alizis 13.11.06, 10:00 Gratulacje " You`ll never walk allone " www.youtube.com/watch?v=cjVJETz7lfk&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zator Re: BRAWO! Rafał Marek IP: 83.16.17.* 13.11.06, 10:55 GRATULACJE !!! A to zaśpiewamy po II turze; www.youtube.com/watch?v=sogKUx_q7ig Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byk5 Re: BRAWO! Rafał Marek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 13:47 jak zakładalismy PO w Zabrzu to go nie było.......a moze trzeba zagłosowac bez posredników na frankiewicza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnium Re: BRAWO! Rafał Marek IP: *.za.digi.pl 13.11.06, 14:16 OKi - od stycznia 2007r sprawdzaj zmiany na stanowiskach naczelników UM Zabrze i pozostałych zależnych Spółek. TKM GLIWICE !!!!! ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnium Re: BRAWO! Rafał Marek IP: *.za.digi.pl 13.11.06, 14:18 To OKi jest dla treści byk5 ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabrzanin Re: BRAWO! Rafał Marek IP: *.jota.digi.pl 13.11.06, 14:25 ...a kto to ten Rafał Marek? kolejny karierowicz który pcha się do koryta? przecież ci ludzie dla zwykłego zabrzanina są abstrakcją - wywodzą się z kręgu wzajemnych układówi zależności - zwykły mieszkaniec Zabrza wogóle ich nie kojarzy... Dlatego panuje taka obojętność i apatia - frekfencja wyborcza jest tego dowodem... Dla tych ludzi jest jeden cel - dopchać się do koryta... nic nie robią bezinteresownie - taka jest naga prawda. I nie jest to moje odosobnione zdanie.... Jedna wielka fikcja i żenada.... zresztą przykład idzie od samej góry... pozdrawiam wszystkich.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnium Re: BRAWO! Rafał Marek IP: *.za.digi.pl 13.11.06, 14:41 Zabrzanin - ty tylko piszesz jakieś głodne kawałki. Napisz jasno na kogo głosowałeś ( jeżeli kogoś wybrałeś?)co od niego wymagasz i pisz dalej te bzdety ale na swoje i twojego Wybranka konto Pa ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabrzanin Re: BRAWO! Rafał Marek IP: *.jota.digi.pl 13.11.06, 15:06 ...a co ci kandydaci do tej pory zrobili dla Zabrza? Czym się wykazali...skoro zdecydowana większość mieszkańców naszego miasta nawet ich nie kojarzy? Nie ma się co dziwić że panuje taka znieczulica, każdy ma już dosyć tej beznadziejnej sytuacji... frekfencja wyborcza jest tego dobitnym przykładem... Ja Pana Rafała podałem jako przykład....bo nic nie moge osobistego do niego mieć - bo go nawet nie kojarzę...jak prawie wszystkich kandydatów na radnych i na prezydenta... Pamiętam przykład prezydenta Urbańczyka...jak po przegranych wyborach oddając posadę prezydenta Zabrza, na sesji nowej rady miejskiej (która przed wyborami obrzucała go błotem) JEDNOGŁOŚNIE został wybrany do zarządu KZKGOP - i jako prezez tej firmy skutecznie pogrąża naszą komunikację... (no ale ci u koryta z perspektywy swych służbowych limuzyn tego problemu nie dostrzegają...) to jest dobitny przykład że większość kandydatów wywodzi się z kręgu wzajemnie powiązanych osób - ich celem jest dojście do koryta i wówczas "odwdzięczać" się popierającym go osobą... Ci ludzie cyklicznie co 4 lata zmieniają posadki, raz są u władzy innym razem korzystając z układów piastują intratne posadki - dla przeciętnego mieszkańca to jest nie do przyjęcia - wyraz tego mieliśmy wczoraj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilka Re: BRAWO Zabrzanin!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 09:02 Zgadzam sie z Toba w 100%,zreszta chyba wiekszosc z nas..:]]Lepiej bym tego nie ujela..Nie wiem jak jest w innych miastach,ale w Zabrzu zenada,zenada i jeszcze raz zenada..Nic dodac,nic ujac..:]]]]] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ślązak Re: BRAWO! Rafał Marek IP: *.zabrze.net.pl 14.11.06, 13:51 Kim pan jest panie Rafale Marek? Przeciez niea tak dawno NIKT!!! o panu nie słyszał!! Kandydatem PO na prezydenta był p. Nawrat. Nagle po przyjexdzie p. Tuska wymieniono kandydata (spadł z nieba czy z Kaszubów? Nie moi drodzy p. Marek mimo, że całe swoje zycie poswięcił dla Gliwic nagle przypomniał sobie o Zabrzu. Szanowny panie masażysto Rafale Marek zajmuj się pan nadal domem opieki społeczmnej w Gliwicach i przestań robić zamęt w naszym Zabrzu. Nie życzę sobie prezydenta Zabrza, który zainteresował się naszym miastem NAGLE PRZED WYBORAMI!!!!! W bezmyślnym i slepym ciagu do PO mieszkańcy zdecydowali, że zostałeś pan radnym. Dla masażysty to i tak potworna nobilitacja. Wiesz co panie Marek masuj pan sobie lub swojej kobiecie a mnie zostaw pan w spokoju. Ja nie chcę aby moim prezydentem został nikomu nieznany, całkowicie obcy przypadkowo namaszczony przez p. tuska. Mam nadzieję, że w 250 tysięcznym mieście znajdzie się prawdziwy ślązak, zabrzanin z dziada pradziada, ktos kto dla naszego miasta już coś zrobił dobrego. Nowy prezydent nie moze zostać wybrany według zasady: "mozesz byc nikim, wystarczy, że jesteś z PO!!!" MASUJ SOBIE ChOPIE, MASUJ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zator Re: BRAWO! Rafał Marek IP: 83.16.17.* 14.11.06, 14:04 Chyba ci się miasta po..... w Zabrzu nigdy nie było 250tys. mieszkańców. A "potworną nobilitacją" że ktoś ci pokazał internet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrzuć luz! Re: BRAWO! Rafał Marek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 17:03 Ty Ślązak wyluzuj trochę. Może trochę poczytaj, nadmiar wiedzy nikomu jeszcze nie zaszkodził. Najlepszym dowodem jest opluwany przez Ciebie kandydat. Poczytaj jego życiorys, a później go krytykuj, bo póki co, to sam się ośmieszasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VBe Re: BRAWO! Rafał Marek IP: *.stk.vectranet.pl 14.11.06, 17:15 Słowa krytyki oraz narzekania niektórych z Was są nieco obłudne. Większość mieszkańców Zabrza odcięła swoim głosowaniem stary układ panujący w naszym mieście. Konsekwencją tego jest to, że większość Rady Miejskiej oraz kandydaci na prezydenta w II turze wyrobór - to ludzie nowi i większości z nas nieznani. Dlaczego fakt, że jeszcze w Zabrzu niczego nie osiągnęli ma być ich wadą. To ludzie dobrze nam znani się skompromitowali przez ostatnie 16 lat! Niech nowi spróbują się wziąść za bary z problemami Zabrza, a może właśnie takie osoby jak Rafał Marek spoglądając "nowym okiem" na specyfikę naszego miasta - otworzą dla niego szanse, które poprzednicy zmarnowali i wykorzystali jedynie dla własnego zysku. Nie krytykujmy nikogo na zapas. Odpowiedz Link Zgłoś