twoim, właściwym Ci stylu. Za takie kawałki jak tu pracodawca by Ci nie zapłacił. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Pytanie do MARIO 29.10.06, 09:29 A dlaczego ma siedzieć cicho? Dlatego, że sama sobie tego życzysz? Wiec wiedz, że nie jestem dobrą wróżką. Nie spełniam życzeń. Nienawiść? Tu nie ma mowy o nienawiści. Można mówić o niesmaku, goryczce, albo politycznej czkawce, ale nienawiść? Wydoroślej w końcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romano Re: Pytanie do MARIO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 11:49 Nie odpowiedziałes na moje pytanie MARIO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wania Re: Pytanie do MARIO IP: *.za.digi.pl 29.10.06, 18:49 mario, czy każdą twoją wypowiedź musisz konczyć anegdotą o plemniku? Poczytaj trochę może napiszesz coś nowego bo to już jest nudne. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Pytanie do MARIO 29.10.06, 19:52 Waniu, zaloguj się, a poznasz świat z innej strony. Dowiesz się wtedy co to jest sygnaturka. Romano- Urbańczyk jest za mały by wzbudzać we mnie jakiekolwiek emocje. Odpowiedz Link Zgłoś